Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VESIMIES

Tapahtumat saavat odottamattoman käänteen. Ole valmis kaikkeen ja toimi salamana silloin, kun saat tilaisuuden. Katso kaikkien rajojen yli suunnitelmia tehdessäsi.

 

KALAT

Turhaudut kaavoihin ja rajoituksiin tänään. Älä anna periksi vaatimuksille, jos ne tuntuvat mielestäsi epäreiluilta. Sinnikyydellä selviät päivän haasteista.

 

OINAS

Olet tänään valmis mihin tahansa haasteisiin. Hillitse silti impulssejasi ja harkitse loppuun asti jokainen siirtosi. Nyt ei ole aika hätiköidä.

 

HÄRKÄ

Keskity siihen, mitä olet tekemässä. Elämässäsi tapahtuu nyt paljon, etkä ehdi kaikkialle. Ota käsittelyyn yksi asia kerrallaan.

 

KAKSONEN

Varo hämärältä vaikuttavaa projektia, jota sinulle tyrkytetään. Älä luovu periaatteistasi hetken mielijohteesta. Seuraa vaistoasi päätöksissäsi.

 

RAPU

Älä tee äkkinäisiä liikkeitä tänään. Vältä soraäänet pysymällä huomaavaisena kaikkia kohtaan ja varmistamalla, että muut ovat kanssasi samoilla linjoilla.

 

LEIJONA

Satsaa kaikkesi peliin, jos haluat oikeasti saavuttaa tavoitteesi. Tähtäät nyt korkealle, mikä on hyvä. Älä anna minkään häiritä keskittymistäsi.

 

NEITSYT

Sinua vedetään nyt kahteen suuntaan. Velvollisuudet kutsuvat toisessa päässä ja hauskanpito toisessa. Pidä pää kylmänä ja muistuta itseäsi faktoista.

 

VAAKA

Asenteesi muuttuu nyt nopeasti. Älä vedä liian nopeita johtopäätöksiä tilanteesta. Aloita muutokset itsestäsi ja pidättäydy kritisoimasta muita.

 

SKORPIONI

On hyvä hetki uuden opettelemiseen. Ota yhteyttä vanhaan ystävään, jonka kanssa soittelu on hiipunut. Myös uusi ilme kodillesi voisi olla paikallaan.

 

JOUSIMIES

Kaikki eivät ole riemuissaan uusista ajatuksistasi. Joku saattaa heittäytyä hankalaksi ja yrittää manipuloida tunteitasi. Älä anna kenenkään jyrätä ylitsesi.

 

KAURIS

Ole tarkkana sanomisistasi ja tekemisistäsi. Ongelmia saattaa ilmaantua tänään nopeasti, kun erilaiset arvomaailmat kohtaavat. Pidä huolta hyvinvoinnistasi.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Tunteet tekevät sinulle tänään temppuja. Älä tee mitään, mikä voisi vaarantaa maineesi. Harkitse sanojasi ennen kuin puhut.

 

VESIMIES

Viehätysvoimasi ja intuitiosi ovat lyömätön yhdistelmä. Pidä silmät auki, niin kukaan ei pääse käyttämään ystävällisyyttäsi hyväkseen.

 

KALAT

Varo, mitä lupaat. Sitoudu ainoastaan projekteihin, joissa pysyt mukana varmuudella loppuun asti. Selviät haasteista luovuudellasi.

 

OINAS

Saat muutoksia aikaan, jos suunnittelet siirtosi huolellisesti. Päivä sisältää muutaman yllätyskäänteen, jotka aiheuttavat sinulle harmaita hiuksia.

 

HÄRKÄ

Tarjoa apuasi harkitusti ja tyylillä. Lähelläsi on joku, jolla on vaikeuksia tuen vastaanottamisessa. Älä odottele vastapalveluksia.

 

KAKSONEN

Keskity tänään ennen kaikkea itseesi. On aika oppia uutta ja kehittää taitojasi. Juhlista hyviä uutisia rakkaan ihmisen seurassa.

 

RAPU

Kokeile jotain erilaista. Lähde käymään sinulle entuudestaan vieraassa paikassa tai testaa yhteistyötä uuden tuttavuuden kanssa.

 

LEIJONA

Kanavoi energiasi muutoksiin. On aika muuttaa jotain arjessasi ja tehdä elämästäsi tasapainoisempaa. Satsaa terveellisiin elintapoihin.

 

NEITSYT

Kiinnostu uusista asioista ja pidä hyviin tyyppeihin yhteyttä. Tapaat ihmisen, joka antaa sinulle ajattelemisen aihetta. On uusien alkujen aika.

 

VAAKA

Tuttu kasvo menneisyydestä tarjoaa sinulle neuvojaan. Pääset niiden siivittämänä oikealle polulle. Älä anna negatiivisten ajatusten sumentaa logiikkaasi.

 

SKORPIONI

Kotona on ilmassa jännitteitä, jotka mylläävät ajatuksiasi pitkin päivää. Älä menetä hermojasi harmillisen takaiskun vuoksi. Rauhallisuus on valttia.

 

JOUSIMIES

Maisemanvaihdos tekisi sinulle tänään hyvää. Jos et pääse liikkeelle, muuta jotain pientä arkirutiineissasi. Ilmassa on romantiikkaa.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Pysy budjettisi rajoissa, kun suunnittelet muutoksia. Tunnemyrsky voi saada sinut tekemään järjettömiä ratkaisuja. Hillitse impulssejasi.

 

VESIMIES

Tunteet karkaavat helposti hallinnastasi. Älä lähde mukaan kehää kiertävään väittelyyn. Pidä ajatuksesi omana tietonasi toistaiseksi.

 

KALAT

Joku kysyy sinulta yksityisasioistasi. Tee hänelle rajat selviksi, erityisesti jos utelut koskevat rahaa tai terveyttäsi. Pidä työ ja huvi erillään.

 

OINAS

Pidättele intoasi. Älä anna kenenkään kasata sinulle vastuutehtäviä, jotka eivät todellisuudessa kuulu sinulle. Ole valmis pitämään puoliasi.

 

HÄRKÄ

Ota etäisyyttä arvaamattomiin ihmisiin. Etsi elämääsi vakautta ja tasapainoa. Kieltäydy käyttämästä epäreiluja temppuja.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteidesi ottaa valtaa. Erityisesti työasioissa on pidettävä pää kylmänä. Vältä ylireagointia ja varomattomia kommentteja.

 

RAPU

Ole tarkkana rahan kanssa. On aika miettiä luovia tapoja säästää pahan päivän varalle. Nyt ei ole oikea hetki irrotteluun.

 

LEIJONA

Joku hermostuu sanomisistasi. Ota tilanteeseen nopeasti etäisyyttä. Asia on parasta puhua halki rauhallisemman hetken koittaessa.

 

NEITSYT

Saavutat tavoitteesi, jos pidät tahtisi vakaana. Määrätietoisuus vie sinut minne tahansa. Kateus saattaa aiheuttaa tänään ongelmia.

 

VAAKA

Sinun on tiedettävä, mitä haluat. Päädyt oikeisiin ratkaisuihin rautaisen tahtosi ansiosta. Rahakysymykset ovat pinnassa.

 

SKORPIONI

Pidä itsestäsi huolta niin psyykkisesti kuin fyysisestikin. Sinun on tiedettävä, mitä sinulla on vastassasi. Sisulla kumoat esteet tieltäsi.

 

JOUSIMIES

Tarvitset piristeruiskeen. Lähde mukaan uuteen projektiin tai harrastukseen. Itseesi satsaaminen on nyt paikallaan.