Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

RAPU

Lähde lyhyeen reissuun. Uusi ympäristö antaa sinulle inspiraatiota ja ajattelemisen aihetta. Saat paremman käsityksen siitä, mihin olet menossa.

 

LEIJONA

Luvassa on epämiellyttävä yllätys. Joku rikkoo ehkä lupauksensa tai sooloilee liikaa makuusi. Älä lähde mukaan mihinkään selvittämättä taustoja ensin.

 

NEITSYT

Uskalla olla erilainen ja erottua joukosta. Älä säikähdä radikaaleja ideoita, sillä ne sekoittavat pakkaa sopivasti. Pidä ohjat omissa käsissäsi.

 

VAAKA

Harkitse tarkkaan, mihin käytät rahasi. Lisää jäitä hattuun etenkin, jos on kyse isoista summista. Pidä tasapainoa yllä kaikessa, mitä teet.

 

SKORPIONI

Lähde sinne, missä tapahtuu. Herätät tänään paljon positiivista huomiota. Joku kyseenalaistaa arvosi ja mielipiteesi tänään kysymyksillään.

 

JOUSIMIES

Ole luova kaikessa, mitä teet. Käytä mielikuvitustasi ja anna itsellesi lupa haaveilla. Lähipiirissäsi on ihminen, joka aiheuttaa sinulle nyt sydänsuruja.

 

KAURIS

Tarkastele kaikkia mahdollisuuksiasi. On aika rikkoa rajoja ja olla rohkea. Ihmissuhteet menevät nyt kaiken muun edelle.

 

VESIMIES

Panosta viihtyisään kotiin. Tee siitä stressitön ympäristö, jossa voit rentoutua ja unohtaa murheet. Ratkaise ongelmat kaikessa rauhassa.

 

KALAT

Tunteet nousevat tänään helposti pintaan. Ota ongelmat käsittelyyn mahdollisimman pian. Avoimuus edistää asioita vauhdilla.

 

OINAS

Lähipiirisi yrittää kääntää päätäsi. Kuuntele tarkkaan, mitä he sinulle ehdottavat. Panosta valinnoissasi vakauteen ja tasapainoon.

 

HÄRKÄ

On aika verkostoitua. Kerää ympärillesi ihmisiä, joista inspiroidut. Keskustelut avaavat sinulle ovia ja antavat ideoita.

 

KAKSONEN

Puhu rehellisesti ja suoraan. Ongelmat kasaantuvat nopeasti, jos kommunikaatio tökkii. Tunteita on vaikea pitää tänään hallinnassa.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

SKORPIONI

Älä haaskaa kallisarvoista aikaasi hermostumiseen. Tärkeintä on lähteä liikkeelle. Tee ainoastaan hyvin harkittuja päätöksiä.

 

JOUSIMIES

Jaa aatoksiasi muiden kanssa. Huomaat, että sinulla on enemmän tukijoita kuin arvasitkaan. Laita liikkeelle positiivinen lumipalloefekti.

 

KAURIS

Juttelemalla saat puhdistettua pöytää. On tärkeää, että saat korjattua syntyneet väärinkäsitykset. Näytä, ettei motiiveissasi ole mitään kyseenalaista.

 

VESIMIES

Muutokset ovat sinusta kiinni. Sinun on aika nostaa äänesi kuuluviin ja käyttää vaikutusvaltaasi. Lujasta tahdonvoimasta on tänään apua.

 

KALAT

Vaistosi ei jätä sinua pulaan. Luota sen lähettämiin signaaleihin, vaikka ulkopuoliset neuvoisivat sinua tekemään toisin. Älä unohda päämääriäsi.

 

OINAS

Kerro, mitä sinulla on sydämelläsi, mutta muista myös kuunnella muita. On aika huoltaa ihmissuhteita. Muutokset riippuvat sinusta.

 

HÄRKÄ

Löydät yhteisen sävelen uuden tuttavan kanssa. Kokemuksien jakaminen tekee hyvää. Yhdessä keksitte ratkaisun mieltäsi polttavaan dilemmaan.

 

KAKSONEN

Älä anna kauniiden sanojen tai vetävän myyntipuheen saada päätäsi pyörälle. Ole erityisen tarkkana, jos raha liittyy kuvioon jollain tavalla.

 

RAPU

Kokeile jotain uutta työrintamalla. Höristä korviasi, sillä saat tarkkanäköisiä neuvoja lähipiiristäsi. Viisaat sanat auttavat sinua tärkeän päätöksen tekemisessä.

 

LEIJONA

Mielihalusi vetävät sinua tänään yhteen suuntaan ja velvollisuutesi toiseen. Järjestelmällisyys on avain onnistumiseen. Pidä pää kylmänä kaiken keskellä.

 

NEITSYT

Etsi vaihtoehtoisia ratkaisuja tutun ongelman kohdatessasi. Ota mielikuvituksesi käyttöön. Voit oppia paljon menneisyyden virheistäsi.

 

VAAKA

Älä yritä pakottaa ketään muottiisi. Sinun on taivuttava kompromissiin, jos haluta nähdä tapahtumissa edistystä. Joustavuutesi palkitaan.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

SKORPIONI

Ota vahvuutesi käyttöön. Päivä haastaa sinut monilla tavoilla, etkä selviä esteistä ilman luovuutta. Mielikuvitus on parhaimpia aseitasi.

 

JOUSIMIES

Muutokset riippuvat sinusta. Kanna vastuusi ja käytä vaikutusvaltaasi oikein. On tärkeää, että motiivisi ovat kohdillaan.

 

KAURIS

Selviät päivän haasteista olemalla ovela. Nyt ei ole aika jumittua paikoilleen. Tee muille selväksi, mihin olet matkalla.

 

VESIMIES

Pidä huolta terveydestäsi. On aika korjata elintapasi kohdilleen pienillä muutoksilla. Hyvinvointisi menee kaiken muun edelle.

 

KALAT

Hoida yksi asia kerrallaan. On turha yrittää ehtiä kaikkialle samaan aikaan. Älä päästä ketään sekoittamaan ajatuksiasi.

 

OINAS

Lähde ottamaan selvää sinua kiinnostavista asioista. Olet nyt täydessä vedossa. Kohota rimaa entistä korkeammalle.

 

HÄRKÄ

Muista, ettei sinun ole pakko seurata valtavirtaa. Tee juuri niin kuin parhaaksi katsot. Seuraa sydäntäsi ja omia mielenkiinnon kohteitasi.

 

KAKSONEN

Tunteesi karkaavat helposti hallinnastasi tänään. Katso tarkkaan, mitä tulet luvanneeksi. Saatat sortua liioitteluun huomaamattasi.

 

RAPU

Ota muutokset vastaan. Menneissä kiinni roikkuminen ei ole terveellistä. Päästä irti ja kiinnostu kaikesta edessäsi häämöttävästä.

 

LEIJONA

Aloita muutokset itsestäsi. Älä vain odottele, että jotain tapahtuisi. Voit luottaa siihen, että saat tukea ympäriltäsi tarvittaessa.

 

NEITSYT

Ymmärtäväisyys on tänään parasta, mitä voit tarjota läheisellesi. Toimi lohduttavana olkapäänä ihmiselle, joka on joutunut umpikujaan.

 

VAAKA

Ota opiksi päivän tapahtumista. Saat aikaan positiivisia muutoksia omalla käytökselläsi. Näytä esimerkkiä muille, niin alat saada seuraajia.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!