Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

HÄRKÄ

Ota kaikki keinot käyttöön päästäksesi tavoitteisiisi. Tarvitset nopeita hoksottimia ja mielikuvitusta selvitäksesi päivän haasteista. Luota vaistoosi.

 

KAKSONEN

Saat muutoksia aikaan ja onnistut tekemään vaikutuksen ihmisiin ympärilläsi. Uusi tuttavuus voi avata sinulle ovia. Vältä rahan lainaamista.

 

RAPU

Joku saattaa käyttää sinua hyväkseen, jos heittäydyt liian herkkäuskoiseksi. Ole skeptinen ja kysy lisää, jos jokin jää epäilyttämään sinua.

 

LEIJONA

Älä jarruttele, vaan anna palaa. Näytä tunteesi avoimesti ja anna kaikki liikenevä energiasi läheisillesi. Ilmassa on romantiikkaa.

 

NEITSYT

Raha-asioihin kannattaa kiinnittää tänään erityisen paljon huomiota. Löydät itsesi pian sotkun keskeltä, jos et ole tarkkana. Lainaaminen on huono idea.

 

VAAKA

Lyhyt maisemanvaihdos hyvässä seurassa on parasta, mitä voit päivälle keksiä. Voit oppia nyt paljon kuuntelemalla. Ota vastaan kaikki, mitä on tarjolla.

 

SKORPIONI

Luota kylmään järkeen hankalassa tilanteessa. Käytännönläheisyys on nyt paras valttisi. Teet tänään ratkaisuja, jotka vaikuttavat pitkälle tulevaisuuteesi.

 

JOUSIMIES

Tunteet nousevat pintaan ja hämmentävät sinua. Siirrä huomiosi sinne, missä voit vaikuttaa. Älä jää jumiin harmittelemaan asioita, joille et voi mitään.

 

KAURIS

Tee jotain rentouttavaa ja piristävää. Ota ohjat omiin käsiisi, sillä tiedät tarpeesi muita paremmin Päätä itse onnellisuudestasi.

 

VESIMIES

Hankkiudu eroon turhasta kamasta. Kauppaa tavaraa kavereille tai lahjoita sitä hyväntekeväisyyteen. Olet nyt valmis hyppäämään mukaan uuteen seikkailuun.

 

KALAT

Luvassa on takaiskuja. Nouse pettymysten jälkeen nopeasti jaloillesi ja mieti tulevaa. Pidä tylsät käytännön asiat järjestyksessä.

 

OINAS

Kerro, mistä haaveilet. Muut eivät osaa lukea ajatuksiasi. Vanhan tuttavan tai sukulaiset tapaaminen sopii päivän ohjelmaan loistavasti.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Tunteet tekevät sinulle tänään temppuja. Älä tee mitään, mikä voisi vaarantaa maineesi. Harkitse sanojasi ennen kuin puhut.

 

VESIMIES

Viehätysvoimasi ja intuitiosi ovat lyömätön yhdistelmä. Pidä silmät auki, niin kukaan ei pääse käyttämään ystävällisyyttäsi hyväkseen.

 

KALAT

Varo, mitä lupaat. Sitoudu ainoastaan projekteihin, joissa pysyt mukana varmuudella loppuun asti. Selviät haasteista luovuudellasi.

 

OINAS

Saat muutoksia aikaan, jos suunnittelet siirtosi huolellisesti. Päivä sisältää muutaman yllätyskäänteen, jotka aiheuttavat sinulle harmaita hiuksia.

 

HÄRKÄ

Tarjoa apuasi harkitusti ja tyylillä. Lähelläsi on joku, jolla on vaikeuksia tuen vastaanottamisessa. Älä odottele vastapalveluksia.

 

KAKSONEN

Keskity tänään ennen kaikkea itseesi. On aika oppia uutta ja kehittää taitojasi. Juhlista hyviä uutisia rakkaan ihmisen seurassa.

 

RAPU

Kokeile jotain erilaista. Lähde käymään sinulle entuudestaan vieraassa paikassa tai testaa yhteistyötä uuden tuttavuuden kanssa.

 

LEIJONA

Kanavoi energiasi muutoksiin. On aika muuttaa jotain arjessasi ja tehdä elämästäsi tasapainoisempaa. Satsaa terveellisiin elintapoihin.

 

NEITSYT

Kiinnostu uusista asioista ja pidä hyviin tyyppeihin yhteyttä. Tapaat ihmisen, joka antaa sinulle ajattelemisen aihetta. On uusien alkujen aika.

 

VAAKA

Tuttu kasvo menneisyydestä tarjoaa sinulle neuvojaan. Pääset niiden siivittämänä oikealle polulle. Älä anna negatiivisten ajatusten sumentaa logiikkaasi.

 

SKORPIONI

Kotona on ilmassa jännitteitä, jotka mylläävät ajatuksiasi pitkin päivää. Älä menetä hermojasi harmillisen takaiskun vuoksi. Rauhallisuus on valttia.

 

JOUSIMIES

Maisemanvaihdos tekisi sinulle tänään hyvää. Jos et pääse liikkeelle, muuta jotain pientä arkirutiineissasi. Ilmassa on romantiikkaa.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Pysy budjettisi rajoissa, kun suunnittelet muutoksia. Tunnemyrsky voi saada sinut tekemään järjettömiä ratkaisuja. Hillitse impulssejasi.

 

VESIMIES

Tunteet karkaavat helposti hallinnastasi. Älä lähde mukaan kehää kiertävään väittelyyn. Pidä ajatuksesi omana tietonasi toistaiseksi.

 

KALAT

Joku kysyy sinulta yksityisasioistasi. Tee hänelle rajat selviksi, erityisesti jos utelut koskevat rahaa tai terveyttäsi. Pidä työ ja huvi erillään.

 

OINAS

Pidättele intoasi. Älä anna kenenkään kasata sinulle vastuutehtäviä, jotka eivät todellisuudessa kuulu sinulle. Ole valmis pitämään puoliasi.

 

HÄRKÄ

Ota etäisyyttä arvaamattomiin ihmisiin. Etsi elämääsi vakautta ja tasapainoa. Kieltäydy käyttämästä epäreiluja temppuja.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteidesi ottaa valtaa. Erityisesti työasioissa on pidettävä pää kylmänä. Vältä ylireagointia ja varomattomia kommentteja.

 

RAPU

Ole tarkkana rahan kanssa. On aika miettiä luovia tapoja säästää pahan päivän varalle. Nyt ei ole oikea hetki irrotteluun.

 

LEIJONA

Joku hermostuu sanomisistasi. Ota tilanteeseen nopeasti etäisyyttä. Asia on parasta puhua halki rauhallisemman hetken koittaessa.

 

NEITSYT

Saavutat tavoitteesi, jos pidät tahtisi vakaana. Määrätietoisuus vie sinut minne tahansa. Kateus saattaa aiheuttaa tänään ongelmia.

 

VAAKA

Sinun on tiedettävä, mitä haluat. Päädyt oikeisiin ratkaisuihin rautaisen tahtosi ansiosta. Rahakysymykset ovat pinnassa.

 

SKORPIONI

Pidä itsestäsi huolta niin psyykkisesti kuin fyysisestikin. Sinun on tiedettävä, mitä sinulla on vastassasi. Sisulla kumoat esteet tieltäsi.

 

JOUSIMIES

Tarvitset piristeruiskeen. Lähde mukaan uuteen projektiin tai harrastukseen. Itseesi satsaaminen on nyt paikallaan.