Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

OINAS

Lähde uuden ja jännittävän seikkailun pyörteisiin. Luota itseesi ja vaistoosi. Älä pelästy kilpailua, sillä et ole nyt yksin liikenteessä.

 

HÄRKÄ

Lähde liikkeelle ja tutustu uusiin ihmisiin. Saat kiinnostavaa tietoa, joka kannattaa painaa mieleen. Voit saada aikaan merkittäviä muutoksia.

 

KAKSONEN

Et voi piilotella tunteitasi ikuisuuksiin. Ota tärkeät asiat käsittelyyn ennen kuin ne kasvavat ulos mittasuhteistaan. Keskity etsimään ratkaisuja.

 

RAPU

Luota ihmisiin, jotka ovat aina olleet tukenasi. On tärkeää, että valitset seurasi hyvin. Älä usko salaisuuksiasi kenen tahansa korville.

 

LEIJONA

Tee fiksuja valintoja ja pysy positiivisena. Löydät ratkaisuja, jotka auttavat sekä itseäsi että ihmisiä ympärilläsi. Moni ongelma ratkeaa tänään.

 

NEITSYT

Pidä silmäsi auki otollisten mahdollisuuksien varalta. On aika oppia uutta ja kehittää itseäsi. Ota ilo irti verkostoistasi.

 

VAAKA

Ole läsnä ja tukena läheisillesi, jotka tarvitsevat sinua. Vaali tasapainoa perhepiirissä. On aika antaa kaikkesi ihmissuhteille.

 

SKORPIONI

Kuuntele vaistoasi, kun se lähettää sinulle viestejä. Pidä varasi, jos jokin ei tunnu olevan kohdallaan. Toimi nopeasti ja tartu ongelmakohtiin heti.

 

JOUSIMIES

Ole valmis ottamaan katseet ja huomio vastaan. Sinun on aika olla esillä. Lupaavia tilaisuuksia on tiedossa aivan nurkan takana.

 

KAURIS

Älä lipsu periaatteistasi. Pidä jalat maassa ja vältä kohtuuttomuuksia kaikessa, mitä teet. Harkinta pelastaa sinut nololta tilanteelta.

 

VESIMIES

Rahatilanteesi saa yllättävän käänteen positiiviseen suuntaan. Panosta itseesi valinnoillasi. Rakkauselämässäsi puhaltavat onnelliset tuulet.

 

KALAT

Älä pidä persoonallisuuttasi piilossa. Pidä silmäsi auki ja tarkkaile ympäristöäsi. Perusta päätöksesi varmalla tiedolle ja unohda arvailu.

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Kerro, mitä sinulla on sydämelläsi. Saat enemmän aikaan olemalla avoin. Älä ujostele, vaan pyydä apua tarpeen vaatiessa.

 

VESIMIES

Satsaa vakaaseen lähitulevaisuuteen. Oma-aloitteisuus on tänään avainsana. Älä paljasta korttejasi liian aikaisessa vaiheessa.

 

KALAT

Päädyt viisaisiin ratkaisuihin, jos kuuntelet vaistoasi. Onni potkii sinua nyt raha-asioissa. Ole tarkkana ja neuvottele tiukan paikan tullen.

 

OINAS

Tunteet myrskyävät ja vievät sinut hankalaan välikäteen. Kuuntele kärsivällisesti, mitä sinulle kerrotaan. Pidä silmällä tavaroitasi.

 

HÄRKÄ

Ota opiksi menneistä. Älä unohda kokemuksiasi, vaan ammenna niistä viisautta nykyhetkeen. Intosi tarttuu helposti myös muihin.

 

KAKSONEN

Ota mielikuvitus käyttöön hankalan tyypin kanssa pallotellessasi. Pääset auttamaan sinulle tärkeää ihmistä. Luovuudesta on tänään hyötyä.

 

RAPU

Eteenpäin lähettämäsi positiivinen energia palaa luoksesi. Ole kärsivällinen jokaista tapaamaasi ihmistä kohtaan. Saat saman kohtelun omalla vuorollasi.

 

LEIJONA

Pidä rahojasi silmällä. Heräteostokset voivat viedä sinut nopeasti ongelmiin. Pysy kohtuudessa kaikessa, mihin ryhdyt tänään.

 

NEITSYT

Vietä aikaa omissa oloissasi. Itseesi satsaaminen ja ansaittu hemmottelu ovat nyt paikallaan. Saat päivästä annoksen uutta optimismia.

 

VAAKA

Aloita uusi harrastus. Liikunnasta tai luovasta puuhasta innostuminen on juuri sitä, mitä kaipaat. Stressi pysyy hallinnassa, kun pidät hyvän tahdin päällä.

 

SKORPIONI

Satsaa kaikkesi peliin saavuttaaksesi päämääräsi. Toivomasi muutokset alkavat näkyä sitä nopeammin, mitä enemmän olet valmis antamaan.

 

JOUSIMIES

Muutokset vetävät sinua puoleensa. Mieti kuitenkin tarkkaan, mitä olet tekemässä. Erityisesti työelämässä tulee välttää äkkipikaisia ratkaisuja.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Sinulla ei ole kiire mihinkään, jota ota rauhallisesti. Hyvin suunniteltu kuvio toimii paremmin kuin sattumanvarainen veikkailu. Uskalla kokeilla jotain erilaista.

 

VESIMIES

Älä hämäänny muiden toiminnasta ympärilläsi. Hätiköity johtopäätös veisi sinut vain väärille teille. Satsaa itseesi sen sijaan, että yrittäisit miellyttää toisia.

                         

KALAT

Muista ihmisiä, jotka ovat olleet tukenasi menneisyydessä. On sinun vuorosi pyytää hieman apua. Sano vain taikasana, niin ympärilläsi alkaa tapahtua.

 

OINAS

Kiire saa aikaan vain vahinkoa. Hidasta tahtia ja pidä huolta siitä, ettei väärinkäsityksiä pääse syntymään. Joku saattaa nähdä sinut uhkana itselleen.

 

HÄRKÄ

Pidä tauko ja tarkastele tilannettasi suurennuslasin kanssa. Nosta äänesi kuuluviin ja kerro, mikä mättää. Älä säikähdä uusia haasteita.

 

KAKSONEN

Rahaan ja terveydentilaasi liittyvät kysymykset on otettava vakavasti. Ilmassa on nyt monta muuttuvaa tekijää. Sinun on siedettävä epävarmuutta toistaiseksi.

 

RAPU

On aika heittäytyä seikkailuun ja kokeilla jotain uutta. Yllätyt iloisesti, jos lähdet ennakkoluulottomasti vieraille vesille. Ota haasteet vastaan.

 

LEIJONA

Älä anna sekavan tilanteen saada sinua tekemään päättömiä ratkaisuja. Sinun on tiedettävä, mihin tähtäät. Rahakysymykset on syytä lykätä myöhemmäksi.

 

NEITSYT

Älä jumitu paikoillesi. Nyt ei ole aika sulkeutua kuoreesi, joten lähde ulos viihtymään sinulle tärkeiden ihmisten seurassa. Ilmassa on romantiikkaa.

 

VAAKA

Mielesi muuttuu nyt vauhdilla. Yritä ennakoida tekojesi vaikutuksia ympäristöösi ennen kuin teet mitään peruuttamatonta. Siirtosi koskevat myös läheisiäsi.

 

SKORPIONI

Suunnittele tulevia reissuja tai ota yhteyttä vanhaan ystävään, jota et ole nähnyt aikoihin. Saat häneltä uutta kipinää ja intoa unelmiesi tavoittelemiseen.

 

JOUSIMIES

Sulje korvasi turhanpäiväisiltä juoruilta. Vaikeneminen on tänään paras ratkaisu, jos et ole täysin varma asiastasi. Varovaisuus säästää sinut harmeilta.