Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Mieti jo nyt terveellisiä muutoksia elintapoihin ensi vuotta varten. Laadi itsellesi aukoton suunnitelma. Tee kaikki ratkaisusi omaa parastasi ajatellen.

 

VESIMIES

Saat tänään yllättävän lahjan. Älä unohda kiitoksia tunnekuohun keskellä. Levitä positiivista energiaasi ympärillesi.

 

KALAT

Ympäröi itsesi hyvällä seuralla ja pidä hauskaa. On hyvä hetki solmia kontakteja. Pidä korvat auki otollisten mahdollisuuksien varalta.

 

OINAS

Kärsimättömyytesi kasvaa. Haluaisit muutosten tapahtuvan nopeasti. Muistuta itseäsi tavoitteistasi ja niiden tärkeysjärjestyksestä.

 

HÄRKÄ

On aika laatia matkasuunnitelmia. Muista myös muita tänään ja anna ystävällisyytesi yllättää. Tarjoa apuasi tärkeän asian puolesta.

 

KAKSONEN

Nyt kannattaa kiinnostua kaikesta. Paina tärkeät tiedonmurut muistiin ja suunnittele tulevaa. Aktiivisuus ja kekseliäisyys ovat valttisi.

 

RAPU

On aika lähteä matkaan tai suunnitella ensi vuoden reissuja. Pysyttele seurassa, josta saat kaipaamaasi kipinää. Käy läpi lähitulevaisuuden tavoitteesi.

 

LEIJONA

Järjestä sinulle ja ystäväpiirillesi jotain hauskaa tekemistä. Spontaani illanvietto voi olla juuri sitä, mitä kaipaatte. Varaa aikaa itsesi hemmotteluun.

 

NEITSYT

Alennusmyynnit vetävät sinua puoleensa. Käytä harkintaa ostoksilla, jotta budjettisi ei paukkuisi miten sattuu. Odotuksesi ovat ehkä turhan korkealla.

 

VAAKA

Älä hämmenny ristiriitaisessa tilanteessa. Voit perääntyä tilanteesta, jos olosi käy epämukavaksi. Keskity ihmisiin, jotka merkitsevät sinulle eniten.

 

SKORPIONI

Tee pieniä kohennuksia kotiisi. Uusi ilme piristää ja nostaa elämänlaatuasi. Kuuntele lähipiiriltäsi saamiasi ystävällisiä neuvoja.

 

JOUSIMIES

Ihminen menneisyydestäsi palaa elämääsi. Tapaamisenne on alku tärkeälle tapahtumaketjulle. Ilmassa on muutoksia ja romantiikkaa.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

                   

VESIMIES

Älä anna pikkujuttujen häiritä onneasi. Etsi yksinkertaista keinoa asioiden ratkaisemiseen. Liian monimutkaiseen kuvioon ei kannata lähteä mukaan.

 

KALAT

Kanavoi energiasi luovaan tekemiseen. Älä anna takaiskujen lannistaa sinua ja harhauttaa sinua polultasi. Määrätietoisuus vie sinut pitkälle.

 

OINAS

Älä tee merkittäviä muutoksia ottamatta taustoista selvää. Olisi virhe pitää ihmisiä tai sinulle tarjottuja mahdollisuuksia itsestäänselvyyksinä.

 

HÄRKÄ

Ota opiksi näkemästäsi. Lähde mukaan sinua kiinnostavaan hankkeeseen. On hyvä hetki uusien taitojen opettelemiseen.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteiden sekoittaa päätäsi. Tee ratkaisusi vasta sitten, kun olet päässyt tilanteen tasalle. Joku johtaa sinua harhaan tarkoituksella.

 

RAPU

Mielikuvituksesi laukkaa ja vie sinua vauhdilla eteenpäin. Antaudu sen valtaan ja ylläty iloisesti lopputuloksesta. Kerää ympärillesi innostavaa seuraa.

 

LEIJONA

Hermosi voivat olla tänään pinnassa. Kysy lisää sinua askarruttavasta asiasta. Varmista, että jokainen ympärilläsi saa tasa-arvoisen kohtelun.

 

NEITSYT

Tee kotiisi piristäviä muutoksia. Pidä rahanmeno kurissa ja siivoa nurkkia turhista tavaroista. Eteesi avautuu uusia mahdollisuuksia.

 

VAAKA

Saat tietoosi salaisuuksia, joita voi olla hankala sulattaa. Palaa menneisiin ja käsittele vaikea asia pois päiväjärjestyksestä. Rehellisyys kannattaa.

 

SKORPIONI

Päästä itsesi helpommalla. Muutama muutos arkeesi saa ihmeitä aikaan. Terveytesi tulisi kiilata nyt tärkeysjärjestyksen kärkeen.

 

JOUSIMIES

Sinisilmäisyydestä sakotetaan tänään. Älä ole naiivi, vaan suodata kuulemasi jutut huolella. Ole skarppina, niin et tule pettymään.

 

KAURIS

Nyt ei ole aika hullutella rahan kanssa. Pidä elämäsi yksinkertaisena. Älä anna kauniiden sanojen viedä sinua väärälle polulle.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Tunteet tekevät sinulle tänään temppuja. Älä tee mitään, mikä voisi vaarantaa maineesi. Harkitse sanojasi ennen kuin puhut.

 

VESIMIES

Viehätysvoimasi ja intuitiosi ovat lyömätön yhdistelmä. Pidä silmät auki, niin kukaan ei pääse käyttämään ystävällisyyttäsi hyväkseen.

 

KALAT

Varo, mitä lupaat. Sitoudu ainoastaan projekteihin, joissa pysyt mukana varmuudella loppuun asti. Selviät haasteista luovuudellasi.

 

OINAS

Saat muutoksia aikaan, jos suunnittelet siirtosi huolellisesti. Päivä sisältää muutaman yllätyskäänteen, jotka aiheuttavat sinulle harmaita hiuksia.

 

HÄRKÄ

Tarjoa apuasi harkitusti ja tyylillä. Lähelläsi on joku, jolla on vaikeuksia tuen vastaanottamisessa. Älä odottele vastapalveluksia.

 

KAKSONEN

Keskity tänään ennen kaikkea itseesi. On aika oppia uutta ja kehittää taitojasi. Juhlista hyviä uutisia rakkaan ihmisen seurassa.

 

RAPU

Kokeile jotain erilaista. Lähde käymään sinulle entuudestaan vieraassa paikassa tai testaa yhteistyötä uuden tuttavuuden kanssa.

 

LEIJONA

Kanavoi energiasi muutoksiin. On aika muuttaa jotain arjessasi ja tehdä elämästäsi tasapainoisempaa. Satsaa terveellisiin elintapoihin.

 

NEITSYT

Kiinnostu uusista asioista ja pidä hyviin tyyppeihin yhteyttä. Tapaat ihmisen, joka antaa sinulle ajattelemisen aihetta. On uusien alkujen aika.

 

VAAKA

Tuttu kasvo menneisyydestä tarjoaa sinulle neuvojaan. Pääset niiden siivittämänä oikealle polulle. Älä anna negatiivisten ajatusten sumentaa logiikkaasi.

 

SKORPIONI

Kotona on ilmassa jännitteitä, jotka mylläävät ajatuksiasi pitkin päivää. Älä menetä hermojasi harmillisen takaiskun vuoksi. Rauhallisuus on valttia.

 

JOUSIMIES

Maisemanvaihdos tekisi sinulle tänään hyvää. Jos et pääse liikkeelle, muuta jotain pientä arkirutiineissasi. Ilmassa on romantiikkaa.