Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

JOUSIMIES

Hae taustatukea luotettavasta lähteestä. Et pärjää yksin tänään, joten panosta yhteistyöhön hyvän tyypin kanssa. Sama sääntö pätee niin työelämässä kuin muuallakin.

 

KAURIS

Pidä asiat yksinkertaisina. Muutoksia tulee nyt joka suunnasta. Älä monimutkaista elämääsi tarpeettomasti, vaan muista tärkeysjärjestys.

 

VESIMIES

Aseta itsellesi kyllin korkeat tavoitteet. Pidä huoli siitä, että kaikki pääsevät ääneen seurassasi. Älä säikähdä muutoksia tai ristiriitoja.

 

KALAT

Saat turhan paljon palautetta ulkopuolelta, mikä voi hämmentää sinua. Palauta asiat raiteilleen mahdollisimman nopeasti. Kysele, jos tarvitset lisää tietoa.

 

OINAS

Älä lähde improvisoimaan tiukan paikan tullen. Päätä, mitä strategiaa seuraat ja pidä siitä kiinni. Itseluottamuksella pääset pitkälle.

 

HÄRKÄ

Nyt ei ole aika lainata rahaa kenellekään. Auta jollain muulla tapaa, jos joku kääntyy puoleesi pyynnön merkeissä. Pidä silmällä omaisuuttasi.

 

KAKSONEN

Tähtää korkealle. Aktiivisuus avaa uusia ovia tänään. Sinulla on äkkiä enemmän vaihtoehtoja kuin osasit kuvitellakaan.

 

RAPU

Älä luota sokeasti uusiin ihmisiin. Ulkopuolisten mielipiteiden kuunteleminen saattaa eksyttää sinut oikealta polulta. Muutoksien tulee lähteä itsestäsi.

 

LEIJONA

On ajan hukkaa hermostua ja jumittua riitelemään. Lähde sen sijaan liikkeelle ja muuta asiat, joihin et ole tyytyväinen. Saat perheenjäseniltä apua päätöksen tekemisessä.

 

NEITSYT

Tunnekuohut saattavat sokaista sinut joltain olennaiselta tänään. Palauta asiat perspektiiviin ja tee fiksuja ratkaisuja. Älä anna turhautumisen saada sinusta otetta.

 

VAAKA

Ota ohjat käsiisi. Eteesi avautuu nyt tilaisuus, jota ei kannata jättää käyttämättä. Ole valmis toiminaan nopeasti, niin et kadu.

 

SKORPIONI

Kaikki ei mene suunnitelmiesi mukaan. Epäonnistumisesta seuraa silti jotain hyvää. Lähde toteuttamaan uutta ideaa entistä suuremmalla tarmolla.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Sinulla on hyvä idea, joka voi avata sinulle ovia. Ole valmis ahkeroimaan asiasi eteen. Yhdistä voimasi hyvän tyypin kanssa.

 

VESIMIES

Katso tarkkaan, keneen luotat. Erityisesti raha-asioissa tulee olla skarppina. Kaiva taustoja, kunnes mikään ei ole enää epäselvää.

 

KALAT

Hoida rahakysymykset pois päiväjärjestyksestä nopeasti. Paperiasioita ei kannata jättää roikkumaan. Valmistaudu yllätyksiin.

 

OINAS

Joku saattaa tarjota apua odottaen vaativia vastapalveluksia. Mielet muuttuvat tänään nopeasti, joten varustaudu yllätyksiin matkan varrella.

 

HÄRKÄ

Voimien yhdistämien on hyvä idea. Joku auttaa sinua ideasi kehittelemisessä, jos vain pyydät hänen apuaan. Pidä tunteesi hallinnassasi.

 

KAKSONEN

Itseluottamuksesi saa tänään nostetta. Saat päivän tapahtumista paremman käsityksen siitä, mihin olet menossa. Romantiikka värittää päivääsi.

 

RAPU

Kekseliäisyydestä saa pisteitä raha-asioissa. Ole tarkkana terveydentilasi kanssa ja selvitä mitä pikimmiten mieltäsi painava yksityiskohta.

 

LEIJONA

Luvassa on tunnemyrskyjä, jos et ole kyllin joustava. Joku loukkaantuu, ellet kuuntele hänen toiveitaan. Tee omaa juttuasi toisia kunnioittaen.

 

NEITSYT

Kiire tekee sinulle hyvää. Haasteet ja tiheä aikataulu ovat juuri sitä, mitä kaipaat pysyäksesi energisenä. Anna romantiikalle tilaisuus.

 

VAAKA

Ota haaste vastaan. Käy läpi viimeaikaisia tapahtumia ja kuulostele tunteitasi. Laadi itsellesi strategia ennen kuin hyppäät seikkailuun.

 

SKORPIONI

Saat vastaasi kovia sanoja, joiden ei pidä antaa lannistaa sinua. Kuuntele sydäntäsi. Löydät etsimäsi vain olemalla rehellinen itsellesi.

 

JOUSIMIES

Pidä ajatuksesi omana tietonasi. Liian aikainen valttiesi paljastaminen ei tiedä hyvää. Kerro joko koko totuus tai vaikene täysin.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Kerro, mitä sinulla on sydämelläsi. Saat enemmän aikaan olemalla avoin. Älä ujostele, vaan pyydä apua tarpeen vaatiessa.

 

VESIMIES

Satsaa vakaaseen lähitulevaisuuteen. Oma-aloitteisuus on tänään avainsana. Älä paljasta korttejasi liian aikaisessa vaiheessa.

 

KALAT

Päädyt viisaisiin ratkaisuihin, jos kuuntelet vaistoasi. Onni potkii sinua nyt raha-asioissa. Ole tarkkana ja neuvottele tiukan paikan tullen.

 

OINAS

Tunteet myrskyävät ja vievät sinut hankalaan välikäteen. Kuuntele kärsivällisesti, mitä sinulle kerrotaan. Pidä silmällä tavaroitasi.

 

HÄRKÄ

Ota opiksi menneistä. Älä unohda kokemuksiasi, vaan ammenna niistä viisautta nykyhetkeen. Intosi tarttuu helposti myös muihin.

 

KAKSONEN

Ota mielikuvitus käyttöön hankalan tyypin kanssa pallotellessasi. Pääset auttamaan sinulle tärkeää ihmistä. Luovuudesta on tänään hyötyä.

 

RAPU

Eteenpäin lähettämäsi positiivinen energia palaa luoksesi. Ole kärsivällinen jokaista tapaamaasi ihmistä kohtaan. Saat saman kohtelun omalla vuorollasi.

 

LEIJONA

Pidä rahojasi silmällä. Heräteostokset voivat viedä sinut nopeasti ongelmiin. Pysy kohtuudessa kaikessa, mihin ryhdyt tänään.

 

NEITSYT

Vietä aikaa omissa oloissasi. Itseesi satsaaminen ja ansaittu hemmottelu ovat nyt paikallaan. Saat päivästä annoksen uutta optimismia.

 

VAAKA

Aloita uusi harrastus. Liikunnasta tai luovasta puuhasta innostuminen on juuri sitä, mitä kaipaat. Stressi pysyy hallinnassa, kun pidät hyvän tahdin päällä.

 

SKORPIONI

Satsaa kaikkesi peliin saavuttaaksesi päämääräsi. Toivomasi muutokset alkavat näkyä sitä nopeammin, mitä enemmän olet valmis antamaan.

 

JOUSIMIES

Muutokset vetävät sinua puoleensa. Mieti kuitenkin tarkkaan, mitä olet tekemässä. Erityisesti työelämässä tulee välttää äkkipikaisia ratkaisuja.