Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

SKORPIONI

Nyt korvat hörölle. Ympärilläsi on meneillään jotain tärkeää, josta ei missään tapauksessa kannata jäädä paitsi. Varaudu yllättäviin viime hetken muutoksiin.

 

JOUSIMIES

Kotona on luvassa muutoksia. Yritä ennakoida tulevaa parhaasi mukaan, niin et putoa kelkasta. Vietä kahdenkeskeistä aikaa rakkaan ihmisen kanssa.

 

KAURIS

Kokeile jotain uutta ja erilaista. Itseluottamus vie sinut pitkälle. Pidä huolta siitä, ettei kukaan koe oloansa ulkopuoliseksi seurassa.

 

VESIMIES

Vihan ei pidä päästä niskan päälle. Raha saattaa aiheuttaa tänään ongelmia kiristyneiden hermojen muodossa. Ole ensimmäisenä ehdottamassa ratkaisuja.

 

KALAT

Rahantekomahdollisuuksia on nyt runsaasti näkyvissä. Pidä tunne-elämäsi erillään työasioista niin selkeästi kuin mahdollista. Ota selvää projektista, joka kiinnostaa sinua.

 

OINAS

Älä yritä revetä joka paikkaan samanaikaisesti. Keskity yhteen asiaan kerrallaan, niin olet paljon tehokkaampi. Päästä irti kaikesta sinulle tarpeettomasta.

 

HÄRKÄ

Etsi itsellesi haasteita. Uudet kujeet saavat sinut liikkeelle ja innostumaan. Saat tänään runsaasti huomiota, jota ei tarvitse ujostella.

 

KAKSONEN

Ota selvää uusista asioista. Kuuntele vaistoasi ja suuntaa sinne, minne se näyttää. Vietä aikaa eri-ikäisten ihmisten kanssa.

 

RAPU

Kutsu kavereita koolle tai lähde kiinnostavaan tapahtumaan käymään. On aika pörrätä ihmisten seurassa ja solmia kontakteja. Ota vastaan luova haaste.

 

LEIJONA

Älä anna kritiikin lannistaa sinua. Etsi lisää haasteita ja testaa niin vahvoja kuin heikkojakin puoliasi. Ilmassa on romantiikkaa.

 

NEITSYT

Avoin mieli vie pitkälle. Ole tarkkana, sillä joku yrittää kääntää päätäsi epäreiluin keinoin. Harkitse seuraavaa siirtoasi niin pitkään kuin tarpeellista.

 

VAAKA

Järjestä aikaa itsellesi. Jo muutaman tunnin irtiotto tekee ihmeitä. Tarvitset omaa tilaa miettiäksesi lähitulevaisuuden aikatauluja.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Tunteet tekevät sinulle tänään temppuja. Älä tee mitään, mikä voisi vaarantaa maineesi. Harkitse sanojasi ennen kuin puhut.

 

VESIMIES

Viehätysvoimasi ja intuitiosi ovat lyömätön yhdistelmä. Pidä silmät auki, niin kukaan ei pääse käyttämään ystävällisyyttäsi hyväkseen.

 

KALAT

Varo, mitä lupaat. Sitoudu ainoastaan projekteihin, joissa pysyt mukana varmuudella loppuun asti. Selviät haasteista luovuudellasi.

 

OINAS

Saat muutoksia aikaan, jos suunnittelet siirtosi huolellisesti. Päivä sisältää muutaman yllätyskäänteen, jotka aiheuttavat sinulle harmaita hiuksia.

 

HÄRKÄ

Tarjoa apuasi harkitusti ja tyylillä. Lähelläsi on joku, jolla on vaikeuksia tuen vastaanottamisessa. Älä odottele vastapalveluksia.

 

KAKSONEN

Keskity tänään ennen kaikkea itseesi. On aika oppia uutta ja kehittää taitojasi. Juhlista hyviä uutisia rakkaan ihmisen seurassa.

 

RAPU

Kokeile jotain erilaista. Lähde käymään sinulle entuudestaan vieraassa paikassa tai testaa yhteistyötä uuden tuttavuuden kanssa.

 

LEIJONA

Kanavoi energiasi muutoksiin. On aika muuttaa jotain arjessasi ja tehdä elämästäsi tasapainoisempaa. Satsaa terveellisiin elintapoihin.

 

NEITSYT

Kiinnostu uusista asioista ja pidä hyviin tyyppeihin yhteyttä. Tapaat ihmisen, joka antaa sinulle ajattelemisen aihetta. On uusien alkujen aika.

 

VAAKA

Tuttu kasvo menneisyydestä tarjoaa sinulle neuvojaan. Pääset niiden siivittämänä oikealle polulle. Älä anna negatiivisten ajatusten sumentaa logiikkaasi.

 

SKORPIONI

Kotona on ilmassa jännitteitä, jotka mylläävät ajatuksiasi pitkin päivää. Älä menetä hermojasi harmillisen takaiskun vuoksi. Rauhallisuus on valttia.

 

JOUSIMIES

Maisemanvaihdos tekisi sinulle tänään hyvää. Jos et pääse liikkeelle, muuta jotain pientä arkirutiineissasi. Ilmassa on romantiikkaa.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Pysy budjettisi rajoissa, kun suunnittelet muutoksia. Tunnemyrsky voi saada sinut tekemään järjettömiä ratkaisuja. Hillitse impulssejasi.

 

VESIMIES

Tunteet karkaavat helposti hallinnastasi. Älä lähde mukaan kehää kiertävään väittelyyn. Pidä ajatuksesi omana tietonasi toistaiseksi.

 

KALAT

Joku kysyy sinulta yksityisasioistasi. Tee hänelle rajat selviksi, erityisesti jos utelut koskevat rahaa tai terveyttäsi. Pidä työ ja huvi erillään.

 

OINAS

Pidättele intoasi. Älä anna kenenkään kasata sinulle vastuutehtäviä, jotka eivät todellisuudessa kuulu sinulle. Ole valmis pitämään puoliasi.

 

HÄRKÄ

Ota etäisyyttä arvaamattomiin ihmisiin. Etsi elämääsi vakautta ja tasapainoa. Kieltäydy käyttämästä epäreiluja temppuja.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteidesi ottaa valtaa. Erityisesti työasioissa on pidettävä pää kylmänä. Vältä ylireagointia ja varomattomia kommentteja.

 

RAPU

Ole tarkkana rahan kanssa. On aika miettiä luovia tapoja säästää pahan päivän varalle. Nyt ei ole oikea hetki irrotteluun.

 

LEIJONA

Joku hermostuu sanomisistasi. Ota tilanteeseen nopeasti etäisyyttä. Asia on parasta puhua halki rauhallisemman hetken koittaessa.

 

NEITSYT

Saavutat tavoitteesi, jos pidät tahtisi vakaana. Määrätietoisuus vie sinut minne tahansa. Kateus saattaa aiheuttaa tänään ongelmia.

 

VAAKA

Sinun on tiedettävä, mitä haluat. Päädyt oikeisiin ratkaisuihin rautaisen tahtosi ansiosta. Rahakysymykset ovat pinnassa.

 

SKORPIONI

Pidä itsestäsi huolta niin psyykkisesti kuin fyysisestikin. Sinun on tiedettävä, mitä sinulla on vastassasi. Sisulla kumoat esteet tieltäsi.

 

JOUSIMIES

Tarvitset piristeruiskeen. Lähde mukaan uuteen projektiin tai harrastukseen. Itseesi satsaaminen on nyt paikallaan.