Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VESIMIES

Ota ohjat käsiisi. Sinun on aika olla esillä ja tehdä päätöksiä. Tapasi kommunikoida muiden kanssa ratkaisee paljon tulevan suhteen.

 

KALAT

Panosta tärkeisiin ihmissuhteisiin. Mikään ei kehity ilman työtä. Ole valmis keskustelemaan asioista rauhallisesti ja kaikkia osapuolia ymmärtäen.

 

OINAS

Pidä töissä silmät auki hyvien mahdollisuuksien varalta. Lupaaviin tilaisuuksiin kannattaa käydä kiinni heti. Tiedossa on positiivisia muutoksen tuulia.

 

HÄRKÄ

Tee jotain muiden hyväksi. Saamasi vastalahjat osoittautuvat arvokkaiksi. Kerro tulevaisuudensuunnitelmistasi ja siitä, mikä sinua huolettaa.

 

KAKSONEN

Tunnerikas tilanne saa sinut hämmentymään ja unohtamaan olennaisen. Palauta itsesi pian oikeille raiteille. Pidä ajatuksesi omana tietonasi.

 

RAPU

Älä jätä väliin tilaisuutta kokeilla jotain uutta. On hyvä hetki itsesi kehittämiseen. Rakkauselämääsi on luvassa onnellisia käänteitä.

 

LEIJONA

Puhu ihmiselle, jonka kokemukseen voit luottaa. Olet tekemässä perustavanlaatuisia muutoksia, joihin tarvitset apua ja näkemystä. Uudet tuulet tekevät sinulle hyvää.

 

NEITSYT

Tunteet nousevat tänään äkkiä pintaan ja voivat sabotoida tärkeän tilanteen. Vältä kriisi lähestymällä varoen herkkää puheenaihetta. Ole rehellinen itsellesi.

 

VAAKA

Ilmassa on epävarmuutta. Älä anna tilanteen käydä hermoillesi, vaan anna asioille aikaa kehittyä. On ehkä aika miettiä muutosta elämäntyyliisi.

 

SKORPIONI

On aika ottaa rennosti ja tutustua uusiin ihmisiin. Hemmottele itseäsi tai vietä aikaa kahden läheisesi kanssa. Saat yllättävältä taholta apua dilemmaasi.

 

JOUSIMIES

Joudut peittelemään hankalaa tilannetta muiden silmiltä tänään. Totuus tulee esiin ennemmin tai myöhemmin. Rehellisyyttä kannattaa kokeilla jo nyt.

 

KAURIS

Haluat hoitaa kaiken omin voimin. Yritä olla kuormittamatta itseäsi liikaa. Tarkista faktat ennen kuin hyppäät pää edellä mukaan uuteen seikkailuun.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Pysy budjettisi rajoissa, kun suunnittelet muutoksia. Tunnemyrsky voi saada sinut tekemään järjettömiä ratkaisuja. Hillitse impulssejasi.

 

VESIMIES

Tunteet karkaavat helposti hallinnastasi. Älä lähde mukaan kehää kiertävään väittelyyn. Pidä ajatuksesi omana tietonasi toistaiseksi.

 

KALAT

Joku kysyy sinulta yksityisasioistasi. Tee hänelle rajat selviksi, erityisesti jos utelut koskevat rahaa tai terveyttäsi. Pidä työ ja huvi erillään.

 

OINAS

Pidättele intoasi. Älä anna kenenkään kasata sinulle vastuutehtäviä, jotka eivät todellisuudessa kuulu sinulle. Ole valmis pitämään puoliasi.

 

HÄRKÄ

Ota etäisyyttä arvaamattomiin ihmisiin. Etsi elämääsi vakautta ja tasapainoa. Kieltäydy käyttämästä epäreiluja temppuja.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteidesi ottaa valtaa. Erityisesti työasioissa on pidettävä pää kylmänä. Vältä ylireagointia ja varomattomia kommentteja.

 

RAPU

Ole tarkkana rahan kanssa. On aika miettiä luovia tapoja säästää pahan päivän varalle. Nyt ei ole oikea hetki irrotteluun.

 

LEIJONA

Joku hermostuu sanomisistasi. Ota tilanteeseen nopeasti etäisyyttä. Asia on parasta puhua halki rauhallisemman hetken koittaessa.

 

NEITSYT

Saavutat tavoitteesi, jos pidät tahtisi vakaana. Määrätietoisuus vie sinut minne tahansa. Kateus saattaa aiheuttaa tänään ongelmia.

 

VAAKA

Sinun on tiedettävä, mitä haluat. Päädyt oikeisiin ratkaisuihin rautaisen tahtosi ansiosta. Rahakysymykset ovat pinnassa.

 

SKORPIONI

Pidä itsestäsi huolta niin psyykkisesti kuin fyysisestikin. Sinun on tiedettävä, mitä sinulla on vastassasi. Sisulla kumoat esteet tieltäsi.

 

JOUSIMIES

Tarvitset piristeruiskeen. Lähde mukaan uuteen projektiin tai harrastukseen. Itseesi satsaaminen on nyt paikallaan.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Sinulla on hyvä idea, joka voi avata sinulle ovia. Ole valmis ahkeroimaan asiasi eteen. Yhdistä voimasi hyvän tyypin kanssa.

 

VESIMIES

Katso tarkkaan, keneen luotat. Erityisesti raha-asioissa tulee olla skarppina. Kaiva taustoja, kunnes mikään ei ole enää epäselvää.

 

KALAT

Hoida rahakysymykset pois päiväjärjestyksestä nopeasti. Paperiasioita ei kannata jättää roikkumaan. Valmistaudu yllätyksiin.

 

OINAS

Joku saattaa tarjota apua odottaen vaativia vastapalveluksia. Mielet muuttuvat tänään nopeasti, joten varustaudu yllätyksiin matkan varrella.

 

HÄRKÄ

Voimien yhdistämien on hyvä idea. Joku auttaa sinua ideasi kehittelemisessä, jos vain pyydät hänen apuaan. Pidä tunteesi hallinnassasi.

 

KAKSONEN

Itseluottamuksesi saa tänään nostetta. Saat päivän tapahtumista paremman käsityksen siitä, mihin olet menossa. Romantiikka värittää päivääsi.

 

RAPU

Kekseliäisyydestä saa pisteitä raha-asioissa. Ole tarkkana terveydentilasi kanssa ja selvitä mitä pikimmiten mieltäsi painava yksityiskohta.

 

LEIJONA

Luvassa on tunnemyrskyjä, jos et ole kyllin joustava. Joku loukkaantuu, ellet kuuntele hänen toiveitaan. Tee omaa juttuasi toisia kunnioittaen.

 

NEITSYT

Kiire tekee sinulle hyvää. Haasteet ja tiheä aikataulu ovat juuri sitä, mitä kaipaat pysyäksesi energisenä. Anna romantiikalle tilaisuus.

 

VAAKA

Ota haaste vastaan. Käy läpi viimeaikaisia tapahtumia ja kuulostele tunteitasi. Laadi itsellesi strategia ennen kuin hyppäät seikkailuun.

 

SKORPIONI

Saat vastaasi kovia sanoja, joiden ei pidä antaa lannistaa sinua. Kuuntele sydäntäsi. Löydät etsimäsi vain olemalla rehellinen itsellesi.

 

JOUSIMIES

Pidä ajatuksesi omana tietonasi. Liian aikainen valttiesi paljastaminen ei tiedä hyvää. Kerro joko koko totuus tai vaikene täysin.