Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

NEITSYT

Ilmaise ajatuksiasi selkeästi. Älä jätä tilaa väärinkäsityksille. Nyt kannattaa ehdottaa ratkaisuja ja välttää ikuisuuskysymyksistä jankkaamista.

 

VAAKA

Pidä silmät auki ja tarkkaile, mitä muut puuhaavat. Ole valmis tekemään itsenäisiä päätöksiä ja toimimaan nopeasti. Nyt ei ole aika tyytyä seuraamaan massaa.

 

SKORPIONI

Ota ohjat käsiisi ja tee selväksi, mitä odotat tulevalta. Usko asiaasi koko sydämelläsi. Vilpittömyys vie sinut pitkälle.

 

JOUSIMIES

Ole oma itsesi joka tilanteessa. Älä ota paineita ympäristöstäsi, vaan seuraa vaistoasi loppuun asti. Joku yrittää kääntää pääsi epäreiluilla keinoilla.

 

KAURIS

Älä ujostele huomiota. Sinun on aika olla esillä ja näyttää, mihin pystyt. Menneisyyden kokemuksistasi on hyötyä kiperän kysymyksen ratkaisemisessa.

 

VESIMIES

Ihmissuhteissa on luvassa jännitteitä. Ilmaa on puhdistettava pian, jos haluat välttyä pahemmalta draamalta. On aika palata asioissa taaksepäin.

 

KALAT

Panosta tärkeään ihmissuhteeseesi, sillä se kaipaa erityisen paljon huomiota tällä hetkellä. Joudut nostamaan vaikean puheenaiheen esille tänään.

 

OINAS

Näytä olevasi vakavissasi. Erityisesti raha-asiat kysyvät täydellistä omistautumista. Älä anna kenenkään painostaa sinua suuntaan tai toiseen.

 

HÄRKÄ

Ota opiksi tänään näkemästäsi. Koet jotain merkittävää, josta riittää muisteltavaa vielä pitkälle tulevaan. Älä aseta itsellesi liian tiukkoja rajoja.

 

KAKSONEN

Perhepiirissä sattuu ja tapahtuu tänään. Hermot voivat olla kireällä ja konfliktit kasvavat helposti ulos mittasuhteistaan. Romantiikka pelastaa päiväsi.

 

RAPU

Älä luovu leikistä vain siksi, että tiellesi osuu este. Ota vastaan sinulle heitetty haaste. Päädyt voittajien puolelle, jos olet jutussa koko sydämelläsi mukana.

 

LEIJONA

On aika ottaa härkää sarvista ja selvittää sinua häiritsevä asia. Olet etusijalla omassa elämässäsi. Muutokset vievät sinua nyt oikeaan suuntaan.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VESIMIES

Älä sivuuta pieneltä vaikuttavaa ongelmaa. Etenkin terveyteen liittyvät kysymykset on parasta ottaa vakavasti. Satsaa tasapainoiseen ruokavalioon ja liikuntaan.

 

KALAT

Viilaa raha-asiasi kuntoon. Nyt ei kannata ottaa riskejä taloudellisissa kysymyksissä. Pelaa varman päälle ja odottele varmempia aikoja.

 

OINAS

Keskity kehittämään itseäsi ja auttamaan muita. Saat valtavasti irti ihmissuhteista, jos olet avoin. Vuorovaikutus on kaiken hyvän avain.

 

HÄRKÄ

Avoimuus ja rehellisyys ovat parhaat valttisi. Saat takaisin positiivisen energian, jota lähetät eteenpäin. Ajattele kaikkien yhteistä etua.

 

KAKSONEN

Sinulla on hyviä ideoita ja luovuutta vaikka millä mitalla. Jarruttele kuitenkin hieman vauhtiasi. Mieti tarkkaan, mitä mistäkin vedosta seuraa.

 

RAPU

Ota kaikki irti valokeilasta. Sinun on oltava tänään parhaimmillasi, sillä kohdallesi osuu muutama loistava tilaisuus. Älä anna niiden livahtaa ohitsesi.

 

LEIJONA

Tee aloite ja avaa keskustelua aiheesta, johon ei ole helppo tarttua. On aika puhdistaa ilmaa. Vietä aikaa perheen ja ystävien seurasta nauttien.

 

NEITSYT

Ota yhteyttä vanhoihin ystäviin. On aika palata menneisiin ja muistella yhdessä kokemianne asioita. Elämääsi tulvii nyt uusia ja kiinnostavia käänteitä.

 

VAAKA

Lähde liikkeelle. Sinulla riittää energiaa, joka kannattaa suunnata oikeaan kohteeseen. Älä jätä tänään mitään onnen varaan.

 

SKORPIONI

Satsaa kotiisi ajallisesti ja taloudellisesti. Mielenrauha on taattu, jos pidät ympäristösi hyvässä järjestyksessä. Simppeli on kaunista.

 

JOUSIMIES

Älä tee siirtoa ennen kuin olet varma asiastasi. Suodata tarkkaan jutut, joita sinulle kerrotaan. Joku ei kerro sinulle koko totuutta.

 

KAURIS

Ota koko kapasiteettisi käyttöön. Nyt ei ole aika pitää taitojasi piilossa yleisöltä. Saat rakentavaa palautetta tarkkanäköiseltä ystävältä.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

                   

VESIMIES

Älä anna pikkujuttujen häiritä onneasi. Etsi yksinkertaista keinoa asioiden ratkaisemiseen. Liian monimutkaiseen kuvioon ei kannata lähteä mukaan.

 

KALAT

Kanavoi energiasi luovaan tekemiseen. Älä anna takaiskujen lannistaa sinua ja harhauttaa sinua polultasi. Määrätietoisuus vie sinut pitkälle.

 

OINAS

Älä tee merkittäviä muutoksia ottamatta taustoista selvää. Olisi virhe pitää ihmisiä tai sinulle tarjottuja mahdollisuuksia itsestäänselvyyksinä.

 

HÄRKÄ

Ota opiksi näkemästäsi. Lähde mukaan sinua kiinnostavaan hankkeeseen. On hyvä hetki uusien taitojen opettelemiseen.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteiden sekoittaa päätäsi. Tee ratkaisusi vasta sitten, kun olet päässyt tilanteen tasalle. Joku johtaa sinua harhaan tarkoituksella.

 

RAPU

Mielikuvituksesi laukkaa ja vie sinua vauhdilla eteenpäin. Antaudu sen valtaan ja ylläty iloisesti lopputuloksesta. Kerää ympärillesi innostavaa seuraa.

 

LEIJONA

Hermosi voivat olla tänään pinnassa. Kysy lisää sinua askarruttavasta asiasta. Varmista, että jokainen ympärilläsi saa tasa-arvoisen kohtelun.

 

NEITSYT

Tee kotiisi piristäviä muutoksia. Pidä rahanmeno kurissa ja siivoa nurkkia turhista tavaroista. Eteesi avautuu uusia mahdollisuuksia.

 

VAAKA

Saat tietoosi salaisuuksia, joita voi olla hankala sulattaa. Palaa menneisiin ja käsittele vaikea asia pois päiväjärjestyksestä. Rehellisyys kannattaa.

 

SKORPIONI

Päästä itsesi helpommalla. Muutama muutos arkeesi saa ihmeitä aikaan. Terveytesi tulisi kiilata nyt tärkeysjärjestyksen kärkeen.

 

JOUSIMIES

Sinisilmäisyydestä sakotetaan tänään. Älä ole naiivi, vaan suodata kuulemasi jutut huolella. Ole skarppina, niin et tule pettymään.

 

KAURIS

Nyt ei ole aika hullutella rahan kanssa. Pidä elämäsi yksinkertaisena. Älä anna kauniiden sanojen viedä sinua väärälle polulle.