Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

LEIJONA

Vietä aikaa perheen ja ystävien kanssa. Saat uudenlaisen yhteyden vanhaan tuttuun. Teillä on enemmän yhteistä kuin arvaatkaan.

 

NEITSYT

Pidä silmät auki lupaavien työtilaisuuksien varalta. Keskity ennen kaikkea itseesi. Joku lähipiiristäsi heittäytyy mustasukkaiseksi.

 

VAAKA

Hyvä asenne on paras valttisi ongelmia vastaan. Älä lannistu, vaikka ilmapiiri olisi painostava. Positiivisuudella on taipumus tarttua.

 

SKORPIONI

Ole valmis auttamaan muita. Joku yrittää testata rajojasi. Pysy tiukkana ja pidä huolta itsestäsi polttamatta energiaasi loppuun.

 

JOUSIMIES

Päivä on täynnä jännittäviä mahdollisuuksia. On otollinen hetki uralla etenemiseen. Juhlista hyviä uutisia rakkaittesi seurassa.

 

KAURIS

Luvassa on yllätyksiä. Älä unohda, mihin olet matkalla. Joku lähistöllä käyttäytyy arvaamattomasti, eikä hänen perässään ole helppoa pysyä.

 

VESIMIES

Älä suostu ottamaan ylimääräisiä paineita vastaan. Pysy kohtuudessa rahankäytössä, niin vältyt ongelmilta. Suuntaa energiasi ihmissuhteisiin.

 

KALAT

Ihmissuhteissa on nyt oltava tilanteen tasalla ja huolellisesti kuulolla. Kiireesi saattavat kylvää mustasukkaisuutta ympärillesi. Muista huomioida läheisiäsi.

 

OINAS

Sinulla on nyt vaikeuksia keskittyä yhteen asiaan kerrallaan. Impulssisi tulevat ja menevät häiriten keskittymistäsi. Suuntaa energiasi johonkin hyödylliseen.

 

HÄRKÄ

On aika oppia jotain uutta. Kuuntele kokeneempien neuvoja ja paina ne mieleen tulevaa varten. Älä anna tunteiden sekoittaa päätäsi.

 

KAKSONEN

Pidä tänään hauskaa hyvässä seurassa. Nauti maisemanvaihdoksesta ja uuden oppimisesta. Ilmassa on romantiikkaa.

 

RAPU

Älä anna tunteillesi liikaa valtaa. Oikkusi saattavat pilata päiväsi, jos et pysy kohtuudessa. Pidä rauha maassa ja vaali tasapainoa.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VAAKA
Älä ota asioita liian henkilökohtaisesti. Keskity omaan juttuusi ja anna muiden puuhata omiaan. Hermostuminen saattaa sinut vain hankalaan asemaan.


SKORPIONI
Vietä aikaa omissa oloissasi. Etäpäivä töistä voisi tehdä hyvää. Kokeile huviksesi aivan uutta lähestymistapaa tuttuun arkiseen ongelmaan.


JOUSIMIES
Pidä tahti tasaisena. Kiirehtimällä et voita mitään. On hyvä hetki tutustua uusiin ihmisiin ja kuunnella heidän tarinoitaan.


KAURIS
Järjestelmällisyys vie sinut pitkälle. Älä levittele tietojasi kaikkien kuultaviksi. Salamyhkäisyydestä on nyt sinulle etua.


VESIMIES
Sinulla on vaikeuksia saada ajatuksiasi järjestykseen tänään. Ole tarkkana, sillä lähistölläsi pyörii epäluotettava ihminen. Luota vaistoosi.


KALAT
Tunteet ja raha sopivat huonosti yhteen. Taloudelliset kysymykset voivat saada sinut tänään hiiltymään. Selvitä asiat pienen piirin kesken.


OINAS
Päivä sisältää vauhdikkaita käänteitä. Älä jää inttämään vastaan, jos joudut umpikujaan. Nyt ei kannata ruokkia liekkejä.


HÄRKÄ
Pidä silmät auki rahantekomahdollisuuksien varalta. Sinun on aika ajatella tulevaisuuttasi. Positiivinen asenne on paras valttisi.


KAKSONEN
Tee asiat omalla tyylilläsi. Persoonallisuutesi valloittaa ja hurmaa tänään harvinaisen tehokkaasti. Ilmassa on romantiikkaa.


RAPU
Puske päättäväisesti eteenpäin. Pysyttele polulla, joka tuntuu oikealta takaiskuista huolimatta. Ota vastaan hoksottimiasi testaava haaste.


LEIJONA
Uusi käänne auttaa sinua näkemään tilanteesi selkeästi. On aika miettiä, minkä haluat muuttuvan elämässäsi. Uskalla ajatella nyt itseäsi.


NEITSYT
Älä lupaa mahdottomuuksia. Läheisesi tarvitsee sinua tuekseen, mutta et voi tehdä kaikkea hänen puolestaan. Aseta rajat ja pidä niistä kiinni.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VAAKA
Tarkastele ihmissuhteitasi kriittisesti ja ole rehellinen itsellesi. Lähde liikkeelle sitä, mikä tekee juuri sinut onnelliseksi. Ota välimatkaa oikuttelevaan ihmiseen.


SKORPIONI
Älä hyppää pää edellä uuteen projektiin. Mieti kaikessa rauhassa, mitä olet tekemässä ja mikä ajaa sinua eteenpäin. Laadi itsellesi vedenpitävä strategia.


JOUSIMIES
Kiinnitä huomiota siihen, millaisen ensivaikutelman annat itsestäsi. On tärkeää, että olet tänään parhaimmillasi. Tapaat kiinnostavan ihmisen.


KAURIS
Joku yrittää käyttää ystävällisyyttäsi hyväkseen. Tiedossa saattaa olla tunteenpurkauksia. Peräänny lähtemättä mukaan ilmiriitaan.


VESIMIES
Kerro, mitä mielessäsi liikkuu. Erityisesti huolet kannattaa nyt jakaa läheistesi kanssa säästelemättä. Yhdessä miettimällä ratkaisut löytyvät.


KALAT
Massan mukana kulkeminen ei ole eduksesi. Uskalla kokeilla omiasi ja seurata polkua, joka eroaa muiden valinnoista. Rohkeutesi vie sinut pitkälle.


OINAS
Saatat haksahtaa uskomaan kauniita sanoja, vaikka niillä ei olisi totuuspohjaa. Ole tarkkana, sillä olet tänään erityisen altis vaikutuksille.


HÄRKÄ
Keskity tavoitteisiisi. Sinun on tehtävä pian muutoksia arkeesi, sillä jokin hidastaa sinua. Älä yritä ehtiä kaikkialle, sillä energiavarasi ovat rajalliset.


KAKSONEN
Älä haaskaa aikaa hermostumiseen. Liiku sen sijaan eteenpäin täydellä höyryllä. Muista selvittää tilanteen taustat päätöksiä tehdessäsi.


RAPU
Tee fiksuja ratkaisuja ihmissuhteissa. Kuuntele, mikä muita huolettaa ja ole valmis joustamaan. Kukaan ei hyödy ylireagoinnista tai ehdottomuudesta.


LEIJONA
Älä anna pikkujuttujen pilata päivääsi. Kiristynyt ilmapiiri kotona tai kaveripiirissä kyllä rauhoittuu. Tarjoa apuasi sitä tarvitsevalle ihmiselle.


NEITSYT
Mieti luovia keinoja rahan säästämiseksi. Pienetkin muutokset saavat ihmeitä aikaan. Pidä silmät auki erityisesti matkustaessasi.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!