Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

HÄRKÄ

Tapaat kiinnostavan ihmisen, jota ei kannata päästää näköpiiristäsi. On otollinen aika uuden kokeilemiselle ja irrottelulle.

 

KAKSONEN

Pidä tunteesi hallinnassasi. Älä vedä liian nopeita johtopäätöksiä ennakkoluuloihisi perustuen. Kuuntele kärsivällisesti kaikki versiot tapahtuneesta.

 

RAPU

Kaiva tarvitsemasi vastaukset esille. Nyt kannattaa varata aikaa pohtimiseen ja pyörittelyyn. Tee päätöksesi vasta sitten, kun olet varma asiastasi.

 

LEIJONA

Avun tarjoaminen on tänään parasta, mitä voit tehdä. Muut tekevät sinulle vastapalveluksia, jos itse joudut tiukkaan paikkaan. Älä pelästy kilpailijoita.

 

NEITSYT

Tunteesi mylläävät tänään. Epävarmuus väistyy pian, kun saat asioista varmempaa tietoa. Sinun on tiedettävä, mitä sinulla on vastassasi.

 

VAAKA

Pidä ajatuksesi olennaisessa. Älä anna kenenkään käskyttää sinua, vaan päätä itse omista asioistasi. Korjaa syntyneet väärinkäsitykset julkisesti.

 

SKORPIONI

Päivä yllättää sinut monessa käänteessä. Ilmassa on epävarmuutta ja tunteiden tulitusta. Ole kärsivällinen, niin kysymyksiin alkaa löytyä vastauksia.

 

JOUSIMIES

Tartu toimeen ja anna tapahtumille tarpeellinen lisäpotku. Älä jää jumiin tilanteeseen, jossa olosi on epämukava. Puheenlahjasi auttavat sinut tänään pitkälle.

 

KAURIS

Älä vedä turhan pikaisia johtopäätöksiä. Jätä muiden velvollisuudet heidän hommikseen. Ehdota ratkaisuja tilannetta rauhoittaaksesi.

 

VESIMIES

Hoida vain sen verran, minkä jaksat. Nyt ei ole aika väsyttää itseäsi turhaan. Pysähdy viilaamaan yksityiskohtia ennen kuin jatkat matkaasi.

 

KALAT

Älä tulita tunteitasi kaikkien nähtäviksi. Purkauksista seuraa ongelmia. Ylikuumeneminen aiheuttaa tänään helposti väärinkäsityksiä.

 

OINAS

Älä unohda menneisyyttäsi. Pidä yhteyttä vanhoihin ystäviin, vaikka et tapaisi heitä enää usein. Taaksepäin palaaminen ei välttämättä ole huono idea.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VESIMIES

Älä sivuuta pieneltä vaikuttavaa ongelmaa. Etenkin terveyteen liittyvät kysymykset on parasta ottaa vakavasti. Satsaa tasapainoiseen ruokavalioon ja liikuntaan.

 

KALAT

Viilaa raha-asiasi kuntoon. Nyt ei kannata ottaa riskejä taloudellisissa kysymyksissä. Pelaa varman päälle ja odottele varmempia aikoja.

 

OINAS

Keskity kehittämään itseäsi ja auttamaan muita. Saat valtavasti irti ihmissuhteista, jos olet avoin. Vuorovaikutus on kaiken hyvän avain.

 

HÄRKÄ

Avoimuus ja rehellisyys ovat parhaat valttisi. Saat takaisin positiivisen energian, jota lähetät eteenpäin. Ajattele kaikkien yhteistä etua.

 

KAKSONEN

Sinulla on hyviä ideoita ja luovuutta vaikka millä mitalla. Jarruttele kuitenkin hieman vauhtiasi. Mieti tarkkaan, mitä mistäkin vedosta seuraa.

 

RAPU

Ota kaikki irti valokeilasta. Sinun on oltava tänään parhaimmillasi, sillä kohdallesi osuu muutama loistava tilaisuus. Älä anna niiden livahtaa ohitsesi.

 

LEIJONA

Tee aloite ja avaa keskustelua aiheesta, johon ei ole helppo tarttua. On aika puhdistaa ilmaa. Vietä aikaa perheen ja ystävien seurasta nauttien.

 

NEITSYT

Ota yhteyttä vanhoihin ystäviin. On aika palata menneisiin ja muistella yhdessä kokemianne asioita. Elämääsi tulvii nyt uusia ja kiinnostavia käänteitä.

 

VAAKA

Lähde liikkeelle. Sinulla riittää energiaa, joka kannattaa suunnata oikeaan kohteeseen. Älä jätä tänään mitään onnen varaan.

 

SKORPIONI

Satsaa kotiisi ajallisesti ja taloudellisesti. Mielenrauha on taattu, jos pidät ympäristösi hyvässä järjestyksessä. Simppeli on kaunista.

 

JOUSIMIES

Älä tee siirtoa ennen kuin olet varma asiastasi. Suodata tarkkaan jutut, joita sinulle kerrotaan. Joku ei kerro sinulle koko totuutta.

 

KAURIS

Ota koko kapasiteettisi käyttöön. Nyt ei ole aika pitää taitojasi piilossa yleisöltä. Saat rakentavaa palautetta tarkkanäköiseltä ystävältä.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

                   

VESIMIES

Älä anna pikkujuttujen häiritä onneasi. Etsi yksinkertaista keinoa asioiden ratkaisemiseen. Liian monimutkaiseen kuvioon ei kannata lähteä mukaan.

 

KALAT

Kanavoi energiasi luovaan tekemiseen. Älä anna takaiskujen lannistaa sinua ja harhauttaa sinua polultasi. Määrätietoisuus vie sinut pitkälle.

 

OINAS

Älä tee merkittäviä muutoksia ottamatta taustoista selvää. Olisi virhe pitää ihmisiä tai sinulle tarjottuja mahdollisuuksia itsestäänselvyyksinä.

 

HÄRKÄ

Ota opiksi näkemästäsi. Lähde mukaan sinua kiinnostavaan hankkeeseen. On hyvä hetki uusien taitojen opettelemiseen.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteiden sekoittaa päätäsi. Tee ratkaisusi vasta sitten, kun olet päässyt tilanteen tasalle. Joku johtaa sinua harhaan tarkoituksella.

 

RAPU

Mielikuvituksesi laukkaa ja vie sinua vauhdilla eteenpäin. Antaudu sen valtaan ja ylläty iloisesti lopputuloksesta. Kerää ympärillesi innostavaa seuraa.

 

LEIJONA

Hermosi voivat olla tänään pinnassa. Kysy lisää sinua askarruttavasta asiasta. Varmista, että jokainen ympärilläsi saa tasa-arvoisen kohtelun.

 

NEITSYT

Tee kotiisi piristäviä muutoksia. Pidä rahanmeno kurissa ja siivoa nurkkia turhista tavaroista. Eteesi avautuu uusia mahdollisuuksia.

 

VAAKA

Saat tietoosi salaisuuksia, joita voi olla hankala sulattaa. Palaa menneisiin ja käsittele vaikea asia pois päiväjärjestyksestä. Rehellisyys kannattaa.

 

SKORPIONI

Päästä itsesi helpommalla. Muutama muutos arkeesi saa ihmeitä aikaan. Terveytesi tulisi kiilata nyt tärkeysjärjestyksen kärkeen.

 

JOUSIMIES

Sinisilmäisyydestä sakotetaan tänään. Älä ole naiivi, vaan suodata kuulemasi jutut huolella. Ole skarppina, niin et tule pettymään.

 

KAURIS

Nyt ei ole aika hullutella rahan kanssa. Pidä elämäsi yksinkertaisena. Älä anna kauniiden sanojen viedä sinua väärälle polulle.