Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

OINAS

Panosta tasapainoon ihmissuhteissa. Tule vastaan ja ole valmis joustamaan. Tarvitset kaiken mahdollisen tiedon tehdäksesi pitäviä päätöksiä.

 

HÄRKÄ

Anna hyvän kiertää. Autamalla muita saat kierrossa samalla mitalla takaisin. Kohdallesi osuu tänään loistavia mahdollisuuksia.

 

KAKSONEN

Sinua kiskotaan nyt eri suuntiin. Pidä pää kylmänä ja muistuta itseäsi siitä, mihin olet menossa. Luottamus on tänään tärkeässä roolissa.

 

RAPU

Pysy tontilasi ja tee sitä, missä olet hyvä. Sinun on parasta pysytellä tänään taustalla ja pitää matalaa profiilia. Älä anna kenenkään painostaa sinua suuntaan tai toiseen.

 

LEIJONA

Älä hermostu tänään turhista. Tee ratkaisuja, jotka palvelevat niin itseäsi kuin läheisiäsikin. Pidä silmällä tavaroitasi ja rahojasi.

 

NEITSYT

Saat tarjouksen, jota on harkittava tarkkaan. Punnitse tilannetta monelta kantilta ja vedä johtopäätöksiä vasta sitten.

 

VAAKA

Ole realistinen. Haihattelu saattaa viedä sinut väärälle polulle. Älä lähde mukaan kehää kiertävään väittelyyn, vaan pysy poissa draaman tieltä.

 

SKORPIONI

Ole tehokas ja nopea. Ota hyvä idea testiin välittömästi. Ota vaikutteita vasta tapaamaltasi inspiroivalta ihmiseltä.

 

JOUSIMIES

Tiedät, mitä olet tekemässä. Tarkista aikataulusi ja varaa itsellesi aikaa myös rentoutumiseen. On aika tehdä muutoksia arkeesi.

 

KAURIS

Älä kerää turhia paineita ulkopuolelta. Toisten mielipiteillä ei ole väliä. Ole tarkkana liikenteessä, sillä myöhästelyä sattuu tänään helposti.

 

VESIMIES

Ota opiksi menneisyydestä. Voit hyötyä kokemuksistasi ja välttää hankalan tilanteen toistumisen. Mieti erilaisia vaihtoehtoja rahatilanteesi korjaamiseksi.

 

KALAT

Luvassa on hyviä uutisia. Pysy kohtuudessa kaikessa, mitä teet. Pidä rahankäyttösi hallinnassa ja säästä suuret hankinnat myöhemmäksi.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Pysy budjettisi rajoissa, kun suunnittelet muutoksia. Tunnemyrsky voi saada sinut tekemään järjettömiä ratkaisuja. Hillitse impulssejasi.

 

VESIMIES

Tunteet karkaavat helposti hallinnastasi. Älä lähde mukaan kehää kiertävään väittelyyn. Pidä ajatuksesi omana tietonasi toistaiseksi.

 

KALAT

Joku kysyy sinulta yksityisasioistasi. Tee hänelle rajat selviksi, erityisesti jos utelut koskevat rahaa tai terveyttäsi. Pidä työ ja huvi erillään.

 

OINAS

Pidättele intoasi. Älä anna kenenkään kasata sinulle vastuutehtäviä, jotka eivät todellisuudessa kuulu sinulle. Ole valmis pitämään puoliasi.

 

HÄRKÄ

Ota etäisyyttä arvaamattomiin ihmisiin. Etsi elämääsi vakautta ja tasapainoa. Kieltäydy käyttämästä epäreiluja temppuja.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteidesi ottaa valtaa. Erityisesti työasioissa on pidettävä pää kylmänä. Vältä ylireagointia ja varomattomia kommentteja.

 

RAPU

Ole tarkkana rahan kanssa. On aika miettiä luovia tapoja säästää pahan päivän varalle. Nyt ei ole oikea hetki irrotteluun.

 

LEIJONA

Joku hermostuu sanomisistasi. Ota tilanteeseen nopeasti etäisyyttä. Asia on parasta puhua halki rauhallisemman hetken koittaessa.

 

NEITSYT

Saavutat tavoitteesi, jos pidät tahtisi vakaana. Määrätietoisuus vie sinut minne tahansa. Kateus saattaa aiheuttaa tänään ongelmia.

 

VAAKA

Sinun on tiedettävä, mitä haluat. Päädyt oikeisiin ratkaisuihin rautaisen tahtosi ansiosta. Rahakysymykset ovat pinnassa.

 

SKORPIONI

Pidä itsestäsi huolta niin psyykkisesti kuin fyysisestikin. Sinun on tiedettävä, mitä sinulla on vastassasi. Sisulla kumoat esteet tieltäsi.

 

JOUSIMIES

Tarvitset piristeruiskeen. Lähde mukaan uuteen projektiin tai harrastukseen. Itseesi satsaaminen on nyt paikallaan.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Sinulla on hyvä idea, joka voi avata sinulle ovia. Ole valmis ahkeroimaan asiasi eteen. Yhdistä voimasi hyvän tyypin kanssa.

 

VESIMIES

Katso tarkkaan, keneen luotat. Erityisesti raha-asioissa tulee olla skarppina. Kaiva taustoja, kunnes mikään ei ole enää epäselvää.

 

KALAT

Hoida rahakysymykset pois päiväjärjestyksestä nopeasti. Paperiasioita ei kannata jättää roikkumaan. Valmistaudu yllätyksiin.

 

OINAS

Joku saattaa tarjota apua odottaen vaativia vastapalveluksia. Mielet muuttuvat tänään nopeasti, joten varustaudu yllätyksiin matkan varrella.

 

HÄRKÄ

Voimien yhdistämien on hyvä idea. Joku auttaa sinua ideasi kehittelemisessä, jos vain pyydät hänen apuaan. Pidä tunteesi hallinnassasi.

 

KAKSONEN

Itseluottamuksesi saa tänään nostetta. Saat päivän tapahtumista paremman käsityksen siitä, mihin olet menossa. Romantiikka värittää päivääsi.

 

RAPU

Kekseliäisyydestä saa pisteitä raha-asioissa. Ole tarkkana terveydentilasi kanssa ja selvitä mitä pikimmiten mieltäsi painava yksityiskohta.

 

LEIJONA

Luvassa on tunnemyrskyjä, jos et ole kyllin joustava. Joku loukkaantuu, ellet kuuntele hänen toiveitaan. Tee omaa juttuasi toisia kunnioittaen.

 

NEITSYT

Kiire tekee sinulle hyvää. Haasteet ja tiheä aikataulu ovat juuri sitä, mitä kaipaat pysyäksesi energisenä. Anna romantiikalle tilaisuus.

 

VAAKA

Ota haaste vastaan. Käy läpi viimeaikaisia tapahtumia ja kuulostele tunteitasi. Laadi itsellesi strategia ennen kuin hyppäät seikkailuun.

 

SKORPIONI

Saat vastaasi kovia sanoja, joiden ei pidä antaa lannistaa sinua. Kuuntele sydäntäsi. Löydät etsimäsi vain olemalla rehellinen itsellesi.

 

JOUSIMIES

Pidä ajatuksesi omana tietonasi. Liian aikainen valttiesi paljastaminen ei tiedä hyvää. Kerro joko koko totuus tai vaikene täysin.