Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

JOUSIMIES

Älä kiirehdi seuraavan siirtosi kanssa. Tarvitset aikaa ja hoksottimia päätyäksesi parhaaseen mahdolliseen ratkaisuun. Nyt on kyse tulevaisuudestasi.

 

KAURIS

Harkitse tarkkaan, mitä sanot ja missä seurassa. Älä lähde mukaan projektiin, josta et ole aivan varma. Vanha ja tuttu ongelma saattaa nousta tänään pintaan.

 

VESIMIES

Selvitä asiat pohjamutia myöten. Nyt ei pidä jättää tilaa epätietoisuudelle. Siirry eteenpäin vasta sitten, kun olet varma liikkeistäsi.

 

KALAT

Varaudu siihen, että saat vastaasi kritiikkiä. Sitä ei tarvitse säikkyä. Hyväksy kaikki palaute tervetulleena ja ota siitä opiksi tulevaa varten.

 

OINAS

Toimintastrategiaksi kannattaa valita nyt tuttu ja turvallinen keino. Onni ei välttämättä ole puolellasi. Riskinottoa tulee harkita tarkkaan tänään.

 

HÄRKÄ

On aika viimeistellä keskeneräisiä projekteja. Saat mielenrauhan, kun tekemättömien asioiden lista lyhenee. Ole diplomaattinen, jos ilmapiiri kiristyy töissä.

 

KAKSONEN

Lähde liikkeelle ja suuntaa voimavarasi olennaiseen. Sinulla on selkeä tavoite, jota kohti pyrit. On aika avata ovet muutoksille.

 

RAPU

Joku ei nyt kerro sinulle kaikkea. Saatat joutua käyttämään epätavallisia temppuja saadaksesi hänestä tietoja irti. Romantiikka piristää päivääsi.

 

LEIJONA

Ota haltuun yksi etappi kerrallaan. Et voi voittaa kiirehtimällä. Pidä hyödylliset kontaktit lähelläsi ja pyydä epäröimättä apua, kun tarve iskee.

 

NEITSYT

Ihmissuhdeasiat vaativat nyt paljon huomiota. Pidä silmät auki, sillä joku lähipiirissäsi tarvitsee sinua enemmän kuin antaa ymmärtää. Tärkeintä on, että voit hyvin.

 

VAAKA

Mene sinne, missä tapahtuu. Lähde mukaan projektiin, josta on sinulle haastetta ja iloa. On aika oppia jotain uutta ja jännittävää.

 

SKORPIONI

Nauti ajastasi yksin. Omissa oloissasi pystyt ajattelemaan ja suunnittelemaan tulevaa. Älä päästä pahantuulista ihmistä pilaamaan päivääsi.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

                   

VESIMIES

Älä anna pikkujuttujen häiritä onneasi. Etsi yksinkertaista keinoa asioiden ratkaisemiseen. Liian monimutkaiseen kuvioon ei kannata lähteä mukaan.

 

KALAT

Kanavoi energiasi luovaan tekemiseen. Älä anna takaiskujen lannistaa sinua ja harhauttaa sinua polultasi. Määrätietoisuus vie sinut pitkälle.

 

OINAS

Älä tee merkittäviä muutoksia ottamatta taustoista selvää. Olisi virhe pitää ihmisiä tai sinulle tarjottuja mahdollisuuksia itsestäänselvyyksinä.

 

HÄRKÄ

Ota opiksi näkemästäsi. Lähde mukaan sinua kiinnostavaan hankkeeseen. On hyvä hetki uusien taitojen opettelemiseen.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteiden sekoittaa päätäsi. Tee ratkaisusi vasta sitten, kun olet päässyt tilanteen tasalle. Joku johtaa sinua harhaan tarkoituksella.

 

RAPU

Mielikuvituksesi laukkaa ja vie sinua vauhdilla eteenpäin. Antaudu sen valtaan ja ylläty iloisesti lopputuloksesta. Kerää ympärillesi innostavaa seuraa.

 

LEIJONA

Hermosi voivat olla tänään pinnassa. Kysy lisää sinua askarruttavasta asiasta. Varmista, että jokainen ympärilläsi saa tasa-arvoisen kohtelun.

 

NEITSYT

Tee kotiisi piristäviä muutoksia. Pidä rahanmeno kurissa ja siivoa nurkkia turhista tavaroista. Eteesi avautuu uusia mahdollisuuksia.

 

VAAKA

Saat tietoosi salaisuuksia, joita voi olla hankala sulattaa. Palaa menneisiin ja käsittele vaikea asia pois päiväjärjestyksestä. Rehellisyys kannattaa.

 

SKORPIONI

Päästä itsesi helpommalla. Muutama muutos arkeesi saa ihmeitä aikaan. Terveytesi tulisi kiilata nyt tärkeysjärjestyksen kärkeen.

 

JOUSIMIES

Sinisilmäisyydestä sakotetaan tänään. Älä ole naiivi, vaan suodata kuulemasi jutut huolella. Ole skarppina, niin et tule pettymään.

 

KAURIS

Nyt ei ole aika hullutella rahan kanssa. Pidä elämäsi yksinkertaisena. Älä anna kauniiden sanojen viedä sinua väärälle polulle.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Tunteet tekevät sinulle tänään temppuja. Älä tee mitään, mikä voisi vaarantaa maineesi. Harkitse sanojasi ennen kuin puhut.

 

VESIMIES

Viehätysvoimasi ja intuitiosi ovat lyömätön yhdistelmä. Pidä silmät auki, niin kukaan ei pääse käyttämään ystävällisyyttäsi hyväkseen.

 

KALAT

Varo, mitä lupaat. Sitoudu ainoastaan projekteihin, joissa pysyt mukana varmuudella loppuun asti. Selviät haasteista luovuudellasi.

 

OINAS

Saat muutoksia aikaan, jos suunnittelet siirtosi huolellisesti. Päivä sisältää muutaman yllätyskäänteen, jotka aiheuttavat sinulle harmaita hiuksia.

 

HÄRKÄ

Tarjoa apuasi harkitusti ja tyylillä. Lähelläsi on joku, jolla on vaikeuksia tuen vastaanottamisessa. Älä odottele vastapalveluksia.

 

KAKSONEN

Keskity tänään ennen kaikkea itseesi. On aika oppia uutta ja kehittää taitojasi. Juhlista hyviä uutisia rakkaan ihmisen seurassa.

 

RAPU

Kokeile jotain erilaista. Lähde käymään sinulle entuudestaan vieraassa paikassa tai testaa yhteistyötä uuden tuttavuuden kanssa.

 

LEIJONA

Kanavoi energiasi muutoksiin. On aika muuttaa jotain arjessasi ja tehdä elämästäsi tasapainoisempaa. Satsaa terveellisiin elintapoihin.

 

NEITSYT

Kiinnostu uusista asioista ja pidä hyviin tyyppeihin yhteyttä. Tapaat ihmisen, joka antaa sinulle ajattelemisen aihetta. On uusien alkujen aika.

 

VAAKA

Tuttu kasvo menneisyydestä tarjoaa sinulle neuvojaan. Pääset niiden siivittämänä oikealle polulle. Älä anna negatiivisten ajatusten sumentaa logiikkaasi.

 

SKORPIONI

Kotona on ilmassa jännitteitä, jotka mylläävät ajatuksiasi pitkin päivää. Älä menetä hermojasi harmillisen takaiskun vuoksi. Rauhallisuus on valttia.

 

JOUSIMIES

Maisemanvaihdos tekisi sinulle tänään hyvää. Jos et pääse liikkeelle, muuta jotain pientä arkirutiineissasi. Ilmassa on romantiikkaa.