Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

LEIJONA

Älä hukkaa kallisarvoista aikaasi. Joku vaatii sinulta nyt liikoja. Hoida kasaantuneet velvollisuudet pois alta, niin pääset pian mukavien asioiden pariin.

 

NEITSYT

Edessäsi on päätös, jolla on pitkäaikaiset vaikutukset elämääsi. Mieti tarkkaan, mitä haluat. Diplomatia on tänään tarpeen.

 

VAAKA

Ikäviä asioita nousee tänään esiin. Puhdista ilmaa suoralla ja rehellisellä puheella. Ota selvää vaihtoehdoistasi ja toimi.

 

SKORPIONI

Kuuntele tarkkaan, mitä sinulle sanotaan. Älä muodosta liian äkkinäisiä mielipiteitä. Ennakkoluulot voivat viedä sinut väärälle tielle.

 

JOUSIMIES

Kohdallesi osuu lupaavalta vaikuttava tarjous. Selvitä taustat ja tee päätöksesi perusteellisen harkinnan jälkeen. Pidä rahatilanteesi mielessäsi.

 

KAURIS

Puhuminen ei aina ole helppoa. Ilmaa on kuitenkin tarpeellista puhdistaa tänään. Odotuksesi eivät ehkä ole ajan tasalla.

 

VESIMIES

Raha-asioissa tapahtuu lupaava käänne. Ota vaihtoehtoistasi selvää ja kysele, jos jokin on hämärän peitossa. Keskity siihen, mikä on tärkeää.

 

KALAT

Pidä ajatuksesi olennaisessa. Ole tarkkana puoli valitessasi, sillä väittelyt karkaavat tänään helposti käsistä. Ota ilo irti energiastasi, jota riittää.

 

OINAS

Älä anna kenenkään käyttää anteliaisuuttasi hyväkseen. Harkitse tarkkaan, mihin päin olet nyt lähdössä. Voit solmia arvokkaita kontakteja.

 

HÄRKÄ

Lähde ulos tutustumaan ihmisiin. Uudet piirit avartavat ajatusmaailmaasi. Älä hermostu pienistä, vaan pyri eteenpäin takaiskuista huolimatta.

 

KAKSONEN

Joku tekee sinulle ehdotuksen, joka tuntuu kutsuvalta. Mieti, miksi se vetää sinua puoleensa. Tee ratkaisusi oikeista syistä.

 

RAPU

On hyvä hetki elämäntapamuutoksille. Pysy kuitenkin budjettisi rajoissa. Tunteet voivat tehdä sinulle temppuja tänään.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VAAKA
Sinun on joustettava tänään periaatteistasi, jotta löytäisit paikkasi ryhmän sisältä. Tule vastaan, niin muut tekevät saman omalta puoleltaan.


SKORPIONI
Älä hankaloita elämääsi turhaan. Aseta itsellesi tavoitteita, jotka ovat saavutettavissa. Kohtuus on avain seuraaviin onnistumisiin.


JOUSIMIES
Tunnepitoinen stressi saattaa verottaa jaksamistasi. Ole tarkkana sairastelun varalta. Älä ylireagoi pikkujuttuihin, vaan vaali rauhaa ja tasapainoa.


KAURIS
On aika kartoittaa tietojasi. Onnistut välttämään ikävän mokan, jos olet tilanteen tasalla. Älä tee mitään, jos et ole täysin varma asiastasi.


VESIMIES
Sinulla enemmän vaikutusvaltaa kuin uskotkaan. On sinun hommasi nostaa äänesi kuuluviin ja vetää muiden huomio asiaan, joka on lähellä sydäntäsi.


KALAT
Tarkastele kriittisesti taloudellista tilannettasi. Pyydä luotettavan ystävän tai ammattilaisen neuvoa tarpeen vaatiessa. Panosta tulevaisuuteesi.


OINAS
Näköpiirissäsi on kiinnostava ihminen. Pelaamalla korttisi oikein saat hänen mielenkiintonsa heräämään. Älä kiirehdi, vaan tarkkaile tilannetta.


HÄRKÄ
Muista, että sinulla on vaihtoehtoja. Älä jää surkuttelemaan tapahtunutta, vaan mieti seuraavaa siirtoa. Tarvitset lisää tietoa tehdäksesi ratkaisuja.


KAKSONEN
On aika hemmotella itseäsi. Mieti, mitä sinua huvittaisi tehdä ja kerää ympärillesi hyvää seuraa. Kaiken tekemäsi ei tarvitse olla hyödyllistä.


RAPU
Tunne-elämän sotkut sumentavat logiikkasi tänään. Rauhoitu ja ota yksi asia kerrallaan käsittelyyn. Mitään peruuttamatonta ei ole tapahtunut.


LEIJONA
Korjaa repsahtaneet tavat arjessasi kohdilleen. Kiinnitä huomiota terveyteesi ja panosta liikuntaan. Opit tänään jotain tärkeää.


NEITSYT
On otollinen aika uuden harrastuksen aloittamiselle. Teet tänään hyvän teon, joka voi saada aikaan positiivisen lumipalloefektin.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VAAKA
Tee käytännönläheisiä ratkaisuja. Jätä turha kikkailu pois ja kuuntele järjen ääntä. Nyt ei ole aika ottaa merkittäviä riskejä.


SKORPIONI
On tärkeää, että tulet toimeen kaikkien kanssa tänään. Älä haaskaa aikaa ikuisuuskysymyksestä väittelemiseen. Joustavuudella pääset pitkälle.


JOUSIMIES
Saat kaivaa tosissasi tänään saadaksesi esiin luotettavaa tietoa. Tarkista lähteesi huolellisesti. Edessäsi on pian tärkeä päätös.


KAURIS
Älä jätä leikkiä kesken. On aika viedä loppuun keskeneräiseksi jäänyt projekti. Muistuta itseäsi siitä, mikä sinulle on tärkeintä.


VESIMIES
Hyväksy kaikki, mitä päivä tarjoaa sinulle. Luvassa on uusia käänteitä ja yllätyksiä. Ota yksi asia kerrallaan käsittelyyn.


KALAT
Ihmissuhteet menevät tänään kaiken muun edelle. Sinun on tehtävä päätöksiä hiertävän tilanteen selvittämiseksi. Älä pitkitä asiaa enää.


OINAS
On aika puhua tärkeästä asiasta. Älä enää odottele täydellisen hetken kohdalle osumista. Tartu hommiin jo tänään.


HÄRKÄ
Määrätietoisuus vie sinut pitkälle. Sinun on tiedettävä, mitä haluat. Sisusi huomataan ja ovet alkavat avautua edessäsi.


KAKSONEN
Ole kärsivällinen etenkin lasten ja sukulaisten kanssa. Muista, että jokaiselle sattuu joskus huonoja päiviä. Tarjoa olkapäätä läksytyksen sijaan.


RAPU
Välttele houkutuksia. Itsekurisi pelaa niin ja näin, eikä sinun kannata testata sitä tarkoituksella. Mieti, mikä on itsellesi parhaaksi.


LEIJONA
Järjestelmällisyys ja rauhallisuus ovat parhaat valttisi tänään. Muutokset tekevät sinulle hyvää. On aika päästää irti menneistä.


NEITSYT
Käytä mielikuvitustasi ongelmien sattuessa kohdalle. Nyt ei ole aika jäädä kiinni vanhoihin kaavoihin. Luovuus antaa sinulle etumatkaa.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!