Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAKSONEN

Päivällä on sinulle paljon annettavaa. Itsevarmuutesi saa nostetta, mikä ei ole pahitteeksi. Rakkauselämääsi ilmaantuu romanttinen käänne.

 

RAPU

Herkkyytesi voi kääntyä sinua vastaan tänään. Mieti, missä kiikastaa. Hermoromahduksen saaminen tyhjästä ei kannata.

 

LEIJONA

Saat kehuja, jotka antavat sinulle lisävirtaa. Hillitse intoasi kuitenkin hieman. Älä haali itsellesi liikaa tekemistä, jos taistelet jo valmiiksi pysyäksesi perässä.

 

NEITSYT

Saat tuoretta tietoa ja paremman käsityksen mahdollisuuksistasi. Ole oman tiesi kulkija ja tee rohkeita ratkaisuja. Joukosta erottuminen on hyvä juttu.

 

VAAKA

Pidä tunteesi hallinnassa. Harmonia on tavoittelemisen arvoinen asia. Valitse sanasi huolellisesti, niin vältät kritiikin.

 

SKORPIONI

Saat loistavan vinkin raha- tai työasioihin liittyen. Paina yksityiskohdat mieleesi, sillä ne osoittautuvat hyödyllisiksi. Nyt ei ole aika jarrutella.

 

JOUSIMIES

On aika lähteä liikkeelle. Hoida ensitöiksesi loppuun puolitiehen jääneet asiat. Olet täynnä virtaa, eikä hyvää fiilistäsi kannata haaskata.

 

KAURIS

Tunnemyrsky saa sinut avaamaan silmäsi tärkeän asian suhteen. Pääset paremmin kärryille siitä, mitä on meneillään. Ota etäisyyttä ihmiseen, joka painostaa sinua.

 

VESIMIES

Nauti vapaa-ajasta perhepiirissä. On aika laittaa liikkeelle muutoksia ja puhdistaa pöytää. Saat hyödyllistä palautetta, joka auttaa sinua eteenpäin.

 

KALAT

Ilmapiiri kiristyy kotona, jos annat tunteillesi vallan. Pidä pää kylmänä, niin vältät turhan riidan. Väittely johtaisi vain umpikujaan.

 

OINAS

Vietä aikaa ystävien tai sukulaisten kanssa. Samanhenkinen seura on nyt juuri sitä, mitä kaipaat. Saat kannustusta uuteen projektiisi.

 

HÄRKÄ

Auttamisellakin on rajansa. Älä kuluta itseäsi loppuun yrittäessäsi täyttää mahdottomia vaatimuksia. Nyt ei ole hyvä hetki lainata rahaa.

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Pysy budjettisi rajoissa, kun suunnittelet muutoksia. Tunnemyrsky voi saada sinut tekemään järjettömiä ratkaisuja. Hillitse impulssejasi.

 

VESIMIES

Tunteet karkaavat helposti hallinnastasi. Älä lähde mukaan kehää kiertävään väittelyyn. Pidä ajatuksesi omana tietonasi toistaiseksi.

 

KALAT

Joku kysyy sinulta yksityisasioistasi. Tee hänelle rajat selviksi, erityisesti jos utelut koskevat rahaa tai terveyttäsi. Pidä työ ja huvi erillään.

 

OINAS

Pidättele intoasi. Älä anna kenenkään kasata sinulle vastuutehtäviä, jotka eivät todellisuudessa kuulu sinulle. Ole valmis pitämään puoliasi.

 

HÄRKÄ

Ota etäisyyttä arvaamattomiin ihmisiin. Etsi elämääsi vakautta ja tasapainoa. Kieltäydy käyttämästä epäreiluja temppuja.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteidesi ottaa valtaa. Erityisesti työasioissa on pidettävä pää kylmänä. Vältä ylireagointia ja varomattomia kommentteja.

 

RAPU

Ole tarkkana rahan kanssa. On aika miettiä luovia tapoja säästää pahan päivän varalle. Nyt ei ole oikea hetki irrotteluun.

 

LEIJONA

Joku hermostuu sanomisistasi. Ota tilanteeseen nopeasti etäisyyttä. Asia on parasta puhua halki rauhallisemman hetken koittaessa.

 

NEITSYT

Saavutat tavoitteesi, jos pidät tahtisi vakaana. Määrätietoisuus vie sinut minne tahansa. Kateus saattaa aiheuttaa tänään ongelmia.

 

VAAKA

Sinun on tiedettävä, mitä haluat. Päädyt oikeisiin ratkaisuihin rautaisen tahtosi ansiosta. Rahakysymykset ovat pinnassa.

 

SKORPIONI

Pidä itsestäsi huolta niin psyykkisesti kuin fyysisestikin. Sinun on tiedettävä, mitä sinulla on vastassasi. Sisulla kumoat esteet tieltäsi.

 

JOUSIMIES

Tarvitset piristeruiskeen. Lähde mukaan uuteen projektiin tai harrastukseen. Itseesi satsaaminen on nyt paikallaan.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Sinulla on hyvä idea, joka voi avata sinulle ovia. Ole valmis ahkeroimaan asiasi eteen. Yhdistä voimasi hyvän tyypin kanssa.

 

VESIMIES

Katso tarkkaan, keneen luotat. Erityisesti raha-asioissa tulee olla skarppina. Kaiva taustoja, kunnes mikään ei ole enää epäselvää.

 

KALAT

Hoida rahakysymykset pois päiväjärjestyksestä nopeasti. Paperiasioita ei kannata jättää roikkumaan. Valmistaudu yllätyksiin.

 

OINAS

Joku saattaa tarjota apua odottaen vaativia vastapalveluksia. Mielet muuttuvat tänään nopeasti, joten varustaudu yllätyksiin matkan varrella.

 

HÄRKÄ

Voimien yhdistämien on hyvä idea. Joku auttaa sinua ideasi kehittelemisessä, jos vain pyydät hänen apuaan. Pidä tunteesi hallinnassasi.

 

KAKSONEN

Itseluottamuksesi saa tänään nostetta. Saat päivän tapahtumista paremman käsityksen siitä, mihin olet menossa. Romantiikka värittää päivääsi.

 

RAPU

Kekseliäisyydestä saa pisteitä raha-asioissa. Ole tarkkana terveydentilasi kanssa ja selvitä mitä pikimmiten mieltäsi painava yksityiskohta.

 

LEIJONA

Luvassa on tunnemyrskyjä, jos et ole kyllin joustava. Joku loukkaantuu, ellet kuuntele hänen toiveitaan. Tee omaa juttuasi toisia kunnioittaen.

 

NEITSYT

Kiire tekee sinulle hyvää. Haasteet ja tiheä aikataulu ovat juuri sitä, mitä kaipaat pysyäksesi energisenä. Anna romantiikalle tilaisuus.

 

VAAKA

Ota haaste vastaan. Käy läpi viimeaikaisia tapahtumia ja kuulostele tunteitasi. Laadi itsellesi strategia ennen kuin hyppäät seikkailuun.

 

SKORPIONI

Saat vastaasi kovia sanoja, joiden ei pidä antaa lannistaa sinua. Kuuntele sydäntäsi. Löydät etsimäsi vain olemalla rehellinen itsellesi.

 

JOUSIMIES

Pidä ajatuksesi omana tietonasi. Liian aikainen valttiesi paljastaminen ei tiedä hyvää. Kerro joko koko totuus tai vaikene täysin.