Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Huolehdi rahaongelmat pois alta mahdollisimman nopeasti. Älä jätä mitään onnen varaan. On parasta olla varma ja minimoida riskit.

 

VESIMIES

Tarjoa rakentavia ratkaisuja. Joku tarvitsee apuasi, eikä ehkä uskalla pyytää. Rakkauselämäsi kiilaa nyt tärkeysjärjestyksen kärkeen.

 

KALAT

Aloita muutokset itsestäsi ja anna muiden hoitaa omat asiansa. On aika valmistautua vuoden vaihtumiseen. Ryhtiliikkeen elintavoissa voi laittaa liikkeelle jo nyt.

 

OINAS

Työongelmat kasaantuvat entisestään, ellet tee asialle jotain pian. Kuuntele tarkkaan, mitä mieltä muut ovat. Omien mielipiteiden tuputtaminen ei ole ratkaisu.

 

HÄRKÄ

Ole avoin ja valmis keskusteluun. Kerro, mitä mielessäsi liikkuu ja ehdota ratkaisuja sinne, missä jumittaa. Saat rohkeudellasi aikaan merkittäviä muutoksia.

 

KAKSONEN

Pääset rakkaan harrastuksen tai muun mieluisan puuhan pariin. Omista päivä rentoutumiselle. Akkujen lataaminen on välipäivinä tärkeää.

 

RAPU

Tarkkaile rahanäyttöäsi. Älä törsää vain hyvän tarjouksen vuoksi, vaan mieti tarpeitasi hieman pidemmälle. Kiinnostava tilaisuus osuu pian kohdallesi.

 

LEIJONA

Kerää ympärillesi hyväntuulisia ihmisiä ja nauti päivästä. Lasten seura tekee nyt erityisen hyvää. Ihmissuhderintamalla puhaltavat onnelliset tuulet.

 

NEITSYT

Tunnesotkut nousevat helposti puheenaiheeksi tänään. Joku vaatii sinulta enemmän kuin olet valmis antamaan. Ole kohtelias, mutta kieltäydy tarpeen tullen.

 

VAAKA

Lyhyt reissu tai ostoskierros olisi paikoillaan. Vuosi lähestyy loppuaan ja sinun on päästävä virittäytymään oikeaan tunnelmaan. Romanttinen yllätys ilahduttaa sinua.

 

SKORPIONI

Kehittele eteenpäin uutta ideaasi. Mitä enemmän saat tehtyä ennen vuodenvaihdetta, sen parempi. Olet nyt haka neuvotteluissa ja suostutteluissa.

 

JOUSIMIES

Tee pieni ryhtiliike rahan kanssa. Voit suunnata kohti uutta vuotta paremmin mielin, kun taloudellinen tilanteesi ei mietitytä. Pyydä apua tarpeen vaatiessa.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VESIMIES

Älä sivuuta pieneltä vaikuttavaa ongelmaa. Etenkin terveyteen liittyvät kysymykset on parasta ottaa vakavasti. Satsaa tasapainoiseen ruokavalioon ja liikuntaan.

 

KALAT

Viilaa raha-asiasi kuntoon. Nyt ei kannata ottaa riskejä taloudellisissa kysymyksissä. Pelaa varman päälle ja odottele varmempia aikoja.

 

OINAS

Keskity kehittämään itseäsi ja auttamaan muita. Saat valtavasti irti ihmissuhteista, jos olet avoin. Vuorovaikutus on kaiken hyvän avain.

 

HÄRKÄ

Avoimuus ja rehellisyys ovat parhaat valttisi. Saat takaisin positiivisen energian, jota lähetät eteenpäin. Ajattele kaikkien yhteistä etua.

 

KAKSONEN

Sinulla on hyviä ideoita ja luovuutta vaikka millä mitalla. Jarruttele kuitenkin hieman vauhtiasi. Mieti tarkkaan, mitä mistäkin vedosta seuraa.

 

RAPU

Ota kaikki irti valokeilasta. Sinun on oltava tänään parhaimmillasi, sillä kohdallesi osuu muutama loistava tilaisuus. Älä anna niiden livahtaa ohitsesi.

 

LEIJONA

Tee aloite ja avaa keskustelua aiheesta, johon ei ole helppo tarttua. On aika puhdistaa ilmaa. Vietä aikaa perheen ja ystävien seurasta nauttien.

 

NEITSYT

Ota yhteyttä vanhoihin ystäviin. On aika palata menneisiin ja muistella yhdessä kokemianne asioita. Elämääsi tulvii nyt uusia ja kiinnostavia käänteitä.

 

VAAKA

Lähde liikkeelle. Sinulla riittää energiaa, joka kannattaa suunnata oikeaan kohteeseen. Älä jätä tänään mitään onnen varaan.

 

SKORPIONI

Satsaa kotiisi ajallisesti ja taloudellisesti. Mielenrauha on taattu, jos pidät ympäristösi hyvässä järjestyksessä. Simppeli on kaunista.

 

JOUSIMIES

Älä tee siirtoa ennen kuin olet varma asiastasi. Suodata tarkkaan jutut, joita sinulle kerrotaan. Joku ei kerro sinulle koko totuutta.

 

KAURIS

Ota koko kapasiteettisi käyttöön. Nyt ei ole aika pitää taitojasi piilossa yleisöltä. Saat rakentavaa palautetta tarkkanäköiseltä ystävältä.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

                   

VESIMIES

Älä anna pikkujuttujen häiritä onneasi. Etsi yksinkertaista keinoa asioiden ratkaisemiseen. Liian monimutkaiseen kuvioon ei kannata lähteä mukaan.

 

KALAT

Kanavoi energiasi luovaan tekemiseen. Älä anna takaiskujen lannistaa sinua ja harhauttaa sinua polultasi. Määrätietoisuus vie sinut pitkälle.

 

OINAS

Älä tee merkittäviä muutoksia ottamatta taustoista selvää. Olisi virhe pitää ihmisiä tai sinulle tarjottuja mahdollisuuksia itsestäänselvyyksinä.

 

HÄRKÄ

Ota opiksi näkemästäsi. Lähde mukaan sinua kiinnostavaan hankkeeseen. On hyvä hetki uusien taitojen opettelemiseen.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteiden sekoittaa päätäsi. Tee ratkaisusi vasta sitten, kun olet päässyt tilanteen tasalle. Joku johtaa sinua harhaan tarkoituksella.

 

RAPU

Mielikuvituksesi laukkaa ja vie sinua vauhdilla eteenpäin. Antaudu sen valtaan ja ylläty iloisesti lopputuloksesta. Kerää ympärillesi innostavaa seuraa.

 

LEIJONA

Hermosi voivat olla tänään pinnassa. Kysy lisää sinua askarruttavasta asiasta. Varmista, että jokainen ympärilläsi saa tasa-arvoisen kohtelun.

 

NEITSYT

Tee kotiisi piristäviä muutoksia. Pidä rahanmeno kurissa ja siivoa nurkkia turhista tavaroista. Eteesi avautuu uusia mahdollisuuksia.

 

VAAKA

Saat tietoosi salaisuuksia, joita voi olla hankala sulattaa. Palaa menneisiin ja käsittele vaikea asia pois päiväjärjestyksestä. Rehellisyys kannattaa.

 

SKORPIONI

Päästä itsesi helpommalla. Muutama muutos arkeesi saa ihmeitä aikaan. Terveytesi tulisi kiilata nyt tärkeysjärjestyksen kärkeen.

 

JOUSIMIES

Sinisilmäisyydestä sakotetaan tänään. Älä ole naiivi, vaan suodata kuulemasi jutut huolella. Ole skarppina, niin et tule pettymään.

 

KAURIS

Nyt ei ole aika hullutella rahan kanssa. Pidä elämäsi yksinkertaisena. Älä anna kauniiden sanojen viedä sinua väärälle polulle.