Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

JOUSIMIES

Suuntaa pelottomasti tuntemattomille vesille. Nyt ei kannata tyytyä tuttuun ja turvalliseen. Haasteet puskevat sinua paljon pidemmälle.

 

KAURIS

Ihmissuhteet ovat tänään huomion keskipisteessä. Laadi lähitulevaisuudelle suunnitelmia yhdessä rakkaasi kanssa. Raha-asioissa kohtuus on kaikki kaikessa.

 

VESIMIES

Järjestele asioita taustalta käsin. Nyt ei ole aika olla valokeilassa. Huolla tärkeää ihmissuhdetta, jotta tunne-elämäsi säilyisi seesteisenä.

 

KALAT

Joku yllättää sinut lahjalla. Kiinnitä huomiota ihmiseen, joka tarkkailee tilannetta taustalta. Hänen sivuuttamisensa olisi paha virhe.

 

OINAS

Älä päästää negatiivisia tunteita niskan päälle. Kanavoi energiasi johonkin hyödyllisempään ja ota ilo irti lopputuloksista. Rahatilanteesi saa lupaavan käänteen.

 

HÄRKÄ

Vietä laatuaikaa rakkaan ihmisen kanssa. Varaa teille jotain erityistä tekemistä päivälle. Lähde uusiin maisemiin tuulettamaan ajatuksiasi.

 

KAKSONEN

Keskity pitämään huolta terveydestäsi. Niin fyysinen kun psyykkinenkin hyvinvointisi ansaitsee huomiota. On aika hemmotella itseäsi.

 

RAPU

Tee jotain aivan uutta. Olet vaiheessa, jossa haasteet kasvattavat sinua vauhdilla. Älä päästä itseäsi liian helpolla, vaan etsi rajojasi aktiivisesti.

 

LEIJONA

Ilmassa on jännitteitä, eikä yhteentörmäykseltä voi välttyä. Ole varovainen hankalien puheenaiheiden kanssa. Kuuntele ja anna muille tilaa.

 

NEITSYT

Lähde ihmisten ilmoille. On aika etsiä haasteita ja solmia kontakteja. Uudet tuttavuudet inspiroivat sinua ja saavat mielikuvituksesi lentämään.

 

VAAKA

Tutki ja tarkkaile. On aika kerätä tietoa ja kartuttaa mahdollisuuksiasi. Olet löytänyt jotain, joka motivoi sinua pidemmällä tähtäimellä.

 

SKORPIONI

Luova tekeminen sopii mielentilallesi. Tarjoudu avuksi kaverille hommaan, joka kysyy kekseliäisyyttä. Ystävällisyytesi vetää huomion pois asiasta, jonka annat unohtua mielelläsi.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Sinulla on hyvä idea, joka voi avata sinulle ovia. Ole valmis ahkeroimaan asiasi eteen. Yhdistä voimasi hyvän tyypin kanssa.

 

VESIMIES

Katso tarkkaan, keneen luotat. Erityisesti raha-asioissa tulee olla skarppina. Kaiva taustoja, kunnes mikään ei ole enää epäselvää.

 

KALAT

Hoida rahakysymykset pois päiväjärjestyksestä nopeasti. Paperiasioita ei kannata jättää roikkumaan. Valmistaudu yllätyksiin.

 

OINAS

Joku saattaa tarjota apua odottaen vaativia vastapalveluksia. Mielet muuttuvat tänään nopeasti, joten varustaudu yllätyksiin matkan varrella.

 

HÄRKÄ

Voimien yhdistämien on hyvä idea. Joku auttaa sinua ideasi kehittelemisessä, jos vain pyydät hänen apuaan. Pidä tunteesi hallinnassasi.

 

KAKSONEN

Itseluottamuksesi saa tänään nostetta. Saat päivän tapahtumista paremman käsityksen siitä, mihin olet menossa. Romantiikka värittää päivääsi.

 

RAPU

Kekseliäisyydestä saa pisteitä raha-asioissa. Ole tarkkana terveydentilasi kanssa ja selvitä mitä pikimmiten mieltäsi painava yksityiskohta.

 

LEIJONA

Luvassa on tunnemyrskyjä, jos et ole kyllin joustava. Joku loukkaantuu, ellet kuuntele hänen toiveitaan. Tee omaa juttuasi toisia kunnioittaen.

 

NEITSYT

Kiire tekee sinulle hyvää. Haasteet ja tiheä aikataulu ovat juuri sitä, mitä kaipaat pysyäksesi energisenä. Anna romantiikalle tilaisuus.

 

VAAKA

Ota haaste vastaan. Käy läpi viimeaikaisia tapahtumia ja kuulostele tunteitasi. Laadi itsellesi strategia ennen kuin hyppäät seikkailuun.

 

SKORPIONI

Saat vastaasi kovia sanoja, joiden ei pidä antaa lannistaa sinua. Kuuntele sydäntäsi. Löydät etsimäsi vain olemalla rehellinen itsellesi.

 

JOUSIMIES

Pidä ajatuksesi omana tietonasi. Liian aikainen valttiesi paljastaminen ei tiedä hyvää. Kerro joko koko totuus tai vaikene täysin.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Kerro, mitä sinulla on sydämelläsi. Saat enemmän aikaan olemalla avoin. Älä ujostele, vaan pyydä apua tarpeen vaatiessa.

 

VESIMIES

Satsaa vakaaseen lähitulevaisuuteen. Oma-aloitteisuus on tänään avainsana. Älä paljasta korttejasi liian aikaisessa vaiheessa.

 

KALAT

Päädyt viisaisiin ratkaisuihin, jos kuuntelet vaistoasi. Onni potkii sinua nyt raha-asioissa. Ole tarkkana ja neuvottele tiukan paikan tullen.

 

OINAS

Tunteet myrskyävät ja vievät sinut hankalaan välikäteen. Kuuntele kärsivällisesti, mitä sinulle kerrotaan. Pidä silmällä tavaroitasi.

 

HÄRKÄ

Ota opiksi menneistä. Älä unohda kokemuksiasi, vaan ammenna niistä viisautta nykyhetkeen. Intosi tarttuu helposti myös muihin.

 

KAKSONEN

Ota mielikuvitus käyttöön hankalan tyypin kanssa pallotellessasi. Pääset auttamaan sinulle tärkeää ihmistä. Luovuudesta on tänään hyötyä.

 

RAPU

Eteenpäin lähettämäsi positiivinen energia palaa luoksesi. Ole kärsivällinen jokaista tapaamaasi ihmistä kohtaan. Saat saman kohtelun omalla vuorollasi.

 

LEIJONA

Pidä rahojasi silmällä. Heräteostokset voivat viedä sinut nopeasti ongelmiin. Pysy kohtuudessa kaikessa, mihin ryhdyt tänään.

 

NEITSYT

Vietä aikaa omissa oloissasi. Itseesi satsaaminen ja ansaittu hemmottelu ovat nyt paikallaan. Saat päivästä annoksen uutta optimismia.

 

VAAKA

Aloita uusi harrastus. Liikunnasta tai luovasta puuhasta innostuminen on juuri sitä, mitä kaipaat. Stressi pysyy hallinnassa, kun pidät hyvän tahdin päällä.

 

SKORPIONI

Satsaa kaikkesi peliin saavuttaaksesi päämääräsi. Toivomasi muutokset alkavat näkyä sitä nopeammin, mitä enemmän olet valmis antamaan.

 

JOUSIMIES

Muutokset vetävät sinua puoleensa. Mieti kuitenkin tarkkaan, mitä olet tekemässä. Erityisesti työelämässä tulee välttää äkkipikaisia ratkaisuja.