Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VESIMIES

Pidä huoli siitä, että motiivisi ovat kohdillaan. Tarkkaile myös muiden suunnitelmia. On tärkeää, että tavoitteesi ovat sinulle selvät.

 

KALAT

Älä aseta itsellesi rajoja. Joku yrittää hankaloittaa elämääsi temppuilullaan, mutta pidä pintasi. Ota häneen reilusti etäisyyttä.

 

OINAS

Pidä huolta tasapainosta ihmissuhteissa. Kaiken on oltava vastavuoroista. Ole rehellinen itsellesi ja läheisillesi, niin pääsette asioissa eteenpäin.

 

HÄRKÄ

Tunteesi myrskyävät tänään. Et ehkä pidä siitä, mitä näet ympärilläsi. Yritä olla lähtemättä avoimeen konfliktiin ja selvitä asiat rauhallisemmilla keinoilla.

 

KAKSONEN

Mene virran mukana. Saat tilaisuuden tehdä muutoksia tilanteeseen, joka ei miellytä sinua. Ole tarkkana rahankäyttösi kanssa.

 

RAPU

Panosta itseesi. On aika tehdä jotain, mikä tuottaa sinulle iloa. Ota mielikuvitus käyttöön, kun suunnitelmasi tuntuu jumittavan paikoillaan.

 

LEIJONA

Perheenjäsenet ja sukulaiset värittävät elämääsi. Saat heiltä myös apua käsillä olevaan dilemmaan. Ota neuvot vastaan ja ylläty positiivisesti.

 

NEITSYT

Katso tarkkaan, mihin käytät rahasi. Muotoile huolellisesti ajatuksesi yrittäessäsi myydä sitä muille. Oikeat sananvalinnat ovat todella tärkeitä.

 

VAAKA

Valitse seurasi tarkkaan. Nyt ei kannata viettää aikaa kenen tahansa kanssa. Kierrä kaukaa negatiiviset ja kritisointiin taipuvaiset ihmiset.

 

SKORPIONI

Laadi matkasuunnitelmia tai kaivele esiin lisää tietoa aiheesta, joka on lähellä sydäntäsi. Horisonttisi laajentaminen on nyt välttämätöntä.

 

JOUSIMIES

Ota kaikki aseesi käyttöön saadaksesi tahtosi läpi. Et pääse asioissa eteenpäin, jos pelkäät liikaa yhteentörmäyksiä. Ole valmis ottamaan riski.

 

KAURIS

Kokemuksistasi on paljon hyötyä tänään. Voit välttää takaiskun menneistä viisastuneena. Osaat nyt lukea tilanteita nopeasti ja tarkasti.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VESIMIES

Saat paljon hyvää aikaan, jos etenet asioissa pikkuhiljaa ja kohtuudessa pysytellen. Hillitse rahanmenoa. Stressi hiljenee, kunhan et lipsu liiallisuuksiin.

 

KALAT

Mieti, mikä on tällä hetkellä mahdollista ja jatka siitä eteenpäin. Haistele uusia tuulia. Mieti, miten voisit vähentää rahankulutustasi.

 

OINAS

Pidä temperamenttisi kurissa, sillä muuten tiedossa on ongelmia. Harkitse sanojasi ennen kuin päästät sammakon suustasi. Rakkauselämässäsi myrskyää.

 

HÄRKÄ

Kuuntele, tarkkaile ja ota opiksi. Älä levittele henkilökohtaisuuksia suuren piirin tietoon. Suojele niin itseäsi kuin läheisiäsikin.

 

KAKSONEN

Panosta hyvinvointiisi. Vietä aikaa seurassa, jossa sinulla on turvallinen olo. Hetki on otollinen myös puhtaasti ulkonäöllisille muutoksille.

 

RAPU

Käy kaikki vaihtoehtosi läpi. Turvaudu kokemukseesi ja hoksottimiisi. On aika ottaa haltuun uusi projekti, joka voi viedä sinut pitkälle.

 

LEIJONA

On hyvä hetki uusien taitojen opetteluun ja itsesi kehittämiseen. Kohtele jokaista vastaantulevaa ihmistä hyvin, niin saat kokea ilahduttavia yllätyksiä.

 

NEITSYT

On aika kiinnostua uusista asioista. Älä aseta mielikuvituksellesi turhia rajoja. Mieti, mitä juuri sinä odotat ja toivot tulevalta.

 

VAAKA

Luota vaistoihisi, kun joudut pelaamaan riskillä. Joudut tänään vastakkain arvaamattoman ihmisen kanssa. Yritä parhaasi mukaan ymmärtää häntä.

 

SKORPIONI

Puhu ideoistasi ja odotuksistasi. Kuuntele korvat tarkkana hyviä neuvoja, joita nyt on tarjolla. Joku yllättää sinut erikoisella tarjouksella.

 

JOUSIMIES

Keskity itseesi ja tavoitteisiisi. On hyvä hetki kodin järjestelemiseen ja omien tarpeittesi miettimiseen. Romantiikka valaisee päivääsi.

 

KAURIS

Kuuntele ja tarkkaile kärpäsenä katossa. On turhaa kantaa huolta asioista, joihin et voi vaikuttaa. Anna muutosten tulla omassa tahdissaan.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VESIMIES

Älä sivuuta pieneltä vaikuttavaa ongelmaa. Etenkin terveyteen liittyvät kysymykset on parasta ottaa vakavasti. Satsaa tasapainoiseen ruokavalioon ja liikuntaan.

 

KALAT

Viilaa raha-asiasi kuntoon. Nyt ei kannata ottaa riskejä taloudellisissa kysymyksissä. Pelaa varman päälle ja odottele varmempia aikoja.

 

OINAS

Keskity kehittämään itseäsi ja auttamaan muita. Saat valtavasti irti ihmissuhteista, jos olet avoin. Vuorovaikutus on kaiken hyvän avain.

 

HÄRKÄ

Avoimuus ja rehellisyys ovat parhaat valttisi. Saat takaisin positiivisen energian, jota lähetät eteenpäin. Ajattele kaikkien yhteistä etua.

 

KAKSONEN

Sinulla on hyviä ideoita ja luovuutta vaikka millä mitalla. Jarruttele kuitenkin hieman vauhtiasi. Mieti tarkkaan, mitä mistäkin vedosta seuraa.

 

RAPU

Ota kaikki irti valokeilasta. Sinun on oltava tänään parhaimmillasi, sillä kohdallesi osuu muutama loistava tilaisuus. Älä anna niiden livahtaa ohitsesi.

 

LEIJONA

Tee aloite ja avaa keskustelua aiheesta, johon ei ole helppo tarttua. On aika puhdistaa ilmaa. Vietä aikaa perheen ja ystävien seurasta nauttien.

 

NEITSYT

Ota yhteyttä vanhoihin ystäviin. On aika palata menneisiin ja muistella yhdessä kokemianne asioita. Elämääsi tulvii nyt uusia ja kiinnostavia käänteitä.

 

VAAKA

Lähde liikkeelle. Sinulla riittää energiaa, joka kannattaa suunnata oikeaan kohteeseen. Älä jätä tänään mitään onnen varaan.

 

SKORPIONI

Satsaa kotiisi ajallisesti ja taloudellisesti. Mielenrauha on taattu, jos pidät ympäristösi hyvässä järjestyksessä. Simppeli on kaunista.

 

JOUSIMIES

Älä tee siirtoa ennen kuin olet varma asiastasi. Suodata tarkkaan jutut, joita sinulle kerrotaan. Joku ei kerro sinulle koko totuutta.

 

KAURIS

Ota koko kapasiteettisi käyttöön. Nyt ei ole aika pitää taitojasi piilossa yleisöltä. Saat rakentavaa palautetta tarkkanäköiseltä ystävältä.