Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

OINAS

Muutokset ovat hyväksi. Sinun on tiedettävä, mitä olet tekemässä. Impulsiiviset päätökset voivat viedä sinut pulaan.

 

HÄRKÄ

Päivä sisältää lieviä pettymyksiä. Vältä ääripäitä ja ole erityisen maltillinen rahan kanssa. Anna intuitiosi johdattaa sinua.

 

KAKSONEN

Älä usko kaikkea, mitä kuulet. Ensivaikutelma saattaa pettää ja heittää sinut hakoteille. Kysy, jos sinulla on vielä epäilyksiä.

 

RAPU

On otollinen aika ihmissuhteiden kehittymiselle. Saat mahdollisuuden tehdä jotain, jolla on merkitystä niin omallesi kuin läheistesikin tulevaisuudelle.

 

LEIJONA

On aika laatia matkasuunnitelmia ja haaveilla. Nauti rakkaiden ihmisten seurasta. Kohtaat uudelleen vanhan tutun, joka saa mielikuvituksesi lentoon.

 

NEITSYT

Älä aseta itsellesi rajoituksia. Jos tietosi pitävät paikkansa, ei mikään voi estää sinua. Panosta omaan mukavuuteesi laittamalla kotia kuntoon.

 

VAAKA

Hoida loppuun tekemättömiä hommia. On aika panostaa hyvinvointiisi ja terveyteesi. Pienissä muutoksissa on paljon voimaa.

 

SKORPIONI

Älä pidä tunteitasi piilossa. Yllätä rakkaasi iloisesti. On aika palata vanhan harrastuksen pariin ja muistella menneitä.

 

JOUSIMIES

Saatat kokea pieniä takaiskuja tänään. Älä jätä mitään epäselväksi, vaan ota asioista perusteellisesti selvää. Ole hienotunteinen ja kohtelias.

 

KAURIS

Puuhaile kotona ja rentoudu. On aika miettiä sopivia muutoksia arkeesi. Hyvinvointisi on panostuksen arvoinen.

 

VESIMIES

Varmista, että paperihommasi ovat kunnossa. Virallisten tahojen kanssa kannattaa olla tarkkana. Saat tarjouksen, joka on liian hyvä ollakseen totta.

 

KALAT

Keskity tilanteen positiivisiin puoliin. Saat lisää itsevarmuutta listaamalla mielessäsi vahvuuksiasi. Itsesi aliarvioiminen olisi paha virhe.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Tunteet tekevät sinulle tänään temppuja. Älä tee mitään, mikä voisi vaarantaa maineesi. Harkitse sanojasi ennen kuin puhut.

 

VESIMIES

Viehätysvoimasi ja intuitiosi ovat lyömätön yhdistelmä. Pidä silmät auki, niin kukaan ei pääse käyttämään ystävällisyyttäsi hyväkseen.

 

KALAT

Varo, mitä lupaat. Sitoudu ainoastaan projekteihin, joissa pysyt mukana varmuudella loppuun asti. Selviät haasteista luovuudellasi.

 

OINAS

Saat muutoksia aikaan, jos suunnittelet siirtosi huolellisesti. Päivä sisältää muutaman yllätyskäänteen, jotka aiheuttavat sinulle harmaita hiuksia.

 

HÄRKÄ

Tarjoa apuasi harkitusti ja tyylillä. Lähelläsi on joku, jolla on vaikeuksia tuen vastaanottamisessa. Älä odottele vastapalveluksia.

 

KAKSONEN

Keskity tänään ennen kaikkea itseesi. On aika oppia uutta ja kehittää taitojasi. Juhlista hyviä uutisia rakkaan ihmisen seurassa.

 

RAPU

Kokeile jotain erilaista. Lähde käymään sinulle entuudestaan vieraassa paikassa tai testaa yhteistyötä uuden tuttavuuden kanssa.

 

LEIJONA

Kanavoi energiasi muutoksiin. On aika muuttaa jotain arjessasi ja tehdä elämästäsi tasapainoisempaa. Satsaa terveellisiin elintapoihin.

 

NEITSYT

Kiinnostu uusista asioista ja pidä hyviin tyyppeihin yhteyttä. Tapaat ihmisen, joka antaa sinulle ajattelemisen aihetta. On uusien alkujen aika.

 

VAAKA

Tuttu kasvo menneisyydestä tarjoaa sinulle neuvojaan. Pääset niiden siivittämänä oikealle polulle. Älä anna negatiivisten ajatusten sumentaa logiikkaasi.

 

SKORPIONI

Kotona on ilmassa jännitteitä, jotka mylläävät ajatuksiasi pitkin päivää. Älä menetä hermojasi harmillisen takaiskun vuoksi. Rauhallisuus on valttia.

 

JOUSIMIES

Maisemanvaihdos tekisi sinulle tänään hyvää. Jos et pääse liikkeelle, muuta jotain pientä arkirutiineissasi. Ilmassa on romantiikkaa.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Pysy budjettisi rajoissa, kun suunnittelet muutoksia. Tunnemyrsky voi saada sinut tekemään järjettömiä ratkaisuja. Hillitse impulssejasi.

 

VESIMIES

Tunteet karkaavat helposti hallinnastasi. Älä lähde mukaan kehää kiertävään väittelyyn. Pidä ajatuksesi omana tietonasi toistaiseksi.

 

KALAT

Joku kysyy sinulta yksityisasioistasi. Tee hänelle rajat selviksi, erityisesti jos utelut koskevat rahaa tai terveyttäsi. Pidä työ ja huvi erillään.

 

OINAS

Pidättele intoasi. Älä anna kenenkään kasata sinulle vastuutehtäviä, jotka eivät todellisuudessa kuulu sinulle. Ole valmis pitämään puoliasi.

 

HÄRKÄ

Ota etäisyyttä arvaamattomiin ihmisiin. Etsi elämääsi vakautta ja tasapainoa. Kieltäydy käyttämästä epäreiluja temppuja.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteidesi ottaa valtaa. Erityisesti työasioissa on pidettävä pää kylmänä. Vältä ylireagointia ja varomattomia kommentteja.

 

RAPU

Ole tarkkana rahan kanssa. On aika miettiä luovia tapoja säästää pahan päivän varalle. Nyt ei ole oikea hetki irrotteluun.

 

LEIJONA

Joku hermostuu sanomisistasi. Ota tilanteeseen nopeasti etäisyyttä. Asia on parasta puhua halki rauhallisemman hetken koittaessa.

 

NEITSYT

Saavutat tavoitteesi, jos pidät tahtisi vakaana. Määrätietoisuus vie sinut minne tahansa. Kateus saattaa aiheuttaa tänään ongelmia.

 

VAAKA

Sinun on tiedettävä, mitä haluat. Päädyt oikeisiin ratkaisuihin rautaisen tahtosi ansiosta. Rahakysymykset ovat pinnassa.

 

SKORPIONI

Pidä itsestäsi huolta niin psyykkisesti kuin fyysisestikin. Sinun on tiedettävä, mitä sinulla on vastassasi. Sisulla kumoat esteet tieltäsi.

 

JOUSIMIES

Tarvitset piristeruiskeen. Lähde mukaan uuteen projektiin tai harrastukseen. Itseesi satsaaminen on nyt paikallaan.