Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KALAT

Mielikuvituksesi on paras valttisi. Anna sen johdattaa sinua ja ylläty iloisesti. Elämääsi tulvii nyt positiivisia muutoksia.

 

OINAS

Ihmissuhteesi ovat nyt etusijalla. On aika istua alas ja suunnitella tulevaisuutta rakkaittesi kanssa. Kunnioita annettuja lupauksia puolin ja toisin.

 

HÄRKÄ

Käy läpi tuttavapiiriäsi ja mieti, löytyykö läheltäsi haitallisia ihmisiä. Ota vastaan apua tarvittaessa. Työ ja huvi kulkevat käsi kädessä.

 

KAKSONEN

Ole tarkkana ihmisten kanssa, oli kyseessä sitten kaukaisempi tuttava tai ystävä. Joku saattaa yrittää mustamaalata sinua. Rehellisyys on paras lyömäaseesi.

 

RAPU

Lähde tutkimaan tuntematonta maaperää. On aika sitoutua uuteen seikkailuun. Ole avoin kaikelle ja ota muutokset avosylin vastaan.

 

LEIJONA

Käy yksityiskohdat läpi suurennuslasin kanssa ennen uuden projektin aloittamista. Varmistu siitä, ettei satsauksesi valu hukkaan. On aika juhlia hyvässä seurassa.

 

NEITSYT

Anna tunteiden johdattaa sinua. Intuitiosi kertoo, mitä sinun on tehtävä seuraavaksi. Sinulla on enemmän annettavaa kuin tajuatkaan.

 

VAAKA

Etsi itsellesi seuraa, josta saat energiaa. Ota vastaan haasteita ja aseta rima korkealle. Uudet ihmiset ja tilanteet avaavat sinulle maailmoja.

 

SKORPIONI

Luovuutesi pelastaa päiväsi. Keskity tekemään asioita, jotka tuottavat sinulle iloa. Pidä hauskaa rakkaiden ystävien ja perheenjäsenten kanssa.

 

JOUSIMIES

Vietä aikaa kotona ja nauti rakkaittesi seurasta. Et ole parhaimmillasi tuntemattomien keskellä tänään. Tunteesi mylläävät nyt pienestäkin kipinästä.

 

KAURIS

Älä monimutkaista elämääsi. Vanhojen muisteleminen tekee tänään hyvää. Anna vaistosi johdattaa sinua päätöksissäsi.

 

VESIMIES

Anna rakkaillesi aikaa. On hyvä hetki jutella vakavasti ja korjata tasapaino kohdilleen ihmissuhteissa. Panosta onnellisuuteesi ja tulevaan.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

                   

VESIMIES

Älä anna pikkujuttujen häiritä onneasi. Etsi yksinkertaista keinoa asioiden ratkaisemiseen. Liian monimutkaiseen kuvioon ei kannata lähteä mukaan.

 

KALAT

Kanavoi energiasi luovaan tekemiseen. Älä anna takaiskujen lannistaa sinua ja harhauttaa sinua polultasi. Määrätietoisuus vie sinut pitkälle.

 

OINAS

Älä tee merkittäviä muutoksia ottamatta taustoista selvää. Olisi virhe pitää ihmisiä tai sinulle tarjottuja mahdollisuuksia itsestäänselvyyksinä.

 

HÄRKÄ

Ota opiksi näkemästäsi. Lähde mukaan sinua kiinnostavaan hankkeeseen. On hyvä hetki uusien taitojen opettelemiseen.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteiden sekoittaa päätäsi. Tee ratkaisusi vasta sitten, kun olet päässyt tilanteen tasalle. Joku johtaa sinua harhaan tarkoituksella.

 

RAPU

Mielikuvituksesi laukkaa ja vie sinua vauhdilla eteenpäin. Antaudu sen valtaan ja ylläty iloisesti lopputuloksesta. Kerää ympärillesi innostavaa seuraa.

 

LEIJONA

Hermosi voivat olla tänään pinnassa. Kysy lisää sinua askarruttavasta asiasta. Varmista, että jokainen ympärilläsi saa tasa-arvoisen kohtelun.

 

NEITSYT

Tee kotiisi piristäviä muutoksia. Pidä rahanmeno kurissa ja siivoa nurkkia turhista tavaroista. Eteesi avautuu uusia mahdollisuuksia.

 

VAAKA

Saat tietoosi salaisuuksia, joita voi olla hankala sulattaa. Palaa menneisiin ja käsittele vaikea asia pois päiväjärjestyksestä. Rehellisyys kannattaa.

 

SKORPIONI

Päästä itsesi helpommalla. Muutama muutos arkeesi saa ihmeitä aikaan. Terveytesi tulisi kiilata nyt tärkeysjärjestyksen kärkeen.

 

JOUSIMIES

Sinisilmäisyydestä sakotetaan tänään. Älä ole naiivi, vaan suodata kuulemasi jutut huolella. Ole skarppina, niin et tule pettymään.

 

KAURIS

Nyt ei ole aika hullutella rahan kanssa. Pidä elämäsi yksinkertaisena. Älä anna kauniiden sanojen viedä sinua väärälle polulle.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Tunteet tekevät sinulle tänään temppuja. Älä tee mitään, mikä voisi vaarantaa maineesi. Harkitse sanojasi ennen kuin puhut.

 

VESIMIES

Viehätysvoimasi ja intuitiosi ovat lyömätön yhdistelmä. Pidä silmät auki, niin kukaan ei pääse käyttämään ystävällisyyttäsi hyväkseen.

 

KALAT

Varo, mitä lupaat. Sitoudu ainoastaan projekteihin, joissa pysyt mukana varmuudella loppuun asti. Selviät haasteista luovuudellasi.

 

OINAS

Saat muutoksia aikaan, jos suunnittelet siirtosi huolellisesti. Päivä sisältää muutaman yllätyskäänteen, jotka aiheuttavat sinulle harmaita hiuksia.

 

HÄRKÄ

Tarjoa apuasi harkitusti ja tyylillä. Lähelläsi on joku, jolla on vaikeuksia tuen vastaanottamisessa. Älä odottele vastapalveluksia.

 

KAKSONEN

Keskity tänään ennen kaikkea itseesi. On aika oppia uutta ja kehittää taitojasi. Juhlista hyviä uutisia rakkaan ihmisen seurassa.

 

RAPU

Kokeile jotain erilaista. Lähde käymään sinulle entuudestaan vieraassa paikassa tai testaa yhteistyötä uuden tuttavuuden kanssa.

 

LEIJONA

Kanavoi energiasi muutoksiin. On aika muuttaa jotain arjessasi ja tehdä elämästäsi tasapainoisempaa. Satsaa terveellisiin elintapoihin.

 

NEITSYT

Kiinnostu uusista asioista ja pidä hyviin tyyppeihin yhteyttä. Tapaat ihmisen, joka antaa sinulle ajattelemisen aihetta. On uusien alkujen aika.

 

VAAKA

Tuttu kasvo menneisyydestä tarjoaa sinulle neuvojaan. Pääset niiden siivittämänä oikealle polulle. Älä anna negatiivisten ajatusten sumentaa logiikkaasi.

 

SKORPIONI

Kotona on ilmassa jännitteitä, jotka mylläävät ajatuksiasi pitkin päivää. Älä menetä hermojasi harmillisen takaiskun vuoksi. Rauhallisuus on valttia.

 

JOUSIMIES

Maisemanvaihdos tekisi sinulle tänään hyvää. Jos et pääse liikkeelle, muuta jotain pientä arkirutiineissasi. Ilmassa on romantiikkaa.