Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Varaa itsellesi päivästä omaa aikaa mahdollisuuksien mukaan. Liika on aina liikaa. Saatat olla kipeästi hengähdystauon tarpeessa.

 

VESIMIES

Aloita muutokset itsestäsi, jos jokin ei ole kohdillaan. Valmistaudu henkisesti vuodenvaihteeseen. On aika jättää menneisyys taaksesi ja panostaa uusiin alkuihin.

 

KALAT

Ole tarkkana siitä, miten toimit muiden seurassa. Sanoilla voi olla kauaskantoiset vaikutukset, joten valitse ne huolellisesti. Lähde ajoissa liikkeelle, sillä saatat myöhästellä tänään.

 

OINAS

Käy läpi juhlakauden rahallisia menoja ja hillitse tahtia, jos budjettiin on tullut jo turha iso lovi. Rakkaittesi seura saa stressin unohtumaan.

 

HÄRKÄ

Ota vanhoihin ystäviin yhteyttä joulun toivotusten merkeissä. On hyvä hetki lämmitellä välejä ihmisiin, joista et ole kuullut aikoihin. Menneiden muistelu tekee hyvää.

 

KAKSONEN

Päivä sisältää pieniä takaiskuja. Muistuta itseäsi tilanteen positiivista puolista, jos sinulta on suunta hetken ajan hukassa. Saat apua myös lähipiiristäsi.

 

RAPU

Älä vaikene, jos jokin häiritsee sinua. Puhdista ilma nopeasti epäselvyyksistä. Saat juhlatunnelman säilytettyä olemalla diplomaattinen ja tehokas.

 

LEIJONA

Ystävä tai sukulainen antaa sinulle hyviä vinkkejä. Saat tilaisuuden tutustua kiinnostavaan ihmiseen tänään. Rakkauselämäsi tulisi olla ensimmäisenä tärkeysjärjestyksessäsi.

 

NEITSYT

Lähde ulos ja hanki inspiroivaa tekemistä. Ystävien seura tai kulttuuri voi olla juuri sitä, mitä kaipaat. Keskustele päivänpolttamasta aiheesta kiinnostavan ihmisen kanssa.

 

VAAKA

Älä anna pikkujutun pilata päivääsi. Joku lähelläsi käyttäytyy ehkä huonosti. Et voi suojautua täysin pettymyksiltä, mutta voit vaikuttaa omaan asenteeseesi.

 

SKORPIONI

Pidättäydy pahimmista houkutuksista. On aika laskeutua pehmeästi juhlahumusta kohti tavallisempaa elämää. Anna kodillesi uusi ilme.

 

JOUSIMIES

Tee parhaasi pitääksesi tunteesi kurissa. Väittelyt karkaavat tänään helposti käsistä, jos et ole tarkkana. Vaali henkilökohtaisia salaisuuksiasi.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Kerro, mitä sinulla on sydämelläsi. Saat enemmän aikaan olemalla avoin. Älä ujostele, vaan pyydä apua tarpeen vaatiessa.

 

VESIMIES

Satsaa vakaaseen lähitulevaisuuteen. Oma-aloitteisuus on tänään avainsana. Älä paljasta korttejasi liian aikaisessa vaiheessa.

 

KALAT

Päädyt viisaisiin ratkaisuihin, jos kuuntelet vaistoasi. Onni potkii sinua nyt raha-asioissa. Ole tarkkana ja neuvottele tiukan paikan tullen.

 

OINAS

Tunteet myrskyävät ja vievät sinut hankalaan välikäteen. Kuuntele kärsivällisesti, mitä sinulle kerrotaan. Pidä silmällä tavaroitasi.

 

HÄRKÄ

Ota opiksi menneistä. Älä unohda kokemuksiasi, vaan ammenna niistä viisautta nykyhetkeen. Intosi tarttuu helposti myös muihin.

 

KAKSONEN

Ota mielikuvitus käyttöön hankalan tyypin kanssa pallotellessasi. Pääset auttamaan sinulle tärkeää ihmistä. Luovuudesta on tänään hyötyä.

 

RAPU

Eteenpäin lähettämäsi positiivinen energia palaa luoksesi. Ole kärsivällinen jokaista tapaamaasi ihmistä kohtaan. Saat saman kohtelun omalla vuorollasi.

 

LEIJONA

Pidä rahojasi silmällä. Heräteostokset voivat viedä sinut nopeasti ongelmiin. Pysy kohtuudessa kaikessa, mihin ryhdyt tänään.

 

NEITSYT

Vietä aikaa omissa oloissasi. Itseesi satsaaminen ja ansaittu hemmottelu ovat nyt paikallaan. Saat päivästä annoksen uutta optimismia.

 

VAAKA

Aloita uusi harrastus. Liikunnasta tai luovasta puuhasta innostuminen on juuri sitä, mitä kaipaat. Stressi pysyy hallinnassa, kun pidät hyvän tahdin päällä.

 

SKORPIONI

Satsaa kaikkesi peliin saavuttaaksesi päämääräsi. Toivomasi muutokset alkavat näkyä sitä nopeammin, mitä enemmän olet valmis antamaan.

 

JOUSIMIES

Muutokset vetävät sinua puoleensa. Mieti kuitenkin tarkkaan, mitä olet tekemässä. Erityisesti työelämässä tulee välttää äkkipikaisia ratkaisuja.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Sinulla ei ole kiire mihinkään, jota ota rauhallisesti. Hyvin suunniteltu kuvio toimii paremmin kuin sattumanvarainen veikkailu. Uskalla kokeilla jotain erilaista.

 

VESIMIES

Älä hämäänny muiden toiminnasta ympärilläsi. Hätiköity johtopäätös veisi sinut vain väärille teille. Satsaa itseesi sen sijaan, että yrittäisit miellyttää toisia.

                         

KALAT

Muista ihmisiä, jotka ovat olleet tukenasi menneisyydessä. On sinun vuorosi pyytää hieman apua. Sano vain taikasana, niin ympärilläsi alkaa tapahtua.

 

OINAS

Kiire saa aikaan vain vahinkoa. Hidasta tahtia ja pidä huolta siitä, ettei väärinkäsityksiä pääse syntymään. Joku saattaa nähdä sinut uhkana itselleen.

 

HÄRKÄ

Pidä tauko ja tarkastele tilannettasi suurennuslasin kanssa. Nosta äänesi kuuluviin ja kerro, mikä mättää. Älä säikähdä uusia haasteita.

 

KAKSONEN

Rahaan ja terveydentilaasi liittyvät kysymykset on otettava vakavasti. Ilmassa on nyt monta muuttuvaa tekijää. Sinun on siedettävä epävarmuutta toistaiseksi.

 

RAPU

On aika heittäytyä seikkailuun ja kokeilla jotain uutta. Yllätyt iloisesti, jos lähdet ennakkoluulottomasti vieraille vesille. Ota haasteet vastaan.

 

LEIJONA

Älä anna sekavan tilanteen saada sinua tekemään päättömiä ratkaisuja. Sinun on tiedettävä, mihin tähtäät. Rahakysymykset on syytä lykätä myöhemmäksi.

 

NEITSYT

Älä jumitu paikoillesi. Nyt ei ole aika sulkeutua kuoreesi, joten lähde ulos viihtymään sinulle tärkeiden ihmisten seurassa. Ilmassa on romantiikkaa.

 

VAAKA

Mielesi muuttuu nyt vauhdilla. Yritä ennakoida tekojesi vaikutuksia ympäristöösi ennen kuin teet mitään peruuttamatonta. Siirtosi koskevat myös läheisiäsi.

 

SKORPIONI

Suunnittele tulevia reissuja tai ota yhteyttä vanhaan ystävään, jota et ole nähnyt aikoihin. Saat häneltä uutta kipinää ja intoa unelmiesi tavoittelemiseen.

 

JOUSIMIES

Sulje korvasi turhanpäiväisiltä juoruilta. Vaikeneminen on tänään paras ratkaisu, jos et ole täysin varma asiastasi. Varovaisuus säästää sinut harmeilta.