Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VESIMIES

Ota itseäsi niskasta kiinni. Ryhtiliike on nyt paikallaan, sillä tilanne vaati keskittymistä. Suuntaa energiasi tarkasti sinne, missä sitä tarvitaan.

 

KALAT

Lisää päivään romantiikkaa omilla toimillasi. Rohkeus tunne-elämässä ei jää palkitsematta. Ole tarkkana rahanmenon kanssa.

 

OINAS

Harkitse tarkkaan, miten uusien ihmisten kanssa kannattaa menetellä. Seuraa vaistoasi ja kuuntele, mistä muiden mielessä kiikastaa.

 

HÄRKÄ

Ole valmis jakamaan ajatuksiasi ja neuvottelemaan. Älä jätä väliin tilaisuutta vaihtaa maisemaa. Vaali tasapainoa ja väistele konflikteja parhaasi mukaan.

 

KAKSONEN

Voit oppia paljon tarkkailemalla. Älä haaskaa kallisarvoista energiaasi uimalla vastavirtaan. Jos joku ei ole kanssasi samoilla linjoilla, anna hänen olla.

 

RAPU

Ihmissuhteet vaativat nyt paljon. Älä anna periksi kohtuuttomille vaatimuksille. Ole valmis kompromisseihin, mutta pidä kiinni oikeuksistasi.

 

LEIJONA

Kotona on luvassa yllättäviä muutoksia. Sinulta on ehkä jäänyt jotain huomaamatta. Älä ylenkatso pieniltä tuntuvia asioita, jos niillä on merkitystä läheisellesi.

 

NEITSYT

Älä kiirehdi allekirjoittamaan mitään. Selvitä asiat perusteellisesti, jotta sinulla olisi kaikki tarvittava taustatieto. Ota puheenlahjasi käyttöön.

 

VAAKA

Olet kahden tulen välissä. Älä panikoidu, vaan pidä kiinni tavoitteistasi. Joku yrittää provosoida sinua mukaan kiistaan, joka kannattaa sivuuttaa olankohautuksella.

 

SKORPIONI

Pidä hauskaa hyvien ystävien tai uusien tuttujen seurassa. Saat tänään tilaisuuden loistaa ja olla esillä. Tapaat vetovoimaisen ihmisen.

 

JOUSIMIES

Sinulle kasataan nyt tavallista enemmän vastuuta. Kaikki riippuu siitä, miten jaat huomiosi. Ole nopea ja järjestelmällinen, niin selviät urakasta voittajana.

 

KAURIS

Otollinen rahantekotilaisuus osuu kohdallesi. Älä paljasta suunnitelmiasi muille ennen kuin olet varma asiastasi. Sinulla ei ole kiire mihinkään.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Tunteet tekevät sinulle tänään temppuja. Älä tee mitään, mikä voisi vaarantaa maineesi. Harkitse sanojasi ennen kuin puhut.

 

VESIMIES

Viehätysvoimasi ja intuitiosi ovat lyömätön yhdistelmä. Pidä silmät auki, niin kukaan ei pääse käyttämään ystävällisyyttäsi hyväkseen.

 

KALAT

Varo, mitä lupaat. Sitoudu ainoastaan projekteihin, joissa pysyt mukana varmuudella loppuun asti. Selviät haasteista luovuudellasi.

 

OINAS

Saat muutoksia aikaan, jos suunnittelet siirtosi huolellisesti. Päivä sisältää muutaman yllätyskäänteen, jotka aiheuttavat sinulle harmaita hiuksia.

 

HÄRKÄ

Tarjoa apuasi harkitusti ja tyylillä. Lähelläsi on joku, jolla on vaikeuksia tuen vastaanottamisessa. Älä odottele vastapalveluksia.

 

KAKSONEN

Keskity tänään ennen kaikkea itseesi. On aika oppia uutta ja kehittää taitojasi. Juhlista hyviä uutisia rakkaan ihmisen seurassa.

 

RAPU

Kokeile jotain erilaista. Lähde käymään sinulle entuudestaan vieraassa paikassa tai testaa yhteistyötä uuden tuttavuuden kanssa.

 

LEIJONA

Kanavoi energiasi muutoksiin. On aika muuttaa jotain arjessasi ja tehdä elämästäsi tasapainoisempaa. Satsaa terveellisiin elintapoihin.

 

NEITSYT

Kiinnostu uusista asioista ja pidä hyviin tyyppeihin yhteyttä. Tapaat ihmisen, joka antaa sinulle ajattelemisen aihetta. On uusien alkujen aika.

 

VAAKA

Tuttu kasvo menneisyydestä tarjoaa sinulle neuvojaan. Pääset niiden siivittämänä oikealle polulle. Älä anna negatiivisten ajatusten sumentaa logiikkaasi.

 

SKORPIONI

Kotona on ilmassa jännitteitä, jotka mylläävät ajatuksiasi pitkin päivää. Älä menetä hermojasi harmillisen takaiskun vuoksi. Rauhallisuus on valttia.

 

JOUSIMIES

Maisemanvaihdos tekisi sinulle tänään hyvää. Jos et pääse liikkeelle, muuta jotain pientä arkirutiineissasi. Ilmassa on romantiikkaa.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Pysy budjettisi rajoissa, kun suunnittelet muutoksia. Tunnemyrsky voi saada sinut tekemään järjettömiä ratkaisuja. Hillitse impulssejasi.

 

VESIMIES

Tunteet karkaavat helposti hallinnastasi. Älä lähde mukaan kehää kiertävään väittelyyn. Pidä ajatuksesi omana tietonasi toistaiseksi.

 

KALAT

Joku kysyy sinulta yksityisasioistasi. Tee hänelle rajat selviksi, erityisesti jos utelut koskevat rahaa tai terveyttäsi. Pidä työ ja huvi erillään.

 

OINAS

Pidättele intoasi. Älä anna kenenkään kasata sinulle vastuutehtäviä, jotka eivät todellisuudessa kuulu sinulle. Ole valmis pitämään puoliasi.

 

HÄRKÄ

Ota etäisyyttä arvaamattomiin ihmisiin. Etsi elämääsi vakautta ja tasapainoa. Kieltäydy käyttämästä epäreiluja temppuja.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteidesi ottaa valtaa. Erityisesti työasioissa on pidettävä pää kylmänä. Vältä ylireagointia ja varomattomia kommentteja.

 

RAPU

Ole tarkkana rahan kanssa. On aika miettiä luovia tapoja säästää pahan päivän varalle. Nyt ei ole oikea hetki irrotteluun.

 

LEIJONA

Joku hermostuu sanomisistasi. Ota tilanteeseen nopeasti etäisyyttä. Asia on parasta puhua halki rauhallisemman hetken koittaessa.

 

NEITSYT

Saavutat tavoitteesi, jos pidät tahtisi vakaana. Määrätietoisuus vie sinut minne tahansa. Kateus saattaa aiheuttaa tänään ongelmia.

 

VAAKA

Sinun on tiedettävä, mitä haluat. Päädyt oikeisiin ratkaisuihin rautaisen tahtosi ansiosta. Rahakysymykset ovat pinnassa.

 

SKORPIONI

Pidä itsestäsi huolta niin psyykkisesti kuin fyysisestikin. Sinun on tiedettävä, mitä sinulla on vastassasi. Sisulla kumoat esteet tieltäsi.

 

JOUSIMIES

Tarvitset piristeruiskeen. Lähde mukaan uuteen projektiin tai harrastukseen. Itseesi satsaaminen on nyt paikallaan.