Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

RAPU

Sinulla on taipumusta ylireagointiin tänään. Harkitse tarkkaan, mitä olet sanomassa. Rauhoitu ja ota yksi asia kerrallaan käsittelyyn.

 

LEIJONA

Jotain odottamatonta osuu kohdallesi. Harkitse kaikessa rauhassa, mitä olet tekemässä. Kerää tietoa ja mieti, mitä haluat seuraavaksi.

 

NEITSYT

Tunteet kuohuvat tänään. Älä yritä tehdä keneenkään vaikutusta saavutuksillasi tai omaisuudellasi. Tarjoa sen sijaan neuvoa ja tukeasi.

 

VAAKA

Odottamaton käänne yllättää sinut. Epävarmuus voi iskeä tänään. Älä murehdi turhia, vaan ota kaikki irti tilanteen positiivisista puolista.

 

SKORPIONI

Palaa juurillesi. Menneisyyden muisteleminen auttaa sinua ymmärtämään jotain tärkeää nykyhetkestä. Pääset aloittamaan puhtaalta pöydältä.

 

JOUSIMIES

Muutokset saavat sinut miettimään raha-asioita ja tulevaa. Panosta vakaaseen tulevaisuuteen. Joku yrittää hyötyä sinusta tänään.

 

KAURIS

Pidä rauha maassa. Lupaustesi pitäminen on tärkeää, sillä nyt ei kannata jättää kenellekään varaa valittaa. Läheisesi tarvitsee kipeästi apuasi.

 

VESIMIES

Kyseenalaista rohkeasti ihmisten motiivit. Älä lähde mukaan mihinkään uuteen, jos et ole varma asiasta. Puhu tunteistasi avoimesti.

 

KALAT

Satsaa ennen kaikkea muutoksiin ja uusiin alkuihin. Tee elämäntyylistäsi itsesi näköinen. Anna romantiikalle tilaa päivästäsi.

 

OINAS

Älä heittäydy itsepäiseksi. Ota muiden mielipiteet huomioon ja ole valmis joustamaan. Pidä yksityisasiasi omana tietonasi.

 

HÄRKÄ

Saat päivästä paljon irti. Vietä laatuaikaa rakkaan ihmisen seurassa. Rentoutuminen ja hauskanpito menevät kaiken muun edelle.

 

KAKSONEN

Ihmissuhteissa puhaltavat muutosten tuulet. Kokeile jotain uutta ja erilaista. Ole tarkkana raha-asioissa ja pidä budjettia silmällä.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VAAKA
Älä ota asioita liian henkilökohtaisesti. Keskity omaan juttuusi ja anna muiden puuhata omiaan. Hermostuminen saattaa sinut vain hankalaan asemaan.


SKORPIONI
Vietä aikaa omissa oloissasi. Etäpäivä töistä voisi tehdä hyvää. Kokeile huviksesi aivan uutta lähestymistapaa tuttuun arkiseen ongelmaan.


JOUSIMIES
Pidä tahti tasaisena. Kiirehtimällä et voita mitään. On hyvä hetki tutustua uusiin ihmisiin ja kuunnella heidän tarinoitaan.


KAURIS
Järjestelmällisyys vie sinut pitkälle. Älä levittele tietojasi kaikkien kuultaviksi. Salamyhkäisyydestä on nyt sinulle etua.


VESIMIES
Sinulla on vaikeuksia saada ajatuksiasi järjestykseen tänään. Ole tarkkana, sillä lähistölläsi pyörii epäluotettava ihminen. Luota vaistoosi.


KALAT
Tunteet ja raha sopivat huonosti yhteen. Taloudelliset kysymykset voivat saada sinut tänään hiiltymään. Selvitä asiat pienen piirin kesken.


OINAS
Päivä sisältää vauhdikkaita käänteitä. Älä jää inttämään vastaan, jos joudut umpikujaan. Nyt ei kannata ruokkia liekkejä.


HÄRKÄ
Pidä silmät auki rahantekomahdollisuuksien varalta. Sinun on aika ajatella tulevaisuuttasi. Positiivinen asenne on paras valttisi.


KAKSONEN
Tee asiat omalla tyylilläsi. Persoonallisuutesi valloittaa ja hurmaa tänään harvinaisen tehokkaasti. Ilmassa on romantiikkaa.


RAPU
Puske päättäväisesti eteenpäin. Pysyttele polulla, joka tuntuu oikealta takaiskuista huolimatta. Ota vastaan hoksottimiasi testaava haaste.


LEIJONA
Uusi käänne auttaa sinua näkemään tilanteesi selkeästi. On aika miettiä, minkä haluat muuttuvan elämässäsi. Uskalla ajatella nyt itseäsi.


NEITSYT
Älä lupaa mahdottomuuksia. Läheisesi tarvitsee sinua tuekseen, mutta et voi tehdä kaikkea hänen puolestaan. Aseta rajat ja pidä niistä kiinni.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VAAKA
Tarkastele ihmissuhteitasi kriittisesti ja ole rehellinen itsellesi. Lähde liikkeelle sitä, mikä tekee juuri sinut onnelliseksi. Ota välimatkaa oikuttelevaan ihmiseen.


SKORPIONI
Älä hyppää pää edellä uuteen projektiin. Mieti kaikessa rauhassa, mitä olet tekemässä ja mikä ajaa sinua eteenpäin. Laadi itsellesi vedenpitävä strategia.


JOUSIMIES
Kiinnitä huomiota siihen, millaisen ensivaikutelman annat itsestäsi. On tärkeää, että olet tänään parhaimmillasi. Tapaat kiinnostavan ihmisen.


KAURIS
Joku yrittää käyttää ystävällisyyttäsi hyväkseen. Tiedossa saattaa olla tunteenpurkauksia. Peräänny lähtemättä mukaan ilmiriitaan.


VESIMIES
Kerro, mitä mielessäsi liikkuu. Erityisesti huolet kannattaa nyt jakaa läheistesi kanssa säästelemättä. Yhdessä miettimällä ratkaisut löytyvät.


KALAT
Massan mukana kulkeminen ei ole eduksesi. Uskalla kokeilla omiasi ja seurata polkua, joka eroaa muiden valinnoista. Rohkeutesi vie sinut pitkälle.


OINAS
Saatat haksahtaa uskomaan kauniita sanoja, vaikka niillä ei olisi totuuspohjaa. Ole tarkkana, sillä olet tänään erityisen altis vaikutuksille.


HÄRKÄ
Keskity tavoitteisiisi. Sinun on tehtävä pian muutoksia arkeesi, sillä jokin hidastaa sinua. Älä yritä ehtiä kaikkialle, sillä energiavarasi ovat rajalliset.


KAKSONEN
Älä haaskaa aikaa hermostumiseen. Liiku sen sijaan eteenpäin täydellä höyryllä. Muista selvittää tilanteen taustat päätöksiä tehdessäsi.


RAPU
Tee fiksuja ratkaisuja ihmissuhteissa. Kuuntele, mikä muita huolettaa ja ole valmis joustamaan. Kukaan ei hyödy ylireagoinnista tai ehdottomuudesta.


LEIJONA
Älä anna pikkujuttujen pilata päivääsi. Kiristynyt ilmapiiri kotona tai kaveripiirissä kyllä rauhoittuu. Tarjoa apuasi sitä tarvitsevalle ihmiselle.


NEITSYT
Mieti luovia keinoja rahan säästämiseksi. Pienetkin muutokset saavat ihmeitä aikaan. Pidä silmät auki erityisesti matkustaessasi.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!