Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAKSONEN

Tunteesi nousevat tänään vauhdilla pintaan. Nyt ei ole paras mahdollinen hetki ihmissuhdeongelmien avaamiseen. Odota pölyn laskeutumista.

 

RAPU

Vaadi tarkkoja selityksiä. Kysele, kunnes sinulla on kaikki tarvitsemasi tieto. Tänään ei pidä jättää  mitään puolitiehen.

 

LEIJONA

Lupaava tilaisuus osuu kohdallesi. On aika rohkaistua ja seurata vaistoasi. Saat paljon aikaan, jos uskot itseesi.

 

NEITSYT

Älä anna tunteenpurkauksen harhauttaa sinua polultasi. Kaikki eivät ole kanssasi samoilla linjoilla. Tee omaa juttuasi kaikesta huolimatta.

 

VAAKA

Irtiotto tekisis hyvää. Lähde reissuun, jos aikataulut ja rahatilanne antavat myöten. Luovuutesi kukkii nyt, mitä olisi hyvä hyödyntää.

 

SKORPIONI

Joku yrittää parhaansa mukaan sekoittaa päätäsi. Älä mene lankaan. Hoida itse rahaan ja töihin liittyvät järjestelyt.

 

JOUSIMIES

On hyvä hetki tavata uusia ihmisiä ja solmia ystävyyksiä. Vedät nyt porukkaa puoleesi. Parilla ystävällisellä sanalla on ihmeellinen vaikutus.

 

KAURIS

Pysyttele kultaisella keskitiellä. Kohtuus on paras tapa pitää ongelmat loitolla. Vältä stressaavaa ja oikuttelevaa seuraa.

 

VESIMIES

Kerro suunnitelmistasi vain lähipiirillesi. Et kaipaa nyt liikaa huomiota. Tarvitset aikaa kypsytelläksesi ideoitasi omassa rauhassasi.

 

KALAT

On aika pyytää palvelusta hyvältä ystävältä. Älä jää yksin pulmasi kanssa. On hyvä hetki kaunistaa kotia ja kutsua kaverit illanviettoon.

 

OINAS

Lähde mukaan kiinnostavalta kuulostavaan projektiin. Intosi ei lopu kesken, jos olet koko sydämelläsi mukana. Sinulla riittaa nyt virtaa.

 

HÄRKÄ

On tärkeää, että näet kauas tänään. Uskalla katsoa tilannetta uudesta näkökulmasta. Ratkaisu ilmaantuu yllättävästä suunnasta.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Sinulla on hyvä idea, joka voi avata sinulle ovia. Ole valmis ahkeroimaan asiasi eteen. Yhdistä voimasi hyvän tyypin kanssa.

 

VESIMIES

Katso tarkkaan, keneen luotat. Erityisesti raha-asioissa tulee olla skarppina. Kaiva taustoja, kunnes mikään ei ole enää epäselvää.

 

KALAT

Hoida rahakysymykset pois päiväjärjestyksestä nopeasti. Paperiasioita ei kannata jättää roikkumaan. Valmistaudu yllätyksiin.

 

OINAS

Joku saattaa tarjota apua odottaen vaativia vastapalveluksia. Mielet muuttuvat tänään nopeasti, joten varustaudu yllätyksiin matkan varrella.

 

HÄRKÄ

Voimien yhdistämien on hyvä idea. Joku auttaa sinua ideasi kehittelemisessä, jos vain pyydät hänen apuaan. Pidä tunteesi hallinnassasi.

 

KAKSONEN

Itseluottamuksesi saa tänään nostetta. Saat päivän tapahtumista paremman käsityksen siitä, mihin olet menossa. Romantiikka värittää päivääsi.

 

RAPU

Kekseliäisyydestä saa pisteitä raha-asioissa. Ole tarkkana terveydentilasi kanssa ja selvitä mitä pikimmiten mieltäsi painava yksityiskohta.

 

LEIJONA

Luvassa on tunnemyrskyjä, jos et ole kyllin joustava. Joku loukkaantuu, ellet kuuntele hänen toiveitaan. Tee omaa juttuasi toisia kunnioittaen.

 

NEITSYT

Kiire tekee sinulle hyvää. Haasteet ja tiheä aikataulu ovat juuri sitä, mitä kaipaat pysyäksesi energisenä. Anna romantiikalle tilaisuus.

 

VAAKA

Ota haaste vastaan. Käy läpi viimeaikaisia tapahtumia ja kuulostele tunteitasi. Laadi itsellesi strategia ennen kuin hyppäät seikkailuun.

 

SKORPIONI

Saat vastaasi kovia sanoja, joiden ei pidä antaa lannistaa sinua. Kuuntele sydäntäsi. Löydät etsimäsi vain olemalla rehellinen itsellesi.

 

JOUSIMIES

Pidä ajatuksesi omana tietonasi. Liian aikainen valttiesi paljastaminen ei tiedä hyvää. Kerro joko koko totuus tai vaikene täysin.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Kerro, mitä sinulla on sydämelläsi. Saat enemmän aikaan olemalla avoin. Älä ujostele, vaan pyydä apua tarpeen vaatiessa.

 

VESIMIES

Satsaa vakaaseen lähitulevaisuuteen. Oma-aloitteisuus on tänään avainsana. Älä paljasta korttejasi liian aikaisessa vaiheessa.

 

KALAT

Päädyt viisaisiin ratkaisuihin, jos kuuntelet vaistoasi. Onni potkii sinua nyt raha-asioissa. Ole tarkkana ja neuvottele tiukan paikan tullen.

 

OINAS

Tunteet myrskyävät ja vievät sinut hankalaan välikäteen. Kuuntele kärsivällisesti, mitä sinulle kerrotaan. Pidä silmällä tavaroitasi.

 

HÄRKÄ

Ota opiksi menneistä. Älä unohda kokemuksiasi, vaan ammenna niistä viisautta nykyhetkeen. Intosi tarttuu helposti myös muihin.

 

KAKSONEN

Ota mielikuvitus käyttöön hankalan tyypin kanssa pallotellessasi. Pääset auttamaan sinulle tärkeää ihmistä. Luovuudesta on tänään hyötyä.

 

RAPU

Eteenpäin lähettämäsi positiivinen energia palaa luoksesi. Ole kärsivällinen jokaista tapaamaasi ihmistä kohtaan. Saat saman kohtelun omalla vuorollasi.

 

LEIJONA

Pidä rahojasi silmällä. Heräteostokset voivat viedä sinut nopeasti ongelmiin. Pysy kohtuudessa kaikessa, mihin ryhdyt tänään.

 

NEITSYT

Vietä aikaa omissa oloissasi. Itseesi satsaaminen ja ansaittu hemmottelu ovat nyt paikallaan. Saat päivästä annoksen uutta optimismia.

 

VAAKA

Aloita uusi harrastus. Liikunnasta tai luovasta puuhasta innostuminen on juuri sitä, mitä kaipaat. Stressi pysyy hallinnassa, kun pidät hyvän tahdin päällä.

 

SKORPIONI

Satsaa kaikkesi peliin saavuttaaksesi päämääräsi. Toivomasi muutokset alkavat näkyä sitä nopeammin, mitä enemmän olet valmis antamaan.

 

JOUSIMIES

Muutokset vetävät sinua puoleensa. Mieti kuitenkin tarkkaan, mitä olet tekemässä. Erityisesti työelämässä tulee välttää äkkipikaisia ratkaisuja.