Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

OINAS

Ole valmis kyselemään uutterasti saadaksesi irti kaipaamasi tiedot. Älä jätä mitään sattuman varaan. Kiinnitä huomiota yksityiskohtiin.

 

HÄRKÄ

Ole tehokas ja nopea liikkeissäsi. Keskity yhteen asiaan kerrallaan, niin saat kaiken hoidettua. On aika viettää laatuaikaa perheen kanssa.

 

KAKSONEN

Valitse tarkkaan, mihin suuntaat energiasi. Älä haaskaa aikaasi juorujen kuuntelemiseen ja tyhjän puhumiseen. Pidä pää kylmänä joka tilanteessa.

 

RAPU

Anna tunteidesi näkyä jättämättä mitään epäselväksi. Jos jokin huolettaa sinua, sano se ääneen läipiirillesi. Näköpiirissä on lyhyt reissu.

 

LEIJONA

Älä painosta ketään. Tee omaa juttuasi ja jätä tilaa myös muille. Pidä silmällä tavaroitasi ja rahojasi, sillä varotoimenpiteet ovat tänään tarpeen.

 

NEITSYT

Rehellisyys on tänään tarpeen myös vaikeissa tilanteissa. Älä vedä hätiköityjä johtopäätöksiä. Kaiva faktat esille ennen kuin toimit.

 

VAAKA

Pidä asiat yksinkertaisina. Avoin mieli ja diplomaattinen asenne ovat parhaat aseesi. Anna romantiikalle tilaa päivästäsi.

 

SKORPIONI

Luovuutesi on nyt paras valttisi. On aika panostaa kaikkesi ihmissuhteisiin. Omistushaluisuus voi aiheuttaa tänään ongelmia.

 

JOUSIMIES

Älä odottele ihmeratkaisuja. Pidä huoli itsestäsi kieltäytymällä liian korkeista vaatimuksista. Ole realistinen tavoitteissasi.

 

KAURIS

Palauta tärkeimmät tavoitteesi mieleesi. Tarvitset keskittymiskykyäsi tänään pysyäksesi asiassa. Kiinnitä huomiota hyvinvointiisi.

 

VESIMIES

Kerro, mikä sinua painaa ja ehdota pikaisia ratkaisuja. Riennä auttamaan ystävää, joka on joutunut pulaan. Päivä tuo mukanaan mieluisan yllätyksen.

 

KALAT

Älä anna tunteidesi heitellä sinua minne sattuu. Varmista, että olet ymmärtänyt kaiken oikein. Punnitse uudestaan motiivisi ja toiveesi.

Kalamaria

Päivän horoskooppi 25.3.

En usko horoskooppeihin mutta nyt kun yksin kamppailen vakavan sairauden kanssa ja etsin kylläkin Faktaa tietoa sairaudestani,niin tuntuu silti että taidan ylireagoida monta asiaa,olen sellainen murehtialuonne,murehdin toisten ihmisten ja itseni takia. Nyt tuo horoskooppini taisi osua ja upota! ?
Lue kommentti

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VESIMIES

Kumoat esteet tieltäsi sisukkuudella. Ota kaikki irti ladatuista akuistasi. Pääset monta harppausta lähemmäksi tavoitteitasi tänään.

 

KALAT

Ota kaikki irti viehätysvoimastasi. Sinulle ei tuota vaikeuksia suostutella ihmisiä puolellesi. Menneiden muistelemisesta on hyötyä.

 

OINAS

Itsekurista on hyötyä. Muistuta itseäsi tavoitteistasi ja pyri niitä kohti koko voimallasi. On aika vähentää puhetta ja lisätä toimintaa.

 

HÄRKÄ

Älä anna takaiskujen lannistaa. Puske itsesi läpi esteistä tarmolla ja intohimolla. Olet pysäyttämätön, jos määränpääsi on sinulle selvä.

 

KAKSONEN

Älä lipsu liiallisuuksiin. Hillitse impulssejasi niin ihmissuhteissa kuin työasioissakin. Valitse tarkkaan, mihin käytät tänään rahasi.

 

RAPU

Keskity yhteen asiaan kerrallaan. Pidä sinua tukevat ja luotettavat ihmiset lähelläsi. Tarvitset onnistuaksesi tukiverkkoa ja itseluottamusta.

 

LEIJONA

Yritä olla joustava ja sopeutua nopeasti uusiin tilanteisiin. Joku saattaa sanella sinulle tänään kovia ehtoja. Etsi ratkaisua, joka palvelee kaikkia osapuolia.

 

NEITSYT

Tee jotain repäisevää. Lähde liikkeelle ja ota selvää sinua kiinnostavasta asiasta. Älä tee isoja ratkaisuja tunnekuohun vallassa.

 

VAAKA

Panosta kauniiseen ja toimivaan kotiin. Muutokset heijastuvat nopeasti myös ihmissuhteisiisi. Mieti, mitä itse haluat tulevalta.

 

SKORPIONI

Haluat elämääsi muutoksia. Anna mielikuvituksesi johdattaa sinua eteenpäin. Pidä rahanmenosi minimissä, niin vältyt stressiltä.

 

JOUSIMIES

Sinun ei tarvitse seurata massaa, jos vaistosi vetää sinua toisaalle. Älä anna kenenkään syyllistää sinua turhaan. Pidä puoliasi joka tilanteessa.

 

KAURIS

Erimielisyyksiä syntyy tänään helposti. Älä anna tunteidesi ottaa sinusta valtaa. On aika lisätä jäitä hattuun ja jättää suuret päätökset myöhemmäksi.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

VESIMIES

Luota siihen, miltä sinusta tuntuu. Ammenna viisautta menneisyyden kokemuksistasi. Ne osoittavat sinulle oikean suunnan.

 

KALAT

Älä laita liikkeelle muutoksia, jos et ole varma asiastasi. Sinun on selvitettävä taustat ja tiedettävä, mitä haluat. Luota vaistoosi ja kykyihisi.

 

OINAS

Jännitys vetää sinua puoleensa. Yritä hillitä itseäsi, sillä nyt ei ole aika hypätä sokkona uusiin kuvioihin. Löydät kipinää elämääsi myös riskittömästi.

 

HÄRKÄ

Tarkastele työmarkkinoita sopivien tilaisuuksien varalta. Älä silti ryntää tekemään päätöksiä. Mielesi saattaa muuttua nyt tiehään tahtiin.

 

KAKSONEN

Pidä pää kylmänä, niin vältyt mokilta. Tunteenpurkaus voisi saada sinut tekemään järjettömiä päätöksiä. Etene asioissa yksi etappi kerrallaan.

 

RAPU

Pyri tulemaan kaikkien kanssa toimeen. Positiivinen asenne on paras valttisi. Välttele konflikteja ja ole valmis ahkeroimaan tavoitteidesi eteen.

 

LEIJONA

Piristä arkeasi pienillä asioilla. Rahaa ei tarvitse kulua suuria summia, jotta voisit pitää hauskaa. Älä ota muiden miellyttämisestä paineita.

 

NEITSYT

Saat tarjouksen, joka on liian hyvä ollakseen totta. Kysele lisää, kunnes kaikki on sinulle selvää. Vielä ei ole aika lyödä asioita lukkoon.

 

VAAKA

Odottamaton käänne saa sinut epävarmaksi. Tuleva näyttää olevan vaakalaudalla. Älä hermostu pienistä takaiskuista, sillä peli ei ole vielä pelattu.

 

SKORPIONI

Pidä tunteesi piilossa. Kuuntele ja ota opiksi kaikesta, mitä näet ympärilläsi. Paina tärkeiltä tuntuvat yksityiskohdat mieleen tulevaa varten.

 

JOUSIMIES

Luvassa on onnellisia käänteitä. Ota muutokset vastaan ja katso, mihin tie vie sinut. Ole ennen kaikkea rehellinen itsellesi.

 

KAURIS

Saatat joutua kiivaaseen väittelyyn tänään. Käyttäydy fiksusti ja peräänny, jos tilanne kuumenee turhan paljon. Älä hakeudu konflikteihin.