Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KALAT

Menneisyyden virheet nousevat pinnalle. On aika palata tiettyjen asioiden pariin ja korjata erehdykset. Uskalla sanoa ei.

 

OINAS

Ole kärsivällinen kaikkia kohtaan. Sinulla on tavoitteesi, joista on syytä pitää kiinni. Ota hyvät ideasi käyttöön ja etene täydellä höyryllä.

 

HÄRKÄ

Muista ajatella kokonaiskuvaa. Tee ratkaisusi kaikkien etua ajatellen. Pidä yksityisimmät tunteesi piilossa muilta, jos se tuntuu tarpeelliselta.

 

KAKSONEN

Lähde liikkeelle, sillä osallistuminen on nyt tärkeää. Anna äänesi asialle, joka on lähellä sydäntäsi. On aika lähettää eteenpäin positiivista energiaa.

 

RAPU

Vanha tuttu menneisyydestä tarjoaa sinulle mielenkiintoista ajateltavaa. Käsillä on tilanne, jossa on tehtävä suuria päätöksiä. Ole kriittinen kuuntelija.

 

LEIJONA

Opit paljon, jos lähdet liikkeelle ja osallistut. Ole valmis ottamaan vastaan neuvoja kokeneemmilta. Anna romantiikalle tilaisuus.

 

NEITSYT

On aika pysähtyä miettimään, mitä kotona on meneillään. Korjaa kohdilleen asiat, jotka aiheuttavat sinulle harmaita hiuksia. Älä jää vain seinäkukkaseksi tarkkailemaan.

 

VAAKA

Luovuus on tänään tärkeässä roolissa. Unohda stressi ja etsi tasapainoa rakkaan harrastuksen parista. On aika ottaa rennosti.

 

SKORPIONI

On hyvä päivä kotona pysyttelemiseen. Nauti rakkaittesi seurasta ja muistele menneitä. Anna aikaasi ihmisille, jotka ovat aina olleet tukenasi.

 

JOUSIMIES

Älä sekaannu keskusteluihin, jotka eivät kuulu sinulle. Arvomaailmojen yhteentörmäykset kuuluvat päivään. Juhlista hyviä uutisia läheistesi kanssa.

 

KAURIS

Sinulle tarjoutuu loistava tilaisuus. Toisen huono tuuri voi olla sinun onnenpotkusi. Pidä luotettavat ihmiset lähelläsi.

 

VESIMIES

On aika edetä asioissa ja lyödä suunnitelmia lukkoon. Mieti, mitä haluat elämältä ja mitä olet valmis uhraamaan. Läheistesi mielipiteillä on painoarvonsa.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VESIMIES

Älä sivuuta pieneltä vaikuttavaa ongelmaa. Etenkin terveyteen liittyvät kysymykset on parasta ottaa vakavasti. Satsaa tasapainoiseen ruokavalioon ja liikuntaan.

 

KALAT

Viilaa raha-asiasi kuntoon. Nyt ei kannata ottaa riskejä taloudellisissa kysymyksissä. Pelaa varman päälle ja odottele varmempia aikoja.

 

OINAS

Keskity kehittämään itseäsi ja auttamaan muita. Saat valtavasti irti ihmissuhteista, jos olet avoin. Vuorovaikutus on kaiken hyvän avain.

 

HÄRKÄ

Avoimuus ja rehellisyys ovat parhaat valttisi. Saat takaisin positiivisen energian, jota lähetät eteenpäin. Ajattele kaikkien yhteistä etua.

 

KAKSONEN

Sinulla on hyviä ideoita ja luovuutta vaikka millä mitalla. Jarruttele kuitenkin hieman vauhtiasi. Mieti tarkkaan, mitä mistäkin vedosta seuraa.

 

RAPU

Ota kaikki irti valokeilasta. Sinun on oltava tänään parhaimmillasi, sillä kohdallesi osuu muutama loistava tilaisuus. Älä anna niiden livahtaa ohitsesi.

 

LEIJONA

Tee aloite ja avaa keskustelua aiheesta, johon ei ole helppo tarttua. On aika puhdistaa ilmaa. Vietä aikaa perheen ja ystävien seurasta nauttien.

 

NEITSYT

Ota yhteyttä vanhoihin ystäviin. On aika palata menneisiin ja muistella yhdessä kokemianne asioita. Elämääsi tulvii nyt uusia ja kiinnostavia käänteitä.

 

VAAKA

Lähde liikkeelle. Sinulla riittää energiaa, joka kannattaa suunnata oikeaan kohteeseen. Älä jätä tänään mitään onnen varaan.

 

SKORPIONI

Satsaa kotiisi ajallisesti ja taloudellisesti. Mielenrauha on taattu, jos pidät ympäristösi hyvässä järjestyksessä. Simppeli on kaunista.

 

JOUSIMIES

Älä tee siirtoa ennen kuin olet varma asiastasi. Suodata tarkkaan jutut, joita sinulle kerrotaan. Joku ei kerro sinulle koko totuutta.

 

KAURIS

Ota koko kapasiteettisi käyttöön. Nyt ei ole aika pitää taitojasi piilossa yleisöltä. Saat rakentavaa palautetta tarkkanäköiseltä ystävältä.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

                   

VESIMIES

Älä anna pikkujuttujen häiritä onneasi. Etsi yksinkertaista keinoa asioiden ratkaisemiseen. Liian monimutkaiseen kuvioon ei kannata lähteä mukaan.

 

KALAT

Kanavoi energiasi luovaan tekemiseen. Älä anna takaiskujen lannistaa sinua ja harhauttaa sinua polultasi. Määrätietoisuus vie sinut pitkälle.

 

OINAS

Älä tee merkittäviä muutoksia ottamatta taustoista selvää. Olisi virhe pitää ihmisiä tai sinulle tarjottuja mahdollisuuksia itsestäänselvyyksinä.

 

HÄRKÄ

Ota opiksi näkemästäsi. Lähde mukaan sinua kiinnostavaan hankkeeseen. On hyvä hetki uusien taitojen opettelemiseen.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteiden sekoittaa päätäsi. Tee ratkaisusi vasta sitten, kun olet päässyt tilanteen tasalle. Joku johtaa sinua harhaan tarkoituksella.

 

RAPU

Mielikuvituksesi laukkaa ja vie sinua vauhdilla eteenpäin. Antaudu sen valtaan ja ylläty iloisesti lopputuloksesta. Kerää ympärillesi innostavaa seuraa.

 

LEIJONA

Hermosi voivat olla tänään pinnassa. Kysy lisää sinua askarruttavasta asiasta. Varmista, että jokainen ympärilläsi saa tasa-arvoisen kohtelun.

 

NEITSYT

Tee kotiisi piristäviä muutoksia. Pidä rahanmeno kurissa ja siivoa nurkkia turhista tavaroista. Eteesi avautuu uusia mahdollisuuksia.

 

VAAKA

Saat tietoosi salaisuuksia, joita voi olla hankala sulattaa. Palaa menneisiin ja käsittele vaikea asia pois päiväjärjestyksestä. Rehellisyys kannattaa.

 

SKORPIONI

Päästä itsesi helpommalla. Muutama muutos arkeesi saa ihmeitä aikaan. Terveytesi tulisi kiilata nyt tärkeysjärjestyksen kärkeen.

 

JOUSIMIES

Sinisilmäisyydestä sakotetaan tänään. Älä ole naiivi, vaan suodata kuulemasi jutut huolella. Ole skarppina, niin et tule pettymään.

 

KAURIS

Nyt ei ole aika hullutella rahan kanssa. Pidä elämäsi yksinkertaisena. Älä anna kauniiden sanojen viedä sinua väärälle polulle.