Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

JOUSIMIES

Tarjoa apuasi kaverille, joka on joutunut pulaan. Pidä huoli siitä, että hän ei unohda kiittää. Vastapalvelus saattaa pelastaa päiväsi myöhemmin.

 

KAURIS

Puhu suoraan sydämestäsi. Teeskenteleminen on hukkaan heitettyä aikaa. Ole aito ja kerro lähipiirillesi, jos jokin huolettaa sinua.

 

VESIMIES

Nosta äänesi kuuluviin ja kerro, mitä mieltä oikeasti olet. Ansaitset ihmisten kunnioituksen ja keräät joukosta itsellesi tärkeän liittolaisen. Seiso sanojesi takana.

 

KALAT

Ota opiksi matkan varrelta. Virheitä ei pidä säikkyä, sillä ne opettavat sinulle eniten. Ota asioista perinpohjaisesti selvää ennen kuin toimit.

 

OINAS

Älä anna tunteidesi aiheuttaa ongelmia. Hillitse sisäistä kuohuntaasi, jotta et järjestäisi turhanpäiväistä draamaa elämääsi. Itsekurista on paljon hyötyä.

 

HÄRKÄ

Kohdallesi osuu kullanarvoinen tilaisuus. Ole hereillä, sillä nyt on oltava aktiivinen. Mieti, mikä sinulle on tällä hetkellä tärkeintä.

 

KAKSONEN

Ihmissuhteet menevät tärkeysjärjestyksen kärkeen. Juttele avoimesti tunteistasi, niin saatte yhdessä muutoksia aikaan. Moni ongelma löytää tänään ratkaisunsa.

 

RAPU

Sinulle esitellään idea, joka saa sinut nopeasti liikkeelle. Mieti, mitä muut odottavat sinulta. Ennakoimalla vältät nolot tilanteet.

 

LEIJONA

Tiedät kyllä, mikä itsellesi on hyväksi. Suuntaa sinne, minne sydämesi sinut usuttaa. Hae voimaa ihmisistä, jotka ymmärtävät ajattelutapaasi.

 

NEITSYT

Panosta työprojektiin. Käsillä on nyt jotain tärkeää, joka vaatii paljon energiaa osaltasi. On hyvä hetki uuden opettelemiseen.

 

VAAKA

Pidä kodin ilmapiiri kunnossa. Avoin keskustelu on paras tapa välttää väärinkäsitykset. Keskity siihen, mikä sinulle on tärkeintä.

 

SKORPIONI

Epätavallinen tilanne voi sekoittaa pääsi tänään. Mietit paljon menneitä. Ota yhteyttä vanhaan ystävään tai entiseen kumppaniin.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Pysy budjettisi rajoissa, kun suunnittelet muutoksia. Tunnemyrsky voi saada sinut tekemään järjettömiä ratkaisuja. Hillitse impulssejasi.

 

VESIMIES

Tunteet karkaavat helposti hallinnastasi. Älä lähde mukaan kehää kiertävään väittelyyn. Pidä ajatuksesi omana tietonasi toistaiseksi.

 

KALAT

Joku kysyy sinulta yksityisasioistasi. Tee hänelle rajat selviksi, erityisesti jos utelut koskevat rahaa tai terveyttäsi. Pidä työ ja huvi erillään.

 

OINAS

Pidättele intoasi. Älä anna kenenkään kasata sinulle vastuutehtäviä, jotka eivät todellisuudessa kuulu sinulle. Ole valmis pitämään puoliasi.

 

HÄRKÄ

Ota etäisyyttä arvaamattomiin ihmisiin. Etsi elämääsi vakautta ja tasapainoa. Kieltäydy käyttämästä epäreiluja temppuja.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteidesi ottaa valtaa. Erityisesti työasioissa on pidettävä pää kylmänä. Vältä ylireagointia ja varomattomia kommentteja.

 

RAPU

Ole tarkkana rahan kanssa. On aika miettiä luovia tapoja säästää pahan päivän varalle. Nyt ei ole oikea hetki irrotteluun.

 

LEIJONA

Joku hermostuu sanomisistasi. Ota tilanteeseen nopeasti etäisyyttä. Asia on parasta puhua halki rauhallisemman hetken koittaessa.

 

NEITSYT

Saavutat tavoitteesi, jos pidät tahtisi vakaana. Määrätietoisuus vie sinut minne tahansa. Kateus saattaa aiheuttaa tänään ongelmia.

 

VAAKA

Sinun on tiedettävä, mitä haluat. Päädyt oikeisiin ratkaisuihin rautaisen tahtosi ansiosta. Rahakysymykset ovat pinnassa.

 

SKORPIONI

Pidä itsestäsi huolta niin psyykkisesti kuin fyysisestikin. Sinun on tiedettävä, mitä sinulla on vastassasi. Sisulla kumoat esteet tieltäsi.

 

JOUSIMIES

Tarvitset piristeruiskeen. Lähde mukaan uuteen projektiin tai harrastukseen. Itseesi satsaaminen on nyt paikallaan.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Sinulla on hyvä idea, joka voi avata sinulle ovia. Ole valmis ahkeroimaan asiasi eteen. Yhdistä voimasi hyvän tyypin kanssa.

 

VESIMIES

Katso tarkkaan, keneen luotat. Erityisesti raha-asioissa tulee olla skarppina. Kaiva taustoja, kunnes mikään ei ole enää epäselvää.

 

KALAT

Hoida rahakysymykset pois päiväjärjestyksestä nopeasti. Paperiasioita ei kannata jättää roikkumaan. Valmistaudu yllätyksiin.

 

OINAS

Joku saattaa tarjota apua odottaen vaativia vastapalveluksia. Mielet muuttuvat tänään nopeasti, joten varustaudu yllätyksiin matkan varrella.

 

HÄRKÄ

Voimien yhdistämien on hyvä idea. Joku auttaa sinua ideasi kehittelemisessä, jos vain pyydät hänen apuaan. Pidä tunteesi hallinnassasi.

 

KAKSONEN

Itseluottamuksesi saa tänään nostetta. Saat päivän tapahtumista paremman käsityksen siitä, mihin olet menossa. Romantiikka värittää päivääsi.

 

RAPU

Kekseliäisyydestä saa pisteitä raha-asioissa. Ole tarkkana terveydentilasi kanssa ja selvitä mitä pikimmiten mieltäsi painava yksityiskohta.

 

LEIJONA

Luvassa on tunnemyrskyjä, jos et ole kyllin joustava. Joku loukkaantuu, ellet kuuntele hänen toiveitaan. Tee omaa juttuasi toisia kunnioittaen.

 

NEITSYT

Kiire tekee sinulle hyvää. Haasteet ja tiheä aikataulu ovat juuri sitä, mitä kaipaat pysyäksesi energisenä. Anna romantiikalle tilaisuus.

 

VAAKA

Ota haaste vastaan. Käy läpi viimeaikaisia tapahtumia ja kuulostele tunteitasi. Laadi itsellesi strategia ennen kuin hyppäät seikkailuun.

 

SKORPIONI

Saat vastaasi kovia sanoja, joiden ei pidä antaa lannistaa sinua. Kuuntele sydäntäsi. Löydät etsimäsi vain olemalla rehellinen itsellesi.

 

JOUSIMIES

Pidä ajatuksesi omana tietonasi. Liian aikainen valttiesi paljastaminen ei tiedä hyvää. Kerro joko koko totuus tai vaikene täysin.