Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VESIMIES

Pidä kiinni lupauksistasi. Ole aktiivinen ja ehdota ratkaisuja sinne, missä jumittaa. Olisi sääli jättää idearikkautesi käyttämättä.

 

KALAT

Tutustu ihmisiin ja ylläty iloisesti. Päivä saattaa sinut yhteen muutaman vanhan tutun kanssa. Menneisyyden kaiveleminen tuottaa kiinnostavia tuloksia.

 

OINAS

Älä jätä mitään onnen varaan. Hoida velvollisuutesi tunnollisesti jättämättä mitään puolitiehen. Tee se, mitä sinulta odotetaan.

 

HÄRKÄ

Lyhyt irtiotto olisi paikallaan. Järjestä päivääsi vaihtelua tuovaa ohjelmaa. Tarvitset aikaa kypsytelläksesi uutta ideaa päässäsi.

 

KAKSONEN

Ota etäisyyttä ihmiseen, jonka seurassa olosi on epämukava. Älä anna kenenkään kävellä ylitsesi. Liikeellä voi olla nyt huhuja ja tyhjiä syytöksiä.

 

RAPU

Sinulla on vyyhti ongelmia selvitettävänäsi. Älä panikoi, vaan ota käsittelyyn yksi asia kerrallaan. Puhu avoimesti siitä, mikä mättää.

 

LEIJONA

Ole oma-aloitteinen. Aktiivisuudesta saa tänään pisteitä. Tee elämääsi vaadittavat muutokset, jotta pääset eteenpäin valitsemallasi tiellä.

 

NEITSYT

Kerää ympärillesi ihmisiä, joista välität. Hyvä seura on omiaan nostamaan mielialaasi. Satsaa täysillä suunnitelmaan, joka on alkanut hahmottua päässäsi.

 

VAAKA

Avoin mieli vetää puoleensa positiivisia tapahtumia. Ole tarkkana, sillä joku yrittää painostaa sinua muuttamaan mielipidettäsi. Ihmissuhteisiin on luvassa muutoksia.

 

SKORPIONI

Raha-asiat saavat iloisen yllätyskäänteen. Ole tarkkana seuraavan siirtosi kanssa. Älä aliarvioi itseäsi, vaan pidä lippu korkealla.

 

JOUSIMIES

Lämmittele välejä vanhaan tuttuun. Mysteerit ratkeavat vain kokeilemalla rohkeasti. Et ehkä koskaan saa tietää, ellet kysy suoraan.

 

KAURIS

Varaudu myöhästelyyn, jos olet liikenteessä. On aika järjestää paperihommat ja muut käytännön kysymykset kuntoon. Rakkauselämäsi näyttää valoisalta.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Pysy budjettisi rajoissa, kun suunnittelet muutoksia. Tunnemyrsky voi saada sinut tekemään järjettömiä ratkaisuja. Hillitse impulssejasi.

 

VESIMIES

Tunteet karkaavat helposti hallinnastasi. Älä lähde mukaan kehää kiertävään väittelyyn. Pidä ajatuksesi omana tietonasi toistaiseksi.

 

KALAT

Joku kysyy sinulta yksityisasioistasi. Tee hänelle rajat selviksi, erityisesti jos utelut koskevat rahaa tai terveyttäsi. Pidä työ ja huvi erillään.

 

OINAS

Pidättele intoasi. Älä anna kenenkään kasata sinulle vastuutehtäviä, jotka eivät todellisuudessa kuulu sinulle. Ole valmis pitämään puoliasi.

 

HÄRKÄ

Ota etäisyyttä arvaamattomiin ihmisiin. Etsi elämääsi vakautta ja tasapainoa. Kieltäydy käyttämästä epäreiluja temppuja.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteidesi ottaa valtaa. Erityisesti työasioissa on pidettävä pää kylmänä. Vältä ylireagointia ja varomattomia kommentteja.

 

RAPU

Ole tarkkana rahan kanssa. On aika miettiä luovia tapoja säästää pahan päivän varalle. Nyt ei ole oikea hetki irrotteluun.

 

LEIJONA

Joku hermostuu sanomisistasi. Ota tilanteeseen nopeasti etäisyyttä. Asia on parasta puhua halki rauhallisemman hetken koittaessa.

 

NEITSYT

Saavutat tavoitteesi, jos pidät tahtisi vakaana. Määrätietoisuus vie sinut minne tahansa. Kateus saattaa aiheuttaa tänään ongelmia.

 

VAAKA

Sinun on tiedettävä, mitä haluat. Päädyt oikeisiin ratkaisuihin rautaisen tahtosi ansiosta. Rahakysymykset ovat pinnassa.

 

SKORPIONI

Pidä itsestäsi huolta niin psyykkisesti kuin fyysisestikin. Sinun on tiedettävä, mitä sinulla on vastassasi. Sisulla kumoat esteet tieltäsi.

 

JOUSIMIES

Tarvitset piristeruiskeen. Lähde mukaan uuteen projektiin tai harrastukseen. Itseesi satsaaminen on nyt paikallaan.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Sinulla on hyvä idea, joka voi avata sinulle ovia. Ole valmis ahkeroimaan asiasi eteen. Yhdistä voimasi hyvän tyypin kanssa.

 

VESIMIES

Katso tarkkaan, keneen luotat. Erityisesti raha-asioissa tulee olla skarppina. Kaiva taustoja, kunnes mikään ei ole enää epäselvää.

 

KALAT

Hoida rahakysymykset pois päiväjärjestyksestä nopeasti. Paperiasioita ei kannata jättää roikkumaan. Valmistaudu yllätyksiin.

 

OINAS

Joku saattaa tarjota apua odottaen vaativia vastapalveluksia. Mielet muuttuvat tänään nopeasti, joten varustaudu yllätyksiin matkan varrella.

 

HÄRKÄ

Voimien yhdistämien on hyvä idea. Joku auttaa sinua ideasi kehittelemisessä, jos vain pyydät hänen apuaan. Pidä tunteesi hallinnassasi.

 

KAKSONEN

Itseluottamuksesi saa tänään nostetta. Saat päivän tapahtumista paremman käsityksen siitä, mihin olet menossa. Romantiikka värittää päivääsi.

 

RAPU

Kekseliäisyydestä saa pisteitä raha-asioissa. Ole tarkkana terveydentilasi kanssa ja selvitä mitä pikimmiten mieltäsi painava yksityiskohta.

 

LEIJONA

Luvassa on tunnemyrskyjä, jos et ole kyllin joustava. Joku loukkaantuu, ellet kuuntele hänen toiveitaan. Tee omaa juttuasi toisia kunnioittaen.

 

NEITSYT

Kiire tekee sinulle hyvää. Haasteet ja tiheä aikataulu ovat juuri sitä, mitä kaipaat pysyäksesi energisenä. Anna romantiikalle tilaisuus.

 

VAAKA

Ota haaste vastaan. Käy läpi viimeaikaisia tapahtumia ja kuulostele tunteitasi. Laadi itsellesi strategia ennen kuin hyppäät seikkailuun.

 

SKORPIONI

Saat vastaasi kovia sanoja, joiden ei pidä antaa lannistaa sinua. Kuuntele sydäntäsi. Löydät etsimäsi vain olemalla rehellinen itsellesi.

 

JOUSIMIES

Pidä ajatuksesi omana tietonasi. Liian aikainen valttiesi paljastaminen ei tiedä hyvää. Kerro joko koko totuus tai vaikene täysin.