Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

HÄRKÄ

Älä anna pikkujuttujen käydä hermoillesi. Keskity olennaiseen ja sulje korvasi liian korkeilta vaatimuksilta. Joku yrittää syyllistää sinua aihettaa.

 

KAKSONEN

Ole valmis joustamaan periaatteistasi. Anna tunteidesi näkyä ja kerro, mitä mielessäsi liikkuu. Tee arjesta itsesi näköistä pienillä muutoksilla.

 

RAPU

On aika panostaa itseesi. Uskalla olla nyt hieman itsekäs, sillä omat tarpeesi ovat etusijalla. Ihmissuhteesi saattavat kärsiä, jos olet liian ehdoton.

 

LEIJONA

Saat tarpeellisen piristeruiskeen tänään. Ota päivästä ilo irti, sillä rentoutuminen on nyt paikallaan. Opit paljon uutta, jos pidät korvasi auki.

 

NEITSYT

Pidä huolta itsestäsi. Kiinnitä huomiota siihen, miten muut näkevät sinut. Asenteesi ratkaisee enemmän kuin arvaatkaan.

 

VAAKA

Saat tänään paljon huomiota osaksesi. Siitä kannattaa nauttia, mutta muista pitää jalkasi maan pinnalla kaikesta huolimatta.

 

SKORPIONI

Ole omaperäinen ja kekseliäs. Mielikuvituksesi on tänään paras aseesi. Ehdota rohkeasti jotain uutta ja värikästä huolehtimatta muiden reaktioista.

 

JOUSIMIES

Satsaa enemmän aikaa ja energiaa kotiisi. Ilmapiiriä kannattaa vaalia. Huomaat eron nopeasti perhesuhteissa, jos et säästele omistautumistasi.

 

KAURIS

Älä anna tunnemyrskyn kaataa lupaavaa projektia. Pidä työasiat ja yksityiselämäsi erillään, jos vain mahdollista. Näytä, että sinuun voi luottaa.

 

VESIMIES

On oikea hetki aloittaa uusia projekteja. Uudistukset lähtevät liikkeelle helposti. Älä anna intosi hiipua reippaan alun jälkeen.

 

KALAT

Kiinnitä huomiota terveyteesi. Pienet korjaukset ruokavalioon ja liikuntatottumuksiisi tekevät ihmeitä. Luota vaistoosi rakkauselämässä.

 

OINAS

On aika pitää hauskaa. Lähde ostoksille tai kerää ystäväsi kokoon. Romanttinen tuulahdus kohottaa mielialaasi kummasti.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Sinulla on hyvä idea, joka voi avata sinulle ovia. Ole valmis ahkeroimaan asiasi eteen. Yhdistä voimasi hyvän tyypin kanssa.

 

VESIMIES

Katso tarkkaan, keneen luotat. Erityisesti raha-asioissa tulee olla skarppina. Kaiva taustoja, kunnes mikään ei ole enää epäselvää.

 

KALAT

Hoida rahakysymykset pois päiväjärjestyksestä nopeasti. Paperiasioita ei kannata jättää roikkumaan. Valmistaudu yllätyksiin.

 

OINAS

Joku saattaa tarjota apua odottaen vaativia vastapalveluksia. Mielet muuttuvat tänään nopeasti, joten varustaudu yllätyksiin matkan varrella.

 

HÄRKÄ

Voimien yhdistämien on hyvä idea. Joku auttaa sinua ideasi kehittelemisessä, jos vain pyydät hänen apuaan. Pidä tunteesi hallinnassasi.

 

KAKSONEN

Itseluottamuksesi saa tänään nostetta. Saat päivän tapahtumista paremman käsityksen siitä, mihin olet menossa. Romantiikka värittää päivääsi.

 

RAPU

Kekseliäisyydestä saa pisteitä raha-asioissa. Ole tarkkana terveydentilasi kanssa ja selvitä mitä pikimmiten mieltäsi painava yksityiskohta.

 

LEIJONA

Luvassa on tunnemyrskyjä, jos et ole kyllin joustava. Joku loukkaantuu, ellet kuuntele hänen toiveitaan. Tee omaa juttuasi toisia kunnioittaen.

 

NEITSYT

Kiire tekee sinulle hyvää. Haasteet ja tiheä aikataulu ovat juuri sitä, mitä kaipaat pysyäksesi energisenä. Anna romantiikalle tilaisuus.

 

VAAKA

Ota haaste vastaan. Käy läpi viimeaikaisia tapahtumia ja kuulostele tunteitasi. Laadi itsellesi strategia ennen kuin hyppäät seikkailuun.

 

SKORPIONI

Saat vastaasi kovia sanoja, joiden ei pidä antaa lannistaa sinua. Kuuntele sydäntäsi. Löydät etsimäsi vain olemalla rehellinen itsellesi.

 

JOUSIMIES

Pidä ajatuksesi omana tietonasi. Liian aikainen valttiesi paljastaminen ei tiedä hyvää. Kerro joko koko totuus tai vaikene täysin.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Kerro, mitä sinulla on sydämelläsi. Saat enemmän aikaan olemalla avoin. Älä ujostele, vaan pyydä apua tarpeen vaatiessa.

 

VESIMIES

Satsaa vakaaseen lähitulevaisuuteen. Oma-aloitteisuus on tänään avainsana. Älä paljasta korttejasi liian aikaisessa vaiheessa.

 

KALAT

Päädyt viisaisiin ratkaisuihin, jos kuuntelet vaistoasi. Onni potkii sinua nyt raha-asioissa. Ole tarkkana ja neuvottele tiukan paikan tullen.

 

OINAS

Tunteet myrskyävät ja vievät sinut hankalaan välikäteen. Kuuntele kärsivällisesti, mitä sinulle kerrotaan. Pidä silmällä tavaroitasi.

 

HÄRKÄ

Ota opiksi menneistä. Älä unohda kokemuksiasi, vaan ammenna niistä viisautta nykyhetkeen. Intosi tarttuu helposti myös muihin.

 

KAKSONEN

Ota mielikuvitus käyttöön hankalan tyypin kanssa pallotellessasi. Pääset auttamaan sinulle tärkeää ihmistä. Luovuudesta on tänään hyötyä.

 

RAPU

Eteenpäin lähettämäsi positiivinen energia palaa luoksesi. Ole kärsivällinen jokaista tapaamaasi ihmistä kohtaan. Saat saman kohtelun omalla vuorollasi.

 

LEIJONA

Pidä rahojasi silmällä. Heräteostokset voivat viedä sinut nopeasti ongelmiin. Pysy kohtuudessa kaikessa, mihin ryhdyt tänään.

 

NEITSYT

Vietä aikaa omissa oloissasi. Itseesi satsaaminen ja ansaittu hemmottelu ovat nyt paikallaan. Saat päivästä annoksen uutta optimismia.

 

VAAKA

Aloita uusi harrastus. Liikunnasta tai luovasta puuhasta innostuminen on juuri sitä, mitä kaipaat. Stressi pysyy hallinnassa, kun pidät hyvän tahdin päällä.

 

SKORPIONI

Satsaa kaikkesi peliin saavuttaaksesi päämääräsi. Toivomasi muutokset alkavat näkyä sitä nopeammin, mitä enemmän olet valmis antamaan.

 

JOUSIMIES

Muutokset vetävät sinua puoleensa. Mieti kuitenkin tarkkaan, mitä olet tekemässä. Erityisesti työelämässä tulee välttää äkkipikaisia ratkaisuja.