Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

LEIJONA

Suuntaa kohti asioita, jotka vetävät sinua puoleensa. Uskalla tehdä jotain, josta olet vain haaveillut. Päivä on sopiva rajojen rikkomiseen.

 

NEITSYT

Älä luota keneenkään, jos mielessäsi herää pienikin epäilys. Ykistyisasioittesi on tarkoitus pysyä salassa. Suojaudu pahantahtoisilta ihmisiltä.

 

VAAKA

Ole avoin tunteistasi puhuessasi. Kerro, mikä sinulle on tärkeää ja kuuntele vastauksia. Voit saada liikkeelle merkittäviä muutoksia tänään.

 

SKORPIONI

Hoida asiasi tunnollisesti jättämättä kenellekään varaa valittaa. Täsmällisyys pelastaa sinut turhilta yhteenotoilta. Aikataulu on tänään kireä.

 

JOUSIMIES

Päivä sisältää jännistystä ja yllätyksiä. On aika tehdä rohkeita siirtoja ja ottaa riskejä. Lähde tärkeimmästä liikkeelle.

 

KAURIS

Sinulle heitetään tarjous, joka on tutustumisen arvoinen. Tarkastele sitä suurennuslasin kanssa. Lähipiirisi mieipiteiden pyytäminen on hyvä idea.

 

VESIMIES

On sinun aikasi loistaa. Saat päivästä paljon irti ja olet sen päätteeksi monta arvokasta kokemusta rikkaampi. Ilmassa on romantiikkaa.

 

KALAT

Keskity nyt tavoitteisiisi työelämässä. Luota itseesi, sillä panoksesi kantaa pitkälle. Saat apua yllättävältä taholta.

 

OINAS

Lipsut helposti liiallisuuksiin tänään, jos et pidä varaasi. Ole tarkkana joka siirtosi kanssa. Älä vaivaa päätäsi kateellisten puheilla.

 

HÄRKÄ

Pääset askeleen eteenpäin, mutta koet samalla muutaman harmillisen takaiskun. Älä hermostu yllätyskäänteistä. Sopeudu ja ota opiksesi.

 

KAKSONEN

Tähtää täydellisyyteen. Teet loistavan vaikutuksen uuteen tuttavaan, joka tulee painamaan nimesi mieleensä. Moni ovi avautuu tänään.

 

RAPU

Pidä raha-asiasi kunnossa. Mielenrauhasi säilyy, kun budjettisi ei ylity. Tee omaa juttuasi pelkäämättä joukosta erottumista.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 


JOUSIMIES
Ota yhteyttä vanhoihin ystäviin. Menneisiin palaaminen on juuri sitä, mitä kaipaat. On aika palata käsittelemättömän asian pariin.

 

KAURIS
Harkitse tarkkaan, mihin käytät aikasi ja energiasi. Tarvitset haasteita elämääsi. Positiivinen asenne on paras aseesi tänään.

 

VESIMIES
Nyt ei ole aika tehdä radikaaleja muutoksia. Kokeile rauhallisempaa lähestymistapaa. Tylsistyminen ei ole hyvä syy hypätä tuntemattomaan.

 

KALAT
Stressi verottaa jaksamistasi. Muista pitää itsestäsi huolta myös kiireen keskellä. Kuuntele vaistoasi tärkeiden päätösten edessä.

 

OINAS
Muutokset alkavat itsestäsi. Anna tapahtumille kunnon potku eteenpäin. Hetki on otollinen reissuun lähtemiselle.

 

HÄRKÄ
Ota epätavalliset keinot käyttöön. Sinulla on edessäsi dilemma, jonka ratkaiseminen kysyy mielikuvitusta. Rehellisyys on tärkeää ihmissuhteissa.

 

KAKSONEN
Tutustu uusiin ihmisiin. Yllätyt iloisesti, jos unohdat ennakkoluulosi kotiin. Löydät itsesi inspiroivasta ja kiehtovasta seurasta.

 

RAPU
Lähde tapaamaan vanhaa ystävää. Saat häneltä arvokkaita neuvoja, jotka auttavat sinua polttavan dilemman ratkaisemisessa.

 

LEIJONA
Hoida tänään raha-asioita. Selvitä väärinkäsitykset pois päiväjärjestyksestä nopeasti. Vältyt draamalta olemalla suorasanainen.

 

NEITSYT
Älä anna kenenkään sanella sinulle, miten sinun tulisi hoitaa asiasi. Pidä kiinni periaatteistasi. Käytännönläheisyys on tänään valttia.

 

VAAKA
Lähde lyhyelle matkalle. Maisemanvaihdos tekee hyvää ja antaa sinulle uutta ajateltavaa. Pysy kuitenkin budjettisi rajoissa.

 

SKORPIONI
Yritä auttaa läheistäsi kaikin mahdollisin keinoin. Ole hienotunteinen ja yritä kuulostella, onko hetki sopiva suoralle puheelle. Vietä aikaa myös omissa oloissasi.

 

Lue myös horoskooppisi tälle viikolle!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

 

JOUSIMIES

Hoida tekemättä jääneitä asioita pois päiväjärjestyksestä. Varaa aikaa perheelle ja ystäville. Koti vaatii tänään suuren osan energiastasi.

 

KAURIS

Mieti tekojesi seurauksia ennen kuin toimit. Tunnekuohu saattaa sokaista sinut täysin, ellet ole tarkkana. Ilmassa on romantiikkaa.

 

VESIMIES

Saatat hermostua tänään helposti, jos keskustelukumppanisi eivät ole kanssasi samoilla linjoilla. Älä lipsu takaisin taaksesi jättämäsi pahan tavan pariin.

 

KALAT        

Pidä erityisesti raha-asiasi piilossa uteliaitten katseilta. Kohdallesi osuu tarjous, joka on harkinnan arvoinen. Se voi olla kaipaamasi uusi alku.

 

OINAS

Opit tänään paljon uutta tapaamiltasi ihmisiltä. Valitse tarkkaan, kenelle avaudut tunteistasi. Harkitse omassa tahdissasi, mihin suuntaat seuraavaksi.

 

HÄRKÄ

Ihmissuhteissa on luvassa pientä säröilyä. Älä anna konfliktin pilata päivääsi. Ota tapahtumiin etäisyyttä ja lähde välillä muiden asioiden pariin.

 

KAKSONEN

Pidä elämäsi yksinkertaisena. Hoida luvatut asiat pois alta jättämättä kenellekään varaa kritisoida sinua. Odottamaton kohtaaminen antaa sinulle ajateltavaa.

 

RAPU

Älä arvioi voimavarojasi yläkanttiin. Panosta hyvinvointiisi ja välty loppuun palamiselta. Pienillä muutoksilla arkesi helpottuu.

 

LEIJONA

Muutokset tekevät sinulle hyvää. Lähde uusiin maisemiin tuulettamaan ajatuksiasi. Päivä tuo tiellesi tutustumisen arvoisen ihmisen.

 

NEITSYT

Pysy rauhallisena tilanteessa kuin tilanteessa. Ota viehätysvoimasi käyttöön hankalan paikan sattuessa kohdalle. Ovet alkavat äkkiä avautua.

 

VAAKA

Älä elä yli varojesi. Voit tehdä loistavan vaikutuksen ihmisiin sotkematta omaisuuttasi asiaan. Luota persoonallisuutesi vetävyyteen.

 

SKORPIONI

Ole hienotunteinen ja hoida tulenarkaa asiaa muiden katseilta piilossa. Älä tuputa mielipiteitäsi kenellekään. Jätä jokaiselle tilaa.

 

Lue myös horoskooppisi tälle viikolle!