Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

RAPU

Kokeile jotain uutta ja erilaista. On hyvä hetki itsesi kehittämiselle. Tutustu ihmisiin ja inspiroidu heidän tarinoistaan.

 

LEIJONA

Keskity siihen, mikä on tällä hetkellä tärkeintä sinulle. Ilman määrätietoista asennetta et pääse pitkälle. Muutokset riippuvat sinusta.

 

NEITSYT

Ole valmis satsaamaan kaikkesi peliin. Saat apua lähipiiristäsi pyytämällä. Rakkauselämässäsi puhaltavat onnelliset tuulet.

 

VAAKA

Ongelmia ilmaantuu nopeasti, jos annat tunteillesi vallan. Ylireagointi saa helposti aikaan negatiivisuuden aallon. Pysy rauhallisena.

 

SKORPIONI

Lähde tutustumaan vieraaseen maaperään. On aika opetella uusia taitoja tai palata menneisiin muistin virkistämiseksi. Tee elintapojasi koskevia valintoja.

 

JOUSIMIES

Älä sulje ovia nenäsi edestä, vaan pidä mahdollisimman paljon vaihtoehtoja auki. Muistuta itseäsi siitä, mikä sinulle on tärkeintä. Pysy kohtuudessa raha-asioissa.

 

KAURIS

Odottamaton käänne saa sinut hetkeksi eksyksiin. Valitse tarkkaan, miten käytät aikasi ja rahasi. Panosta ennen kaikkea hyvinvointiisi.

 

VESIMIES

Laajenna horisonttiasi. Kokeile uusia ja erilaisia tapoja tuttujen asioiden hoitamiseen. Aloita muutokset itsestäsi.

 

KALAT

Ota selvää mahdollisuuksistasi. Siisti kotisi uuteen uskoon ja raivaa pois tieltä kaikki tarpeeton. Lyhyt irtiotto tekisi hyvää.

 

OINAS

Selvitä taustat ennen mukaan hyppäämistä. Sinulta on voinut mennä ohi jotain tärkeää. On tärkeää, ettet vedä liian nopeita johtopäätöksiä.

 

HÄRKÄ

On otollinen hetki muuttaa jotain elämäntyylissäsi. Täytä arkesi asioilla, jotka tuottavat sinulle iloa. Uuden kokeileminen tekee nyt hyvää.

 

KAKSONEN

Toteuta itseäsi tänään luovuuden kautta. Yksin oleskelu voi olla sinulle hyväksi. Mieti kaikessa rauhassa, mitä haluat seuraavaksi.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VAAKA
Älä ota asioita liian henkilökohtaisesti. Keskity omaan juttuusi ja anna muiden puuhata omiaan. Hermostuminen saattaa sinut vain hankalaan asemaan.


SKORPIONI
Vietä aikaa omissa oloissasi. Etäpäivä töistä voisi tehdä hyvää. Kokeile huviksesi aivan uutta lähestymistapaa tuttuun arkiseen ongelmaan.


JOUSIMIES
Pidä tahti tasaisena. Kiirehtimällä et voita mitään. On hyvä hetki tutustua uusiin ihmisiin ja kuunnella heidän tarinoitaan.


KAURIS
Järjestelmällisyys vie sinut pitkälle. Älä levittele tietojasi kaikkien kuultaviksi. Salamyhkäisyydestä on nyt sinulle etua.


VESIMIES
Sinulla on vaikeuksia saada ajatuksiasi järjestykseen tänään. Ole tarkkana, sillä lähistölläsi pyörii epäluotettava ihminen. Luota vaistoosi.


KALAT
Tunteet ja raha sopivat huonosti yhteen. Taloudelliset kysymykset voivat saada sinut tänään hiiltymään. Selvitä asiat pienen piirin kesken.


OINAS
Päivä sisältää vauhdikkaita käänteitä. Älä jää inttämään vastaan, jos joudut umpikujaan. Nyt ei kannata ruokkia liekkejä.


HÄRKÄ
Pidä silmät auki rahantekomahdollisuuksien varalta. Sinun on aika ajatella tulevaisuuttasi. Positiivinen asenne on paras valttisi.


KAKSONEN
Tee asiat omalla tyylilläsi. Persoonallisuutesi valloittaa ja hurmaa tänään harvinaisen tehokkaasti. Ilmassa on romantiikkaa.


RAPU
Puske päättäväisesti eteenpäin. Pysyttele polulla, joka tuntuu oikealta takaiskuista huolimatta. Ota vastaan hoksottimiasi testaava haaste.


LEIJONA
Uusi käänne auttaa sinua näkemään tilanteesi selkeästi. On aika miettiä, minkä haluat muuttuvan elämässäsi. Uskalla ajatella nyt itseäsi.


NEITSYT
Älä lupaa mahdottomuuksia. Läheisesi tarvitsee sinua tuekseen, mutta et voi tehdä kaikkea hänen puolestaan. Aseta rajat ja pidä niistä kiinni.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VAAKA
Tarkastele ihmissuhteitasi kriittisesti ja ole rehellinen itsellesi. Lähde liikkeelle sitä, mikä tekee juuri sinut onnelliseksi. Ota välimatkaa oikuttelevaan ihmiseen.


SKORPIONI
Älä hyppää pää edellä uuteen projektiin. Mieti kaikessa rauhassa, mitä olet tekemässä ja mikä ajaa sinua eteenpäin. Laadi itsellesi vedenpitävä strategia.


JOUSIMIES
Kiinnitä huomiota siihen, millaisen ensivaikutelman annat itsestäsi. On tärkeää, että olet tänään parhaimmillasi. Tapaat kiinnostavan ihmisen.


KAURIS
Joku yrittää käyttää ystävällisyyttäsi hyväkseen. Tiedossa saattaa olla tunteenpurkauksia. Peräänny lähtemättä mukaan ilmiriitaan.


VESIMIES
Kerro, mitä mielessäsi liikkuu. Erityisesti huolet kannattaa nyt jakaa läheistesi kanssa säästelemättä. Yhdessä miettimällä ratkaisut löytyvät.


KALAT
Massan mukana kulkeminen ei ole eduksesi. Uskalla kokeilla omiasi ja seurata polkua, joka eroaa muiden valinnoista. Rohkeutesi vie sinut pitkälle.


OINAS
Saatat haksahtaa uskomaan kauniita sanoja, vaikka niillä ei olisi totuuspohjaa. Ole tarkkana, sillä olet tänään erityisen altis vaikutuksille.


HÄRKÄ
Keskity tavoitteisiisi. Sinun on tehtävä pian muutoksia arkeesi, sillä jokin hidastaa sinua. Älä yritä ehtiä kaikkialle, sillä energiavarasi ovat rajalliset.


KAKSONEN
Älä haaskaa aikaa hermostumiseen. Liiku sen sijaan eteenpäin täydellä höyryllä. Muista selvittää tilanteen taustat päätöksiä tehdessäsi.


RAPU
Tee fiksuja ratkaisuja ihmissuhteissa. Kuuntele, mikä muita huolettaa ja ole valmis joustamaan. Kukaan ei hyödy ylireagoinnista tai ehdottomuudesta.


LEIJONA
Älä anna pikkujuttujen pilata päivääsi. Kiristynyt ilmapiiri kotona tai kaveripiirissä kyllä rauhoittuu. Tarjoa apuasi sitä tarvitsevalle ihmiselle.


NEITSYT
Mieti luovia keinoja rahan säästämiseksi. Pienetkin muutokset saavat ihmeitä aikaan. Pidä silmät auki erityisesti matkustaessasi.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!