Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAKSONEN

Velvollisuudet kaatuvat pian ryöppynä niskaasi, ellet järjestele aikataulujasi huolellisesti. Laita asiat tärkeysjärjestykseen, niin ehdit hoitaa kaiken olennaisen.

 

RAPU

Vietä aikaa seurassa, joka saa sinusta parhaat puolesi esiin. Yhteistyön voimaa ei kannata aliarvioida. Avun tarjoaminen tuo pisteet kotiin.

 

LEIJONA

On aika pitää mietintätauko. Vähennä turhaa puhumista ja keskity olennaiseen. Itsesi vertaileminen muihin on ajan haaskausta.

 

NEITSYT

Osallistu ja ole aktiivinen. Nyt ei auta jäädä seinäkukkaseksi. Päivä tarjoaa sinulle arvokkaita kokemuksia tulevaa varten.

 

VAAKA

Satsaa kotiisi, sillä lopputulos on sen arvoinen. Tarvitset viihtyisän ja turvallisen paikan rentoutuaksesi. Ajattele käytännönläheisesti.

 

SKORPIONI

Päiväreissu hyvässä seurassa kannattaa. Pakkaa kamasi, jos se vain on mahdollista. Hyvästä ideanpoikasesta voi kehittyä nyt jotain merkittävää.

 

JOUSIMIES

Kuuntele, mitä sinulle sanotaan. Valitse silti tarkkaan, kenen puheita uskot kirjaimellisesti. Liikkeellä on nyt paljon huhuja.

 

KAURIS

Sinulla on nyt hyvä haju siitä, mitä olet tekemässä. Luota vaistoosi, vaikka saisit kritiikkiä ympäriltäsi. Älä lähde mukaan projektiin, joka ei tunnu omalta jutultasi.

 

VESIMIES

Pidä ajatukset itselläsi, kunnes olet valmis jakamaan ne muiden kanssa. Saatat joutua vasten tahtoasi tunnerikkaaseen väittelyyn. Muista, mikä sinulle on tärkeintä.

 

KALAT

Kerro, mitä sinulla on sydämelläsi. Nyt ei ole aika sulkeutua kuoreesi. Saat ympäriltäsi tarvitsemaasi tukea ja hyödyllisiä neuvoja.

 

OINAS

Epävarma tilanne saa sinut kyseenalaistamaan kaiken. Tutki huolellisesti vaihtoehtojasi. Pienikin muutos voi olla sinulle hyväksi.

 

HÄRKÄ

Ole tarkkana uusien ihmisten kanssa. Joku saattaa vaatia sinulta sietokykysi yli meneviä uhrauksia. Pidä huolta itsestäsi.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VESIMIES

Kumoat esteet tieltäsi sisukkuudella. Ota kaikki irti ladatuista akuistasi. Pääset monta harppausta lähemmäksi tavoitteitasi tänään.

 

KALAT

Ota kaikki irti viehätysvoimastasi. Sinulle ei tuota vaikeuksia suostutella ihmisiä puolellesi. Menneiden muistelemisesta on hyötyä.

 

OINAS

Itsekurista on hyötyä. Muistuta itseäsi tavoitteistasi ja pyri niitä kohti koko voimallasi. On aika vähentää puhetta ja lisätä toimintaa.

 

HÄRKÄ

Älä anna takaiskujen lannistaa. Puske itsesi läpi esteistä tarmolla ja intohimolla. Olet pysäyttämätön, jos määränpääsi on sinulle selvä.

 

KAKSONEN

Älä lipsu liiallisuuksiin. Hillitse impulssejasi niin ihmissuhteissa kuin työasioissakin. Valitse tarkkaan, mihin käytät tänään rahasi.

 

RAPU

Keskity yhteen asiaan kerrallaan. Pidä sinua tukevat ja luotettavat ihmiset lähelläsi. Tarvitset onnistuaksesi tukiverkkoa ja itseluottamusta.

 

LEIJONA

Yritä olla joustava ja sopeutua nopeasti uusiin tilanteisiin. Joku saattaa sanella sinulle tänään kovia ehtoja. Etsi ratkaisua, joka palvelee kaikkia osapuolia.

 

NEITSYT

Tee jotain repäisevää. Lähde liikkeelle ja ota selvää sinua kiinnostavasta asiasta. Älä tee isoja ratkaisuja tunnekuohun vallassa.

 

VAAKA

Panosta kauniiseen ja toimivaan kotiin. Muutokset heijastuvat nopeasti myös ihmissuhteisiisi. Mieti, mitä itse haluat tulevalta.

 

SKORPIONI

Haluat elämääsi muutoksia. Anna mielikuvituksesi johdattaa sinua eteenpäin. Pidä rahanmenosi minimissä, niin vältyt stressiltä.

 

JOUSIMIES

Sinun ei tarvitse seurata massaa, jos vaistosi vetää sinua toisaalle. Älä anna kenenkään syyllistää sinua turhaan. Pidä puoliasi joka tilanteessa.

 

KAURIS

Erimielisyyksiä syntyy tänään helposti. Älä anna tunteidesi ottaa sinusta valtaa. On aika lisätä jäitä hattuun ja jättää suuret päätökset myöhemmäksi.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

VESIMIES

Luota siihen, miltä sinusta tuntuu. Ammenna viisautta menneisyyden kokemuksistasi. Ne osoittavat sinulle oikean suunnan.

 

KALAT

Älä laita liikkeelle muutoksia, jos et ole varma asiastasi. Sinun on selvitettävä taustat ja tiedettävä, mitä haluat. Luota vaistoosi ja kykyihisi.

 

OINAS

Jännitys vetää sinua puoleensa. Yritä hillitä itseäsi, sillä nyt ei ole aika hypätä sokkona uusiin kuvioihin. Löydät kipinää elämääsi myös riskittömästi.

 

HÄRKÄ

Tarkastele työmarkkinoita sopivien tilaisuuksien varalta. Älä silti ryntää tekemään päätöksiä. Mielesi saattaa muuttua nyt tiehään tahtiin.

 

KAKSONEN

Pidä pää kylmänä, niin vältyt mokilta. Tunteenpurkaus voisi saada sinut tekemään järjettömiä päätöksiä. Etene asioissa yksi etappi kerrallaan.

 

RAPU

Pyri tulemaan kaikkien kanssa toimeen. Positiivinen asenne on paras valttisi. Välttele konflikteja ja ole valmis ahkeroimaan tavoitteidesi eteen.

 

LEIJONA

Piristä arkeasi pienillä asioilla. Rahaa ei tarvitse kulua suuria summia, jotta voisit pitää hauskaa. Älä ota muiden miellyttämisestä paineita.

 

NEITSYT

Saat tarjouksen, joka on liian hyvä ollakseen totta. Kysele lisää, kunnes kaikki on sinulle selvää. Vielä ei ole aika lyödä asioita lukkoon.

 

VAAKA

Odottamaton käänne saa sinut epävarmaksi. Tuleva näyttää olevan vaakalaudalla. Älä hermostu pienistä takaiskuista, sillä peli ei ole vielä pelattu.

 

SKORPIONI

Pidä tunteesi piilossa. Kuuntele ja ota opiksi kaikesta, mitä näet ympärilläsi. Paina tärkeiltä tuntuvat yksityiskohdat mieleen tulevaa varten.

 

JOUSIMIES

Luvassa on onnellisia käänteitä. Ota muutokset vastaan ja katso, mihin tie vie sinut. Ole ennen kaikkea rehellinen itsellesi.

 

KAURIS

Saatat joutua kiivaaseen väittelyyn tänään. Käyttäydy fiksusti ja peräänny, jos tilanne kuumenee turhan paljon. Älä hakeudu konflikteihin.