Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

HÄRKÄ

On aika opetella uusia taitoja. Satsaa aikaa ja energiaa itsesi kehittämiseen. Ilmassa on epävarmuutta etenkin raha-asioihin liittyen.

 

KAKSONEN

On aika rikkoa rajoja. Muistuta itseäsi tavoitteistasi. Yllättävä tilaisuus osuu kohdallesi, eikä sitä kannata jättää käyttämättä.

 

RAPU

Itsekuri ja järjestelmällisyys vievät sinut pitkälle tänään. Hillitse hermosi. Rauhallisuus säästää sinut monilta harmeilta.

 

LEIJONA

Aseta itsellesi täsmällisiä tavoitteita. Laita liikkeelle muutoksia ja ole valmis joustamaan. Älä tee impulsiivisia ratkaisuja raha-asioissa.

 

NEITSYT

Ota perusteellisesti selvää vaihtoehdoistasi. Sukulaiset saattavat aiheuttaa sinulle tänään huolia. Vältä hätiköityjä päätöksiä.

 

VAAKA

Loistava tilaisuus osuu kohdallesi. Älä anna kenenkään tulla sinun ja unelmiesi väliin. Epäröinti voi kostautua tänään.

 

SKORPIONI

Älä vaivaa päätäsi muiden tekemisillä. Luota vaistoosi valinnoissasi ja etsi elämääsi selkeyttä. Vie loppuun asti aloittamasi projekti.

 

JOUSIMIES

On aika tarttua toimeen ja näyttää avoimesti, mitä tunnet. Vietä aikaa seurassa, jossa tunnet olosi kotoisaksi. Luvassa on iloisia yllätyksiä.

 

KAURIS

Älä tee elämästäsi tarpeettoman monimutkaista. Kotona pysyttely voi olla tänään hyvä veto. Ole valmis kuuntelemaan läheisesi huolia.

 

VESIMIES

Pidä silmät auki rahantekomahdollisuuksien varalta. Ota kaikki irti mielikuvituksestasi ja luovuudestasi. Onni potkii sinua tänään.

 

KALAT

Pidä huolta terveydestäsi. Anna kaikkesi ihmissuhteille, jotka merkitsevät sinulle eniten. Valitse seurasi huolellisesti.

 

OINAS

Käy yksityiskohdat läpi. Pikkuseikoilla on tänään merkitystä. Pitäydy annetuissa rajoissa ja jätä sooloilu myöhemmäksi.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Kerro, mitä sinulla on sydämelläsi. Saat enemmän aikaan olemalla avoin. Älä ujostele, vaan pyydä apua tarpeen vaatiessa.

 

VESIMIES

Satsaa vakaaseen lähitulevaisuuteen. Oma-aloitteisuus on tänään avainsana. Älä paljasta korttejasi liian aikaisessa vaiheessa.

 

KALAT

Päädyt viisaisiin ratkaisuihin, jos kuuntelet vaistoasi. Onni potkii sinua nyt raha-asioissa. Ole tarkkana ja neuvottele tiukan paikan tullen.

 

OINAS

Tunteet myrskyävät ja vievät sinut hankalaan välikäteen. Kuuntele kärsivällisesti, mitä sinulle kerrotaan. Pidä silmällä tavaroitasi.

 

HÄRKÄ

Ota opiksi menneistä. Älä unohda kokemuksiasi, vaan ammenna niistä viisautta nykyhetkeen. Intosi tarttuu helposti myös muihin.

 

KAKSONEN

Ota mielikuvitus käyttöön hankalan tyypin kanssa pallotellessasi. Pääset auttamaan sinulle tärkeää ihmistä. Luovuudesta on tänään hyötyä.

 

RAPU

Eteenpäin lähettämäsi positiivinen energia palaa luoksesi. Ole kärsivällinen jokaista tapaamaasi ihmistä kohtaan. Saat saman kohtelun omalla vuorollasi.

 

LEIJONA

Pidä rahojasi silmällä. Heräteostokset voivat viedä sinut nopeasti ongelmiin. Pysy kohtuudessa kaikessa, mihin ryhdyt tänään.

 

NEITSYT

Vietä aikaa omissa oloissasi. Itseesi satsaaminen ja ansaittu hemmottelu ovat nyt paikallaan. Saat päivästä annoksen uutta optimismia.

 

VAAKA

Aloita uusi harrastus. Liikunnasta tai luovasta puuhasta innostuminen on juuri sitä, mitä kaipaat. Stressi pysyy hallinnassa, kun pidät hyvän tahdin päällä.

 

SKORPIONI

Satsaa kaikkesi peliin saavuttaaksesi päämääräsi. Toivomasi muutokset alkavat näkyä sitä nopeammin, mitä enemmän olet valmis antamaan.

 

JOUSIMIES

Muutokset vetävät sinua puoleensa. Mieti kuitenkin tarkkaan, mitä olet tekemässä. Erityisesti työelämässä tulee välttää äkkipikaisia ratkaisuja.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Sinulla ei ole kiire mihinkään, jota ota rauhallisesti. Hyvin suunniteltu kuvio toimii paremmin kuin sattumanvarainen veikkailu. Uskalla kokeilla jotain erilaista.

 

VESIMIES

Älä hämäänny muiden toiminnasta ympärilläsi. Hätiköity johtopäätös veisi sinut vain väärille teille. Satsaa itseesi sen sijaan, että yrittäisit miellyttää toisia.

                         

KALAT

Muista ihmisiä, jotka ovat olleet tukenasi menneisyydessä. On sinun vuorosi pyytää hieman apua. Sano vain taikasana, niin ympärilläsi alkaa tapahtua.

 

OINAS

Kiire saa aikaan vain vahinkoa. Hidasta tahtia ja pidä huolta siitä, ettei väärinkäsityksiä pääse syntymään. Joku saattaa nähdä sinut uhkana itselleen.

 

HÄRKÄ

Pidä tauko ja tarkastele tilannettasi suurennuslasin kanssa. Nosta äänesi kuuluviin ja kerro, mikä mättää. Älä säikähdä uusia haasteita.

 

KAKSONEN

Rahaan ja terveydentilaasi liittyvät kysymykset on otettava vakavasti. Ilmassa on nyt monta muuttuvaa tekijää. Sinun on siedettävä epävarmuutta toistaiseksi.

 

RAPU

On aika heittäytyä seikkailuun ja kokeilla jotain uutta. Yllätyt iloisesti, jos lähdet ennakkoluulottomasti vieraille vesille. Ota haasteet vastaan.

 

LEIJONA

Älä anna sekavan tilanteen saada sinua tekemään päättömiä ratkaisuja. Sinun on tiedettävä, mihin tähtäät. Rahakysymykset on syytä lykätä myöhemmäksi.

 

NEITSYT

Älä jumitu paikoillesi. Nyt ei ole aika sulkeutua kuoreesi, joten lähde ulos viihtymään sinulle tärkeiden ihmisten seurassa. Ilmassa on romantiikkaa.

 

VAAKA

Mielesi muuttuu nyt vauhdilla. Yritä ennakoida tekojesi vaikutuksia ympäristöösi ennen kuin teet mitään peruuttamatonta. Siirtosi koskevat myös läheisiäsi.

 

SKORPIONI

Suunnittele tulevia reissuja tai ota yhteyttä vanhaan ystävään, jota et ole nähnyt aikoihin. Saat häneltä uutta kipinää ja intoa unelmiesi tavoittelemiseen.

 

JOUSIMIES

Sulje korvasi turhanpäiväisiltä juoruilta. Vaikeneminen on tänään paras ratkaisu, jos et ole täysin varma asiastasi. Varovaisuus säästää sinut harmeilta.