Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

OINAS

Olet suureksi avuksi muille tänään. Ystävällisyytesi ilahduttaa ja on sinulle hyvää mainosta. Tiedät rajasi ja osaat kieltäytyä, jos sinulta vaaditaan liikaa.

 

HÄRKÄ

Päätä itse, mihin käytät rahasi. Älä kuluta vain kuuluaksesi joukkoon tai tehdäksesi vaikutuksen. Tee selväksi itsellesi ja muille, mitä toivot tulevalta.

 

KAKSONEN

Sano ei paineille. Epälooginen käytös tukalassa tilanteessa vain pahentaa asiaa. Pidä pää kylmänä antamatta tunteille liikaa valtaa.

 

RAPU

Sinulla on hyviä ideoita. Mieti tarkkaan, mitä haluat. Nyt on aika suunnitella ja vertailla vaihtoehtoja, sillä sinulla ei ole kiire mihinkään.

 

LEIJONA

Puhuminen avaa ovia ja vie kohti tasaisempaa tulevaisuutta. Yhdistä voimat hyvän tyypin kanssa. Päivä tarjoaa arvokkaita tiedonjyviä, jotka on syytä painaa mieleen.

 

NEITSYT

Keskity ja ole tehokas. Vähennä puhetta ja lisää suoraa toimintaa. Ota etäisyyttä ihmiseen, joka yrittää hankaloittaa elämääsi tavalla tai toisella.

 

VAAKA

Laita liikkeelle positiivisia muutoksia. Yllätä läheisesi iloisesti yksinkertaisella eleellä. Ole avoin ja kerro, mitä mielessäsi liikkuu.

 

SKORPIONI

Yritä pysyä rauhallisena, vaikka tilanne muuttuu nopeasti. Tulevaa on tänään vaikea ennakoida. Kärsivällisyytesi pelastaa päivän.

 

JOUSIMIES

Älä jätä mitään pimentoon. Avoimuus ja suoraselkäisyys ovat parhaat valttisi. Luota vaistoosi ja seuraa polkuasi, vaikka se poikkeaisi muiden suunnitelmista.

 

KAURIS

Mieti kahdesti, kannattaako sinun päästää vanha tuttu takaisin elämääsi. Jos hänestä on ollut harmia menneisyydessä, saattaa kuvio toistua. Tunteet sumentavat helposti logiikkasi.

 

VESIMIES

Olet vahvoilla neuvottelutilanteissa. Sinulla on aikaa, joten älä ryntää tekemään päätöksiä. Odota parempaa hetkeä, jos juuri nyt ei tärppää.

 

KALAT

Tutustu uusiin ihmisiin. Haali ympärillesi porukkaa, josta saat virtaa. Satsaa tärkeään projektiin niin paljon energiaa kuin sinulta vain irtoaa.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Kerro, mitä sinulla on sydämelläsi. Saat enemmän aikaan olemalla avoin. Älä ujostele, vaan pyydä apua tarpeen vaatiessa.

 

VESIMIES

Satsaa vakaaseen lähitulevaisuuteen. Oma-aloitteisuus on tänään avainsana. Älä paljasta korttejasi liian aikaisessa vaiheessa.

 

KALAT

Päädyt viisaisiin ratkaisuihin, jos kuuntelet vaistoasi. Onni potkii sinua nyt raha-asioissa. Ole tarkkana ja neuvottele tiukan paikan tullen.

 

OINAS

Tunteet myrskyävät ja vievät sinut hankalaan välikäteen. Kuuntele kärsivällisesti, mitä sinulle kerrotaan. Pidä silmällä tavaroitasi.

 

HÄRKÄ

Ota opiksi menneistä. Älä unohda kokemuksiasi, vaan ammenna niistä viisautta nykyhetkeen. Intosi tarttuu helposti myös muihin.

 

KAKSONEN

Ota mielikuvitus käyttöön hankalan tyypin kanssa pallotellessasi. Pääset auttamaan sinulle tärkeää ihmistä. Luovuudesta on tänään hyötyä.

 

RAPU

Eteenpäin lähettämäsi positiivinen energia palaa luoksesi. Ole kärsivällinen jokaista tapaamaasi ihmistä kohtaan. Saat saman kohtelun omalla vuorollasi.

 

LEIJONA

Pidä rahojasi silmällä. Heräteostokset voivat viedä sinut nopeasti ongelmiin. Pysy kohtuudessa kaikessa, mihin ryhdyt tänään.

 

NEITSYT

Vietä aikaa omissa oloissasi. Itseesi satsaaminen ja ansaittu hemmottelu ovat nyt paikallaan. Saat päivästä annoksen uutta optimismia.

 

VAAKA

Aloita uusi harrastus. Liikunnasta tai luovasta puuhasta innostuminen on juuri sitä, mitä kaipaat. Stressi pysyy hallinnassa, kun pidät hyvän tahdin päällä.

 

SKORPIONI

Satsaa kaikkesi peliin saavuttaaksesi päämääräsi. Toivomasi muutokset alkavat näkyä sitä nopeammin, mitä enemmän olet valmis antamaan.

 

JOUSIMIES

Muutokset vetävät sinua puoleensa. Mieti kuitenkin tarkkaan, mitä olet tekemässä. Erityisesti työelämässä tulee välttää äkkipikaisia ratkaisuja.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Sinulla ei ole kiire mihinkään, jota ota rauhallisesti. Hyvin suunniteltu kuvio toimii paremmin kuin sattumanvarainen veikkailu. Uskalla kokeilla jotain erilaista.

 

VESIMIES

Älä hämäänny muiden toiminnasta ympärilläsi. Hätiköity johtopäätös veisi sinut vain väärille teille. Satsaa itseesi sen sijaan, että yrittäisit miellyttää toisia.

                         

KALAT

Muista ihmisiä, jotka ovat olleet tukenasi menneisyydessä. On sinun vuorosi pyytää hieman apua. Sano vain taikasana, niin ympärilläsi alkaa tapahtua.

 

OINAS

Kiire saa aikaan vain vahinkoa. Hidasta tahtia ja pidä huolta siitä, ettei väärinkäsityksiä pääse syntymään. Joku saattaa nähdä sinut uhkana itselleen.

 

HÄRKÄ

Pidä tauko ja tarkastele tilannettasi suurennuslasin kanssa. Nosta äänesi kuuluviin ja kerro, mikä mättää. Älä säikähdä uusia haasteita.

 

KAKSONEN

Rahaan ja terveydentilaasi liittyvät kysymykset on otettava vakavasti. Ilmassa on nyt monta muuttuvaa tekijää. Sinun on siedettävä epävarmuutta toistaiseksi.

 

RAPU

On aika heittäytyä seikkailuun ja kokeilla jotain uutta. Yllätyt iloisesti, jos lähdet ennakkoluulottomasti vieraille vesille. Ota haasteet vastaan.

 

LEIJONA

Älä anna sekavan tilanteen saada sinua tekemään päättömiä ratkaisuja. Sinun on tiedettävä, mihin tähtäät. Rahakysymykset on syytä lykätä myöhemmäksi.

 

NEITSYT

Älä jumitu paikoillesi. Nyt ei ole aika sulkeutua kuoreesi, joten lähde ulos viihtymään sinulle tärkeiden ihmisten seurassa. Ilmassa on romantiikkaa.

 

VAAKA

Mielesi muuttuu nyt vauhdilla. Yritä ennakoida tekojesi vaikutuksia ympäristöösi ennen kuin teet mitään peruuttamatonta. Siirtosi koskevat myös läheisiäsi.

 

SKORPIONI

Suunnittele tulevia reissuja tai ota yhteyttä vanhaan ystävään, jota et ole nähnyt aikoihin. Saat häneltä uutta kipinää ja intoa unelmiesi tavoittelemiseen.

 

JOUSIMIES

Sulje korvasi turhanpäiväisiltä juoruilta. Vaikeneminen on tänään paras ratkaisu, jos et ole täysin varma asiastasi. Varovaisuus säästää sinut harmeilta.