Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KALAT

Älä anna tunne-elämäsi sekoittaa koko päivää. Sinulla on kädet täynnä hommia, jotka ansaitsevat huomiosi. Et voi muuttaa toisten ajattelumalleja.

 

OINAS

Löydät loistavan rahantekomahdollisuuden, jota ei kannata jättää väliin. Kaikki riippuu siitä, kuinka kohtelet muita. Päivä sisältää stressaavia tilanteita.

 

HÄRKÄ

Ole tarkkana yksityisasioittesi kanssa. Älä jaa tietoja kenelle tahansa. Pysy rauhallisena joka tilanteessa ja odota, kunnes tiedät enemmän.

 

KAKSONEN

Lähde lyhyelle matkalle, jos aikataulut antavat myöten. Lyöttäydy positiivisten ihmisten seuraan. Päivä sisältää romanttisen yllätyksen.

 

RAPU

Ota opiksi näkemästäsi. Saat tänään kokemuksia, jotka rikastuttavat sinua ja antavat ajattelemisen aihetta. On aika kokeilla jotain, mitä et ole tehnyt koskaan aikaisemmin.

 

LEIJONA

Voit tehdä tänään siirron, josta on hyötyä niin ammatillisesti kuin yksityiselämäsi puolellakin. Rakkauselämässäsi puhaltavat uudet tuulet.

 

NEITSYT

Panosta kotisi viihtyvyyteen ja ilmapiiriin. On aika tasapainottaa tilannetta, jotta olosi olisi turvattu. Ole valmis soveltamaan ja olemaan luova.

 

VAAKA

Tutustu ihmisiin ennakkoluulottomasti. Tapaat jonkun, joka voi auttaa sinua käsillä olevan pulman kanssa. On aika toimia.

 

SKORPIONI

Pidä ajatuksesi omana tietonasi. Mitä vähemmän muut tietävät yksityisasioistasi, sen parempi. Ota mielikuvituksesi käyttöön.

 

JOUSIMIES

Tee asiat omalla tavallasi. Valitse polku, joka sopii juuri sinulle riippumatta muiden mielipiteistä. On tärkeää, että ohjat ovat omissa käsissäsi.

 

KAURIS

Älä väitä vastaan, jos riidanhaluinen ihminen provosoi sinua. Lähde tilanteesta ennen kuin tunteet kuumenevat. Valitse harmonia ja unohda voimakeinot.

 

VESIMIES

Anna todellisten tunteidesi näkyä. Jakamalla syvimmät ajatuksesi pystyt vaikuttamaan ihmssuhteisiisi. Palaa vanhan unelmasi pariin.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VESIMIES

Älä sivuuta pieneltä vaikuttavaa ongelmaa. Etenkin terveyteen liittyvät kysymykset on parasta ottaa vakavasti. Satsaa tasapainoiseen ruokavalioon ja liikuntaan.

 

KALAT

Viilaa raha-asiasi kuntoon. Nyt ei kannata ottaa riskejä taloudellisissa kysymyksissä. Pelaa varman päälle ja odottele varmempia aikoja.

 

OINAS

Keskity kehittämään itseäsi ja auttamaan muita. Saat valtavasti irti ihmissuhteista, jos olet avoin. Vuorovaikutus on kaiken hyvän avain.

 

HÄRKÄ

Avoimuus ja rehellisyys ovat parhaat valttisi. Saat takaisin positiivisen energian, jota lähetät eteenpäin. Ajattele kaikkien yhteistä etua.

 

KAKSONEN

Sinulla on hyviä ideoita ja luovuutta vaikka millä mitalla. Jarruttele kuitenkin hieman vauhtiasi. Mieti tarkkaan, mitä mistäkin vedosta seuraa.

 

RAPU

Ota kaikki irti valokeilasta. Sinun on oltava tänään parhaimmillasi, sillä kohdallesi osuu muutama loistava tilaisuus. Älä anna niiden livahtaa ohitsesi.

 

LEIJONA

Tee aloite ja avaa keskustelua aiheesta, johon ei ole helppo tarttua. On aika puhdistaa ilmaa. Vietä aikaa perheen ja ystävien seurasta nauttien.

 

NEITSYT

Ota yhteyttä vanhoihin ystäviin. On aika palata menneisiin ja muistella yhdessä kokemianne asioita. Elämääsi tulvii nyt uusia ja kiinnostavia käänteitä.

 

VAAKA

Lähde liikkeelle. Sinulla riittää energiaa, joka kannattaa suunnata oikeaan kohteeseen. Älä jätä tänään mitään onnen varaan.

 

SKORPIONI

Satsaa kotiisi ajallisesti ja taloudellisesti. Mielenrauha on taattu, jos pidät ympäristösi hyvässä järjestyksessä. Simppeli on kaunista.

 

JOUSIMIES

Älä tee siirtoa ennen kuin olet varma asiastasi. Suodata tarkkaan jutut, joita sinulle kerrotaan. Joku ei kerro sinulle koko totuutta.

 

KAURIS

Ota koko kapasiteettisi käyttöön. Nyt ei ole aika pitää taitojasi piilossa yleisöltä. Saat rakentavaa palautetta tarkkanäköiseltä ystävältä.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

                   

VESIMIES

Älä anna pikkujuttujen häiritä onneasi. Etsi yksinkertaista keinoa asioiden ratkaisemiseen. Liian monimutkaiseen kuvioon ei kannata lähteä mukaan.

 

KALAT

Kanavoi energiasi luovaan tekemiseen. Älä anna takaiskujen lannistaa sinua ja harhauttaa sinua polultasi. Määrätietoisuus vie sinut pitkälle.

 

OINAS

Älä tee merkittäviä muutoksia ottamatta taustoista selvää. Olisi virhe pitää ihmisiä tai sinulle tarjottuja mahdollisuuksia itsestäänselvyyksinä.

 

HÄRKÄ

Ota opiksi näkemästäsi. Lähde mukaan sinua kiinnostavaan hankkeeseen. On hyvä hetki uusien taitojen opettelemiseen.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteiden sekoittaa päätäsi. Tee ratkaisusi vasta sitten, kun olet päässyt tilanteen tasalle. Joku johtaa sinua harhaan tarkoituksella.

 

RAPU

Mielikuvituksesi laukkaa ja vie sinua vauhdilla eteenpäin. Antaudu sen valtaan ja ylläty iloisesti lopputuloksesta. Kerää ympärillesi innostavaa seuraa.

 

LEIJONA

Hermosi voivat olla tänään pinnassa. Kysy lisää sinua askarruttavasta asiasta. Varmista, että jokainen ympärilläsi saa tasa-arvoisen kohtelun.

 

NEITSYT

Tee kotiisi piristäviä muutoksia. Pidä rahanmeno kurissa ja siivoa nurkkia turhista tavaroista. Eteesi avautuu uusia mahdollisuuksia.

 

VAAKA

Saat tietoosi salaisuuksia, joita voi olla hankala sulattaa. Palaa menneisiin ja käsittele vaikea asia pois päiväjärjestyksestä. Rehellisyys kannattaa.

 

SKORPIONI

Päästä itsesi helpommalla. Muutama muutos arkeesi saa ihmeitä aikaan. Terveytesi tulisi kiilata nyt tärkeysjärjestyksen kärkeen.

 

JOUSIMIES

Sinisilmäisyydestä sakotetaan tänään. Älä ole naiivi, vaan suodata kuulemasi jutut huolella. Ole skarppina, niin et tule pettymään.

 

KAURIS

Nyt ei ole aika hullutella rahan kanssa. Pidä elämäsi yksinkertaisena. Älä anna kauniiden sanojen viedä sinua väärälle polulle.