Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Pidä huolta itsestäsi. Terveytesi on vaalimisen arvoinen myös juhlahumun keskellä. Vältä turha stressi hyvällä suunnittelulla ja pysymällä rauhallisena.

 

VESIMIES

Vältä sekaantumista muiden asioihin. Perhepiirissä saattavat olla tunteet pinnassa. Älä jää väittelemään pikkujutusta, vaan säästä hermosi turhalta kiristymiseltä.

 

KALAT

Ota yhteyttä ihmiseen menneisyydestäsi. Puhelinsoitto tai spontaani tapaaminen sopii päivän ohjelmaan. Saat ystävältä apua tulevaisuudensuunnitelmien selvittelyyn.

 

OINAS

Tärkeä ihmissuhde kaipaa huomiota. Kokeile jotain uutta ja erilaista, jos vanha kuvio tuntuu toistavan itseään tuloksetta. Pidä matalaa profiilia.

 

HÄRKÄ

On aika lähteä liikkeelle ja auttaa. Joku huono-onninen kaipaa tukeasi. Ystävällisyytesi merkitsee paljon ja levittää ympärillesi joulumieltä.

 

KAKSONEN

Älä anna työhuolien sekoittaa ajatuksiasi. Sinun on aika nauttia olostasi ja viettää aikaa rakkaittesi kanssa. Hyväksy väistämättömät asiat.

 

RAPU

Joku tekee sinulle kiinnostavan ehdotuksen. Harkitse tarkkaan, mihin suuntaan haluat lähteä. Sinulla on vaadittava energia muutosten liikkeelle saamiseen.

 

LEIJONA

Tunteenpurkaus sekoittaa pakkaa tänään. Ilmassa on väärinkäsityksen vaara. Puhu selkeästi ja suoraan, niin pidät vahingot minimissä.

 

NEITSYT

Tee jotain erityistä rakkaitasi ilahduttaaksesi. Tärkeä ihmissuhde on nyt kehittymässä eteenpäin. Suunnittele tulevaa matkaa yhdessä läheistesi kanssa.

 

VAAKA

Älä jää kehää kiertämään kehää väittelyssä, jota et voi voittaa. Ota etäisyyttä hankalaksi heittäytyvään ihmiseen. Saat odottamattoman tarjouksen.

 

SKORPIONI

Tunteesi nousevat tänään herkästi pintaan. Puhu suoraan sydämestäsi ja kerro, mikä huolettaa. Värikäs mielikuvituksesi ilahduttaa lähipiiriäsi.

 

JOUSIMIES

On aika avata kotisi ovet ystäville ja sukulaisille. Näytä kiitollisuutesi lähipiiriäsi kohtaan pienillä eleillä. Rakkaus on nyt elämäsi keskipisteessä.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

                   

VESIMIES

Älä anna pikkujuttujen häiritä onneasi. Etsi yksinkertaista keinoa asioiden ratkaisemiseen. Liian monimutkaiseen kuvioon ei kannata lähteä mukaan.

 

KALAT

Kanavoi energiasi luovaan tekemiseen. Älä anna takaiskujen lannistaa sinua ja harhauttaa sinua polultasi. Määrätietoisuus vie sinut pitkälle.

 

OINAS

Älä tee merkittäviä muutoksia ottamatta taustoista selvää. Olisi virhe pitää ihmisiä tai sinulle tarjottuja mahdollisuuksia itsestäänselvyyksinä.

 

HÄRKÄ

Ota opiksi näkemästäsi. Lähde mukaan sinua kiinnostavaan hankkeeseen. On hyvä hetki uusien taitojen opettelemiseen.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteiden sekoittaa päätäsi. Tee ratkaisusi vasta sitten, kun olet päässyt tilanteen tasalle. Joku johtaa sinua harhaan tarkoituksella.

 

RAPU

Mielikuvituksesi laukkaa ja vie sinua vauhdilla eteenpäin. Antaudu sen valtaan ja ylläty iloisesti lopputuloksesta. Kerää ympärillesi innostavaa seuraa.

 

LEIJONA

Hermosi voivat olla tänään pinnassa. Kysy lisää sinua askarruttavasta asiasta. Varmista, että jokainen ympärilläsi saa tasa-arvoisen kohtelun.

 

NEITSYT

Tee kotiisi piristäviä muutoksia. Pidä rahanmeno kurissa ja siivoa nurkkia turhista tavaroista. Eteesi avautuu uusia mahdollisuuksia.

 

VAAKA

Saat tietoosi salaisuuksia, joita voi olla hankala sulattaa. Palaa menneisiin ja käsittele vaikea asia pois päiväjärjestyksestä. Rehellisyys kannattaa.

 

SKORPIONI

Päästä itsesi helpommalla. Muutama muutos arkeesi saa ihmeitä aikaan. Terveytesi tulisi kiilata nyt tärkeysjärjestyksen kärkeen.

 

JOUSIMIES

Sinisilmäisyydestä sakotetaan tänään. Älä ole naiivi, vaan suodata kuulemasi jutut huolella. Ole skarppina, niin et tule pettymään.

 

KAURIS

Nyt ei ole aika hullutella rahan kanssa. Pidä elämäsi yksinkertaisena. Älä anna kauniiden sanojen viedä sinua väärälle polulle.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Tunteet tekevät sinulle tänään temppuja. Älä tee mitään, mikä voisi vaarantaa maineesi. Harkitse sanojasi ennen kuin puhut.

 

VESIMIES

Viehätysvoimasi ja intuitiosi ovat lyömätön yhdistelmä. Pidä silmät auki, niin kukaan ei pääse käyttämään ystävällisyyttäsi hyväkseen.

 

KALAT

Varo, mitä lupaat. Sitoudu ainoastaan projekteihin, joissa pysyt mukana varmuudella loppuun asti. Selviät haasteista luovuudellasi.

 

OINAS

Saat muutoksia aikaan, jos suunnittelet siirtosi huolellisesti. Päivä sisältää muutaman yllätyskäänteen, jotka aiheuttavat sinulle harmaita hiuksia.

 

HÄRKÄ

Tarjoa apuasi harkitusti ja tyylillä. Lähelläsi on joku, jolla on vaikeuksia tuen vastaanottamisessa. Älä odottele vastapalveluksia.

 

KAKSONEN

Keskity tänään ennen kaikkea itseesi. On aika oppia uutta ja kehittää taitojasi. Juhlista hyviä uutisia rakkaan ihmisen seurassa.

 

RAPU

Kokeile jotain erilaista. Lähde käymään sinulle entuudestaan vieraassa paikassa tai testaa yhteistyötä uuden tuttavuuden kanssa.

 

LEIJONA

Kanavoi energiasi muutoksiin. On aika muuttaa jotain arjessasi ja tehdä elämästäsi tasapainoisempaa. Satsaa terveellisiin elintapoihin.

 

NEITSYT

Kiinnostu uusista asioista ja pidä hyviin tyyppeihin yhteyttä. Tapaat ihmisen, joka antaa sinulle ajattelemisen aihetta. On uusien alkujen aika.

 

VAAKA

Tuttu kasvo menneisyydestä tarjoaa sinulle neuvojaan. Pääset niiden siivittämänä oikealle polulle. Älä anna negatiivisten ajatusten sumentaa logiikkaasi.

 

SKORPIONI

Kotona on ilmassa jännitteitä, jotka mylläävät ajatuksiasi pitkin päivää. Älä menetä hermojasi harmillisen takaiskun vuoksi. Rauhallisuus on valttia.

 

JOUSIMIES

Maisemanvaihdos tekisi sinulle tänään hyvää. Jos et pääse liikkeelle, muuta jotain pientä arkirutiineissasi. Ilmassa on romantiikkaa.