Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

JOUSIMIES

Ole oma-aloitteinen ja pysy liikkeessä. Tänään on tärkeää, että laitat aluilleen muutoksia. Itsenäisestä toiminnasta saa pisteitä.

 

KAURIS

Tunteet kuohuvat tänään helposti. Pysyttele diplomaattisissa keinoissa niin pitkään kuin pystyt. Ole erityisen tarkkana paperihommissa.

 

VESIMIES

Nopeuta asioita. Nyt ei ole aika ihmetellä ja pyöritellä peukaloita. Voit neuvotella tiesi läpi hankalasta paikasta, jos olet kärsivällinen ja ovelampi kuin muut.

 

KALAT

Älä lupaile mitä sattuu. Saatat tulla sanoneeksi enemmän kuin tarkoitat, jos aikeesi on saada läheisesi vakuuttuneeksi. Tärkeintä on, että asiat muuttuvat.

 

OINAS

Vastaa nopeasti sinulle heitettyyn haasteeseen. Sinulla ei ole aikaa jahkailla asian kanssa. Panostuksesi ei valu hukkaan.

 

HÄRKÄ

On aika kohdata pelkosi. Luvassa on suuria muutoksia, joita ei pidä juosta karkuun. Ota piilevät vahvuutesi käyttöön ja suuntaa täysillä eteenpäin.

 

KAKSONEN

Mene sinne, missä tapahtuu. Sinun ei kannata jäädä nyt taustalla, sillä tapahtumien keskipisteessä saat muutoksia aikaan. Ole rohkea ja uskollinen itsellesi.

 

RAPU

Muutokset työelämässä ovat sinulle hyväksi. Ne saattavat sekoittaa kuvioita kotona. Tee tulevaisuutta koskevia päätöksiä vasta sitten, kun olet asiasta varma.

 

LEIJONA

Ajattele kauaskantoisesti suunnitelmissasi. Nyt ei kannata jumittaa yksityiskohdissa. On aika edetä asioissa ja vauhdilla.

 

NEITSYT

Käy läpi menneisyyttäsi ja etsi sieltä ratkaisuja. Rahan kulutusta kannattaa pitää silmällä tänään. Minimoi stressiä kaikin tavoin.

 

VAAKA

Mieti, mitä itse haluat. Uskalla olla itsekeskeinen tänään päätöksissäsi. Päivä sisältää paljon huumoria ja iloisia yllätyksiä.

 

SKORPIONI

Saat tilaisuuden muuttaa tapahtumien suuntaa. Älä ryntää tekemään impulsiivista päätöstä. Käytä järkeäsi ja vedä itse omat päätelmäsi.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VESIMIES

Älä sivuuta pieneltä vaikuttavaa ongelmaa. Etenkin terveyteen liittyvät kysymykset on parasta ottaa vakavasti. Satsaa tasapainoiseen ruokavalioon ja liikuntaan.

 

KALAT

Viilaa raha-asiasi kuntoon. Nyt ei kannata ottaa riskejä taloudellisissa kysymyksissä. Pelaa varman päälle ja odottele varmempia aikoja.

 

OINAS

Keskity kehittämään itseäsi ja auttamaan muita. Saat valtavasti irti ihmissuhteista, jos olet avoin. Vuorovaikutus on kaiken hyvän avain.

 

HÄRKÄ

Avoimuus ja rehellisyys ovat parhaat valttisi. Saat takaisin positiivisen energian, jota lähetät eteenpäin. Ajattele kaikkien yhteistä etua.

 

KAKSONEN

Sinulla on hyviä ideoita ja luovuutta vaikka millä mitalla. Jarruttele kuitenkin hieman vauhtiasi. Mieti tarkkaan, mitä mistäkin vedosta seuraa.

 

RAPU

Ota kaikki irti valokeilasta. Sinun on oltava tänään parhaimmillasi, sillä kohdallesi osuu muutama loistava tilaisuus. Älä anna niiden livahtaa ohitsesi.

 

LEIJONA

Tee aloite ja avaa keskustelua aiheesta, johon ei ole helppo tarttua. On aika puhdistaa ilmaa. Vietä aikaa perheen ja ystävien seurasta nauttien.

 

NEITSYT

Ota yhteyttä vanhoihin ystäviin. On aika palata menneisiin ja muistella yhdessä kokemianne asioita. Elämääsi tulvii nyt uusia ja kiinnostavia käänteitä.

 

VAAKA

Lähde liikkeelle. Sinulla riittää energiaa, joka kannattaa suunnata oikeaan kohteeseen. Älä jätä tänään mitään onnen varaan.

 

SKORPIONI

Satsaa kotiisi ajallisesti ja taloudellisesti. Mielenrauha on taattu, jos pidät ympäristösi hyvässä järjestyksessä. Simppeli on kaunista.

 

JOUSIMIES

Älä tee siirtoa ennen kuin olet varma asiastasi. Suodata tarkkaan jutut, joita sinulle kerrotaan. Joku ei kerro sinulle koko totuutta.

 

KAURIS

Ota koko kapasiteettisi käyttöön. Nyt ei ole aika pitää taitojasi piilossa yleisöltä. Saat rakentavaa palautetta tarkkanäköiseltä ystävältä.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

                   

VESIMIES

Älä anna pikkujuttujen häiritä onneasi. Etsi yksinkertaista keinoa asioiden ratkaisemiseen. Liian monimutkaiseen kuvioon ei kannata lähteä mukaan.

 

KALAT

Kanavoi energiasi luovaan tekemiseen. Älä anna takaiskujen lannistaa sinua ja harhauttaa sinua polultasi. Määrätietoisuus vie sinut pitkälle.

 

OINAS

Älä tee merkittäviä muutoksia ottamatta taustoista selvää. Olisi virhe pitää ihmisiä tai sinulle tarjottuja mahdollisuuksia itsestäänselvyyksinä.

 

HÄRKÄ

Ota opiksi näkemästäsi. Lähde mukaan sinua kiinnostavaan hankkeeseen. On hyvä hetki uusien taitojen opettelemiseen.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteiden sekoittaa päätäsi. Tee ratkaisusi vasta sitten, kun olet päässyt tilanteen tasalle. Joku johtaa sinua harhaan tarkoituksella.

 

RAPU

Mielikuvituksesi laukkaa ja vie sinua vauhdilla eteenpäin. Antaudu sen valtaan ja ylläty iloisesti lopputuloksesta. Kerää ympärillesi innostavaa seuraa.

 

LEIJONA

Hermosi voivat olla tänään pinnassa. Kysy lisää sinua askarruttavasta asiasta. Varmista, että jokainen ympärilläsi saa tasa-arvoisen kohtelun.

 

NEITSYT

Tee kotiisi piristäviä muutoksia. Pidä rahanmeno kurissa ja siivoa nurkkia turhista tavaroista. Eteesi avautuu uusia mahdollisuuksia.

 

VAAKA

Saat tietoosi salaisuuksia, joita voi olla hankala sulattaa. Palaa menneisiin ja käsittele vaikea asia pois päiväjärjestyksestä. Rehellisyys kannattaa.

 

SKORPIONI

Päästä itsesi helpommalla. Muutama muutos arkeesi saa ihmeitä aikaan. Terveytesi tulisi kiilata nyt tärkeysjärjestyksen kärkeen.

 

JOUSIMIES

Sinisilmäisyydestä sakotetaan tänään. Älä ole naiivi, vaan suodata kuulemasi jutut huolella. Ole skarppina, niin et tule pettymään.

 

KAURIS

Nyt ei ole aika hullutella rahan kanssa. Pidä elämäsi yksinkertaisena. Älä anna kauniiden sanojen viedä sinua väärälle polulle.