Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VESIMIES

Taistele negatiivisuutta vastaan huumorilla ja sinnikkyydellä. Älä anna kenenkään lannistaa sinua synkillä puheilla. On uusien alkujen aika.

 

KALAT

Hyvät tarkoitusperäsi eivät riitä, jos määrätietoisuutesi lopahtaa kesken. Raha tuntuu katoavan taskuistasi nyt nopeasti. Älä ota taloudellisia riskejä tänään.

 

OINAS

Tarkkailemalla opit paljon. Kokeile rohkeasti uusia asioita, sillä kokemukset viisastuttavat sinua. Älä pelkää irrottautumista mukavuusalueeltasi.

 

HÄRKÄ

Sinulle on tarjolla hyödyllisiä tiedonmurusia, jotka kannattaa kerätä talteen tulevaa varten. Ole tarkkana auktoriteettihahmojen kanssa. Tunnollisuus palkitaan tänään.

 

KAKSONEN

Yritä päästää irti vihan tunteesta. Et pidä kaikesta, mitä näet ympärilläsi. Keskity kuitenkin asioihin, joihin sinulla on vaikutusvaltaa.

 

RAPU

Sinun ei tarvitse tehdä ratkaisevia muutoksia elämäntyyliisi vain siksi, että joku muu tekee niin lähelläsi. Mieti, mitä itse haluat. Vaistosi osoittaa sinulle oikean suunnan.

 

LEIJONA

Käännä takaiskut voimavaroiksesi. Et voi välttyä pettymyksiltä, mutta voit valita asennoitumisesi niihin. Älä tuhlaa aikaa riitelemiseen.

 

NEITSYT

Tutustu ihmisiin, joista voi olla sinulle apua lähitulevaisuudessa. On tärkeää, että pysyt kärryillä viimeaikaisista tapahtumista. Viehätysvoimasi tekee sinusta lyömättömän.

 

VAAKA

Äkilliset muutokset pääsevät yllättämään sinut. Ole hienotunteinen perheen sisäisissä asioissa. Ota käsittelyyn yksi ongelma kerrallaan.

 

SKORPIONI

Kokeile tuoretta ideaasi käytännössä. On aika siirtyä sanoista tekoihin. Pidä etäisyyttä ihmiseen, joka hankaloittaa elämääsi negatiivisuudellaan.

 

JOUSIMIES

Älä riskeeraa tunne-elämäsi tasapainoa. Ole avoin puheissasi. Luvassa on muutoksia, jotka koskettavat laajasti lähipiiriäsi.

 

KAURIS

Älä hämäänny muiden puheista. Seuraa sydäntäsi ja toteuta suunnitelmasi, tuli mitä tuli. Päivä tarjoaa runsaasti yllätyskäänteitä.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Sinulla on hyvä idea, joka voi avata sinulle ovia. Ole valmis ahkeroimaan asiasi eteen. Yhdistä voimasi hyvän tyypin kanssa.

 

VESIMIES

Katso tarkkaan, keneen luotat. Erityisesti raha-asioissa tulee olla skarppina. Kaiva taustoja, kunnes mikään ei ole enää epäselvää.

 

KALAT

Hoida rahakysymykset pois päiväjärjestyksestä nopeasti. Paperiasioita ei kannata jättää roikkumaan. Valmistaudu yllätyksiin.

 

OINAS

Joku saattaa tarjota apua odottaen vaativia vastapalveluksia. Mielet muuttuvat tänään nopeasti, joten varustaudu yllätyksiin matkan varrella.

 

HÄRKÄ

Voimien yhdistämien on hyvä idea. Joku auttaa sinua ideasi kehittelemisessä, jos vain pyydät hänen apuaan. Pidä tunteesi hallinnassasi.

 

KAKSONEN

Itseluottamuksesi saa tänään nostetta. Saat päivän tapahtumista paremman käsityksen siitä, mihin olet menossa. Romantiikka värittää päivääsi.

 

RAPU

Kekseliäisyydestä saa pisteitä raha-asioissa. Ole tarkkana terveydentilasi kanssa ja selvitä mitä pikimmiten mieltäsi painava yksityiskohta.

 

LEIJONA

Luvassa on tunnemyrskyjä, jos et ole kyllin joustava. Joku loukkaantuu, ellet kuuntele hänen toiveitaan. Tee omaa juttuasi toisia kunnioittaen.

 

NEITSYT

Kiire tekee sinulle hyvää. Haasteet ja tiheä aikataulu ovat juuri sitä, mitä kaipaat pysyäksesi energisenä. Anna romantiikalle tilaisuus.

 

VAAKA

Ota haaste vastaan. Käy läpi viimeaikaisia tapahtumia ja kuulostele tunteitasi. Laadi itsellesi strategia ennen kuin hyppäät seikkailuun.

 

SKORPIONI

Saat vastaasi kovia sanoja, joiden ei pidä antaa lannistaa sinua. Kuuntele sydäntäsi. Löydät etsimäsi vain olemalla rehellinen itsellesi.

 

JOUSIMIES

Pidä ajatuksesi omana tietonasi. Liian aikainen valttiesi paljastaminen ei tiedä hyvää. Kerro joko koko totuus tai vaikene täysin.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Kerro, mitä sinulla on sydämelläsi. Saat enemmän aikaan olemalla avoin. Älä ujostele, vaan pyydä apua tarpeen vaatiessa.

 

VESIMIES

Satsaa vakaaseen lähitulevaisuuteen. Oma-aloitteisuus on tänään avainsana. Älä paljasta korttejasi liian aikaisessa vaiheessa.

 

KALAT

Päädyt viisaisiin ratkaisuihin, jos kuuntelet vaistoasi. Onni potkii sinua nyt raha-asioissa. Ole tarkkana ja neuvottele tiukan paikan tullen.

 

OINAS

Tunteet myrskyävät ja vievät sinut hankalaan välikäteen. Kuuntele kärsivällisesti, mitä sinulle kerrotaan. Pidä silmällä tavaroitasi.

 

HÄRKÄ

Ota opiksi menneistä. Älä unohda kokemuksiasi, vaan ammenna niistä viisautta nykyhetkeen. Intosi tarttuu helposti myös muihin.

 

KAKSONEN

Ota mielikuvitus käyttöön hankalan tyypin kanssa pallotellessasi. Pääset auttamaan sinulle tärkeää ihmistä. Luovuudesta on tänään hyötyä.

 

RAPU

Eteenpäin lähettämäsi positiivinen energia palaa luoksesi. Ole kärsivällinen jokaista tapaamaasi ihmistä kohtaan. Saat saman kohtelun omalla vuorollasi.

 

LEIJONA

Pidä rahojasi silmällä. Heräteostokset voivat viedä sinut nopeasti ongelmiin. Pysy kohtuudessa kaikessa, mihin ryhdyt tänään.

 

NEITSYT

Vietä aikaa omissa oloissasi. Itseesi satsaaminen ja ansaittu hemmottelu ovat nyt paikallaan. Saat päivästä annoksen uutta optimismia.

 

VAAKA

Aloita uusi harrastus. Liikunnasta tai luovasta puuhasta innostuminen on juuri sitä, mitä kaipaat. Stressi pysyy hallinnassa, kun pidät hyvän tahdin päällä.

 

SKORPIONI

Satsaa kaikkesi peliin saavuttaaksesi päämääräsi. Toivomasi muutokset alkavat näkyä sitä nopeammin, mitä enemmän olet valmis antamaan.

 

JOUSIMIES

Muutokset vetävät sinua puoleensa. Mieti kuitenkin tarkkaan, mitä olet tekemässä. Erityisesti työelämässä tulee välttää äkkipikaisia ratkaisuja.