Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

OINAS

Pidä varasi ja lähde pois hankalan ihmisen tieltä. Panosta terveellisiin elämäntapoihin. Pienissä muutoksissa on paljon voimaa.

 

HÄRKÄ

Luota itseesi ja menneisyyden kokemuksiisi avuntarpeen iskiessä. On aika toimia nopeasti. Totuus on tärkeää kaivaa esille.

 

KAKSONEN

Älä aseta itsellesi rajoituksia. Mieti tilannettasi ja punnitse tarkkaan vaihtoehtojasi. On aika juhlistaa hyviä uutisia rakkaan ihmisen kanssa.

 

RAPU

Pinnan alla on meneillään kaikenlaista. Ole utelias ja kysele, kunnes saat totuuden selville. Itsepäisyydestä voi olla hyötyä tänään.

 

LEIJONA

Päivä kysyy hyviä hermoja. Perheenjäsen saattaa koetella kärsivällisyyttäsi. Älä tee äkkinäisiä likkeitä, vaan harkitse jokainen siirtosi loppuun asti.

 

NEITSYT

Kuuntele tarkkaavaisesti, mitä sinulle sanotaan. Joku lähipiirissäsi tarvitsee tukea ja kuuntelijaa. Voit odottaa tulevaisuudessa myös vastapalveluksia.

 

VAAKA

Ongelmia ilmaantuu, jos annat tunteidesi heitellä sinua. Älä odota oikeaa hetkeä loputtomiin. Kerää rohkeutesi ja toimi jo nyt.

 

SKORPIONI

Olet hyvissä asemissa neuvotteluissa. Valitse itsellesi sopiva reitti kaiken keskeltä. Kuuntele vaistoasi päätöksissäsi, niin et eksy tieltäsi.

 

JOUSIMIES

Älä jarruttele väärässä kohdassa. Anna tunteidesi näkyä ja kerro, mikä sinulle on oikeasti tärkeää. Panosta tasaiseen perhe-elämään.

 

KAURIS

Pidä huolta omista asioistasi. Nyt ei kannata antaa kenellekään muulle liikaa valtaa. Älä anna kenenkään huijata sinua kauniilla sanoillaan.

 

VESIMIES

Vietä aikaa perheen ja ystävien kanssa. Joku tarjoaa sinua varteenotettavia neuvoja tulevan suhteen. On aika tehdä suuri päätös.

 

KALAT

Tunteet myrskyävät tänään. Anna tilanteen tasoittua ja mieti konkreettisia ratkaisuja vasta sitten. Älä ota paineita ympäristöstäsi.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Pysy budjettisi rajoissa, kun suunnittelet muutoksia. Tunnemyrsky voi saada sinut tekemään järjettömiä ratkaisuja. Hillitse impulssejasi.

 

VESIMIES

Tunteet karkaavat helposti hallinnastasi. Älä lähde mukaan kehää kiertävään väittelyyn. Pidä ajatuksesi omana tietonasi toistaiseksi.

 

KALAT

Joku kysyy sinulta yksityisasioistasi. Tee hänelle rajat selviksi, erityisesti jos utelut koskevat rahaa tai terveyttäsi. Pidä työ ja huvi erillään.

 

OINAS

Pidättele intoasi. Älä anna kenenkään kasata sinulle vastuutehtäviä, jotka eivät todellisuudessa kuulu sinulle. Ole valmis pitämään puoliasi.

 

HÄRKÄ

Ota etäisyyttä arvaamattomiin ihmisiin. Etsi elämääsi vakautta ja tasapainoa. Kieltäydy käyttämästä epäreiluja temppuja.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteidesi ottaa valtaa. Erityisesti työasioissa on pidettävä pää kylmänä. Vältä ylireagointia ja varomattomia kommentteja.

 

RAPU

Ole tarkkana rahan kanssa. On aika miettiä luovia tapoja säästää pahan päivän varalle. Nyt ei ole oikea hetki irrotteluun.

 

LEIJONA

Joku hermostuu sanomisistasi. Ota tilanteeseen nopeasti etäisyyttä. Asia on parasta puhua halki rauhallisemman hetken koittaessa.

 

NEITSYT

Saavutat tavoitteesi, jos pidät tahtisi vakaana. Määrätietoisuus vie sinut minne tahansa. Kateus saattaa aiheuttaa tänään ongelmia.

 

VAAKA

Sinun on tiedettävä, mitä haluat. Päädyt oikeisiin ratkaisuihin rautaisen tahtosi ansiosta. Rahakysymykset ovat pinnassa.

 

SKORPIONI

Pidä itsestäsi huolta niin psyykkisesti kuin fyysisestikin. Sinun on tiedettävä, mitä sinulla on vastassasi. Sisulla kumoat esteet tieltäsi.

 

JOUSIMIES

Tarvitset piristeruiskeen. Lähde mukaan uuteen projektiin tai harrastukseen. Itseesi satsaaminen on nyt paikallaan.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Sinulla on hyvä idea, joka voi avata sinulle ovia. Ole valmis ahkeroimaan asiasi eteen. Yhdistä voimasi hyvän tyypin kanssa.

 

VESIMIES

Katso tarkkaan, keneen luotat. Erityisesti raha-asioissa tulee olla skarppina. Kaiva taustoja, kunnes mikään ei ole enää epäselvää.

 

KALAT

Hoida rahakysymykset pois päiväjärjestyksestä nopeasti. Paperiasioita ei kannata jättää roikkumaan. Valmistaudu yllätyksiin.

 

OINAS

Joku saattaa tarjota apua odottaen vaativia vastapalveluksia. Mielet muuttuvat tänään nopeasti, joten varustaudu yllätyksiin matkan varrella.

 

HÄRKÄ

Voimien yhdistämien on hyvä idea. Joku auttaa sinua ideasi kehittelemisessä, jos vain pyydät hänen apuaan. Pidä tunteesi hallinnassasi.

 

KAKSONEN

Itseluottamuksesi saa tänään nostetta. Saat päivän tapahtumista paremman käsityksen siitä, mihin olet menossa. Romantiikka värittää päivääsi.

 

RAPU

Kekseliäisyydestä saa pisteitä raha-asioissa. Ole tarkkana terveydentilasi kanssa ja selvitä mitä pikimmiten mieltäsi painava yksityiskohta.

 

LEIJONA

Luvassa on tunnemyrskyjä, jos et ole kyllin joustava. Joku loukkaantuu, ellet kuuntele hänen toiveitaan. Tee omaa juttuasi toisia kunnioittaen.

 

NEITSYT

Kiire tekee sinulle hyvää. Haasteet ja tiheä aikataulu ovat juuri sitä, mitä kaipaat pysyäksesi energisenä. Anna romantiikalle tilaisuus.

 

VAAKA

Ota haaste vastaan. Käy läpi viimeaikaisia tapahtumia ja kuulostele tunteitasi. Laadi itsellesi strategia ennen kuin hyppäät seikkailuun.

 

SKORPIONI

Saat vastaasi kovia sanoja, joiden ei pidä antaa lannistaa sinua. Kuuntele sydäntäsi. Löydät etsimäsi vain olemalla rehellinen itsellesi.

 

JOUSIMIES

Pidä ajatuksesi omana tietonasi. Liian aikainen valttiesi paljastaminen ei tiedä hyvää. Kerro joko koko totuus tai vaikene täysin.