Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

LEIJONA

Koti ja perhe ovat nyt etusijalla. Ystävälliset sanat ja läsnäolo ovat parhaat aseesi ongelmia vastaan. Pyri selvittämään konfliktit nopeasti.

 

NEITSYT

Ota rennosti. Älä polta itseäsi loppuun, vaan pidä huolta terveydestäsi. Kotona voi nousta pintaan syvälle kuopattuja ongelmia.

 

VAAKA

On uuden aluevaltauksen aika. Kokeile siipiäsi ja katso, mitä siitä seuraa. Täydellisyyteen tähtääminen on turhaa.

 

SKORPIONI

Hoida yksi asia kerrallaan kiirehtimättä liikaa. Nyt on parasta olla tekemättä itsestään numeroa. Kuuntele saamiasi neuvoja.

 

JOUSIMIES

Rahatilanteesi saa ilahduttavan käänteen. Ota hyvästä tilaisuudesta kaikki irti. Päivä tuo mukanaan muitakin mukavia yllätyksiä.

 

KAURIS

Älä seuraa laumaa, jos oma polkusi vie muualle. Vaistosi kertoo sinulle, mitä tehdä. On aika tehdä tulevaisuutta koskevia valintoja.

 

VESIMIES

Saat aikaan hyviä muutoksia. Omistaudu täysin asialle, joka on lähellä sydäntäsi. Intosi ei jää muilta huomaamatta.

 

KALAT

Älä levitä suunnitelmiasi muiden tietoon liian varhain. Joku saattaa heittäytyä hankalaksi. Säästyt vastalauseilta, jos pidät matalaa profiilia.

 

OINAS

Päiväsi täyttyy ystävistä ja hauskanpidosta. Saat uusia ideoita ja inspiraatiota ympäristöstäsi. Rakkauselämääsi on luvassa uusia tuulia.

 

HÄRKÄ

Älä kiirehdi. Epävarmuus voi saada sinut tekemään päättömiä ratkaisuja juuri nyt, kun sinun pitäisi harkita jokainen siirtosi loppuun asti.

 

KAKSONEN

Sinun on tehtävä päätös ja pidettävä siitä kiinni. Jahkailuun ei ole enää aikaa. Pyydä apua lähipiiriltäsi, jos neuvottomuus iskee.

 

RAPU

On aika tehdä nopeita ratkaisuja. Etsi vastauksia menneisyyden kokemuksistasi. Joudut tänään tiukan paikan eteen.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 


JOUSIMIES
Ota yhteyttä vanhoihin ystäviin. Menneisiin palaaminen on juuri sitä, mitä kaipaat. On aika palata käsittelemättömän asian pariin.

 

KAURIS
Harkitse tarkkaan, mihin käytät aikasi ja energiasi. Tarvitset haasteita elämääsi. Positiivinen asenne on paras aseesi tänään.

 

VESIMIES
Nyt ei ole aika tehdä radikaaleja muutoksia. Kokeile rauhallisempaa lähestymistapaa. Tylsistyminen ei ole hyvä syy hypätä tuntemattomaan.

 

KALAT
Stressi verottaa jaksamistasi. Muista pitää itsestäsi huolta myös kiireen keskellä. Kuuntele vaistoasi tärkeiden päätösten edessä.

 

OINAS
Muutokset alkavat itsestäsi. Anna tapahtumille kunnon potku eteenpäin. Hetki on otollinen reissuun lähtemiselle.

 

HÄRKÄ
Ota epätavalliset keinot käyttöön. Sinulla on edessäsi dilemma, jonka ratkaiseminen kysyy mielikuvitusta. Rehellisyys on tärkeää ihmissuhteissa.

 

KAKSONEN
Tutustu uusiin ihmisiin. Yllätyt iloisesti, jos unohdat ennakkoluulosi kotiin. Löydät itsesi inspiroivasta ja kiehtovasta seurasta.

 

RAPU
Lähde tapaamaan vanhaa ystävää. Saat häneltä arvokkaita neuvoja, jotka auttavat sinua polttavan dilemman ratkaisemisessa.

 

LEIJONA
Hoida tänään raha-asioita. Selvitä väärinkäsitykset pois päiväjärjestyksestä nopeasti. Vältyt draamalta olemalla suorasanainen.

 

NEITSYT
Älä anna kenenkään sanella sinulle, miten sinun tulisi hoitaa asiasi. Pidä kiinni periaatteistasi. Käytännönläheisyys on tänään valttia.

 

VAAKA
Lähde lyhyelle matkalle. Maisemanvaihdos tekee hyvää ja antaa sinulle uutta ajateltavaa. Pysy kuitenkin budjettisi rajoissa.

 

SKORPIONI
Yritä auttaa läheistäsi kaikin mahdollisin keinoin. Ole hienotunteinen ja yritä kuulostella, onko hetki sopiva suoralle puheelle. Vietä aikaa myös omissa oloissasi.

 

Lue myös horoskooppisi tälle viikolle!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

 

JOUSIMIES

Hoida tekemättä jääneitä asioita pois päiväjärjestyksestä. Varaa aikaa perheelle ja ystäville. Koti vaatii tänään suuren osan energiastasi.

 

KAURIS

Mieti tekojesi seurauksia ennen kuin toimit. Tunnekuohu saattaa sokaista sinut täysin, ellet ole tarkkana. Ilmassa on romantiikkaa.

 

VESIMIES

Saatat hermostua tänään helposti, jos keskustelukumppanisi eivät ole kanssasi samoilla linjoilla. Älä lipsu takaisin taaksesi jättämäsi pahan tavan pariin.

 

KALAT        

Pidä erityisesti raha-asiasi piilossa uteliaitten katseilta. Kohdallesi osuu tarjous, joka on harkinnan arvoinen. Se voi olla kaipaamasi uusi alku.

 

OINAS

Opit tänään paljon uutta tapaamiltasi ihmisiltä. Valitse tarkkaan, kenelle avaudut tunteistasi. Harkitse omassa tahdissasi, mihin suuntaat seuraavaksi.

 

HÄRKÄ

Ihmissuhteissa on luvassa pientä säröilyä. Älä anna konfliktin pilata päivääsi. Ota tapahtumiin etäisyyttä ja lähde välillä muiden asioiden pariin.

 

KAKSONEN

Pidä elämäsi yksinkertaisena. Hoida luvatut asiat pois alta jättämättä kenellekään varaa kritisoida sinua. Odottamaton kohtaaminen antaa sinulle ajateltavaa.

 

RAPU

Älä arvioi voimavarojasi yläkanttiin. Panosta hyvinvointiisi ja välty loppuun palamiselta. Pienillä muutoksilla arkesi helpottuu.

 

LEIJONA

Muutokset tekevät sinulle hyvää. Lähde uusiin maisemiin tuulettamaan ajatuksiasi. Päivä tuo tiellesi tutustumisen arvoisen ihmisen.

 

NEITSYT

Pysy rauhallisena tilanteessa kuin tilanteessa. Ota viehätysvoimasi käyttöön hankalan paikan sattuessa kohdalle. Ovet alkavat äkkiä avautua.

 

VAAKA

Älä elä yli varojesi. Voit tehdä loistavan vaikutuksen ihmisiin sotkematta omaisuuttasi asiaan. Luota persoonallisuutesi vetävyyteen.

 

SKORPIONI

Ole hienotunteinen ja hoida tulenarkaa asiaa muiden katseilta piilossa. Älä tuputa mielipiteitäsi kenellekään. Jätä jokaiselle tilaa.

 

Lue myös horoskooppisi tälle viikolle!