Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

JOUSIMIES

Tarvitset haasteita päästäksesi liikkeelle. Liian helpoksi käyvä meno ei ole sinulle hyväksi. Vain taivas on rajana, jos uskot itseesi.

 

KAURIS

Pidä tahtisi tasaisena. Nyt on aika rakentaa vanhan ja tutun päälle jotain entistä vankempaa. Älä aloita alusta, jos sinun ei ole pakko.

 

VESIMIES

Tarjoa ratkaisuja ongelmien tilalle. Nappaa huomio itsellesi sopivalla hetkellä ja tee, mitä katsot parhaaksi. Sinun on osattava ottaa ohjat tänään.

 

KALAT

Keskity auttamaan muita. Omat ongelmasi saavat odottaa toistaiseksi, sillä kaikki tärkeä tapahtuu nyt toisaalla. Epäitsekkyytesi palkitaan.

 

OINAS

Pidä rahatilannettasi silmällä. Joudut nopeasti ongelmiin, jos lainailet liian huolettomasti varojasi. Lahjojen ostelussa kannattaa olla myös tarkkana.

 

HÄRKÄ

Muutokset tulevat ryminällä, eikä niitä ehkä ole helppo hyväksyä. Älä jää uimaan vastavirtaan, vaan ota väistämättömät asiat vastaan sellaisinaan.

 

KAKSONEN

Tee omaa juttuasi. Nyt on aika olla itsenäinen ja seurata mielihalujasi. Olet valokeilassa ja pystyt ohjailemaan tapahtumia haluamaasi suuntaan.

 

RAPU

Älä tee tunnemyrskyn sokaisemana hätäisiä päätöksiä. Anna tilanteen rauhoittua ja mieti sitten, mitä tahdot. Syyttelyyn ei kannata tuhlata aikaa.

 

LEIJONA

Saat tarvitsemaasi tukea ystäviltä, jos kerrot huolistasi avoimesti ja pelkäämättä. On uusien alkujen aika. Muista nauttia elämästä myös muutosten keskellä.

 

NEITSYT

Kotona on luvassa muutoksia. Varaudu lukuisiin yllätyksiin myös ihmissuhderintamalla. Ole valmis liikkumaan nopeasti ja sopeutumaan uusiin tilanteisiin.

 

VAAKA

Tunnepitoinen selkkaus saattaa hankaloittaa käytännön asioita tänään. Pidä yksityiskohdat pienen piirin tiedossa. Huolehdi siitä, etteivät juorut leviä.

 

SKORPIONI

Älä jätä mitään onnen varaan. Tuuriin ei voi nyt luottaa, joten pelaa varman päälle viimeiseen asti. Pysyttele ajan tasalla tapahtumista ja ole aktiivinen.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

                   

VESIMIES

Älä anna pikkujuttujen häiritä onneasi. Etsi yksinkertaista keinoa asioiden ratkaisemiseen. Liian monimutkaiseen kuvioon ei kannata lähteä mukaan.

 

KALAT

Kanavoi energiasi luovaan tekemiseen. Älä anna takaiskujen lannistaa sinua ja harhauttaa sinua polultasi. Määrätietoisuus vie sinut pitkälle.

 

OINAS

Älä tee merkittäviä muutoksia ottamatta taustoista selvää. Olisi virhe pitää ihmisiä tai sinulle tarjottuja mahdollisuuksia itsestäänselvyyksinä.

 

HÄRKÄ

Ota opiksi näkemästäsi. Lähde mukaan sinua kiinnostavaan hankkeeseen. On hyvä hetki uusien taitojen opettelemiseen.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteiden sekoittaa päätäsi. Tee ratkaisusi vasta sitten, kun olet päässyt tilanteen tasalle. Joku johtaa sinua harhaan tarkoituksella.

 

RAPU

Mielikuvituksesi laukkaa ja vie sinua vauhdilla eteenpäin. Antaudu sen valtaan ja ylläty iloisesti lopputuloksesta. Kerää ympärillesi innostavaa seuraa.

 

LEIJONA

Hermosi voivat olla tänään pinnassa. Kysy lisää sinua askarruttavasta asiasta. Varmista, että jokainen ympärilläsi saa tasa-arvoisen kohtelun.

 

NEITSYT

Tee kotiisi piristäviä muutoksia. Pidä rahanmeno kurissa ja siivoa nurkkia turhista tavaroista. Eteesi avautuu uusia mahdollisuuksia.

 

VAAKA

Saat tietoosi salaisuuksia, joita voi olla hankala sulattaa. Palaa menneisiin ja käsittele vaikea asia pois päiväjärjestyksestä. Rehellisyys kannattaa.

 

SKORPIONI

Päästä itsesi helpommalla. Muutama muutos arkeesi saa ihmeitä aikaan. Terveytesi tulisi kiilata nyt tärkeysjärjestyksen kärkeen.

 

JOUSIMIES

Sinisilmäisyydestä sakotetaan tänään. Älä ole naiivi, vaan suodata kuulemasi jutut huolella. Ole skarppina, niin et tule pettymään.

 

KAURIS

Nyt ei ole aika hullutella rahan kanssa. Pidä elämäsi yksinkertaisena. Älä anna kauniiden sanojen viedä sinua väärälle polulle.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Tunteet tekevät sinulle tänään temppuja. Älä tee mitään, mikä voisi vaarantaa maineesi. Harkitse sanojasi ennen kuin puhut.

 

VESIMIES

Viehätysvoimasi ja intuitiosi ovat lyömätön yhdistelmä. Pidä silmät auki, niin kukaan ei pääse käyttämään ystävällisyyttäsi hyväkseen.

 

KALAT

Varo, mitä lupaat. Sitoudu ainoastaan projekteihin, joissa pysyt mukana varmuudella loppuun asti. Selviät haasteista luovuudellasi.

 

OINAS

Saat muutoksia aikaan, jos suunnittelet siirtosi huolellisesti. Päivä sisältää muutaman yllätyskäänteen, jotka aiheuttavat sinulle harmaita hiuksia.

 

HÄRKÄ

Tarjoa apuasi harkitusti ja tyylillä. Lähelläsi on joku, jolla on vaikeuksia tuen vastaanottamisessa. Älä odottele vastapalveluksia.

 

KAKSONEN

Keskity tänään ennen kaikkea itseesi. On aika oppia uutta ja kehittää taitojasi. Juhlista hyviä uutisia rakkaan ihmisen seurassa.

 

RAPU

Kokeile jotain erilaista. Lähde käymään sinulle entuudestaan vieraassa paikassa tai testaa yhteistyötä uuden tuttavuuden kanssa.

 

LEIJONA

Kanavoi energiasi muutoksiin. On aika muuttaa jotain arjessasi ja tehdä elämästäsi tasapainoisempaa. Satsaa terveellisiin elintapoihin.

 

NEITSYT

Kiinnostu uusista asioista ja pidä hyviin tyyppeihin yhteyttä. Tapaat ihmisen, joka antaa sinulle ajattelemisen aihetta. On uusien alkujen aika.

 

VAAKA

Tuttu kasvo menneisyydestä tarjoaa sinulle neuvojaan. Pääset niiden siivittämänä oikealle polulle. Älä anna negatiivisten ajatusten sumentaa logiikkaasi.

 

SKORPIONI

Kotona on ilmassa jännitteitä, jotka mylläävät ajatuksiasi pitkin päivää. Älä menetä hermojasi harmillisen takaiskun vuoksi. Rauhallisuus on valttia.

 

JOUSIMIES

Maisemanvaihdos tekisi sinulle tänään hyvää. Jos et pääse liikkeelle, muuta jotain pientä arkirutiineissasi. Ilmassa on romantiikkaa.