Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VESIMIES

On aika toimia. Tarjoa apuasi pulaan joutuneelle. Sinulla on jalat tiukasti maan pinnalla ja osaat suhtautua asioihin kylmän rauhallisesti.

 

KALAT

Älä jätä mitään puolitiehen tänään. Joku yrittää sekaantua asioihisi turhan innokkaasti. On aika lopettaa taakse vilkuileminen.

 

OINAS

Lähde liikkeelle. Nyt ei ole aika pyöritellä peukaloita. Satsaa kaikkesi projektiin, joka on lähellä sydäntäsi ja onnistut taatusti.

 

HÄRKÄ

Ole sinnikäs ja aja suunnitelmasi perille asti. Pelkkä puhe ei vie kovin pitkälle. Pidä omaisuuttasi silmällä ja panosta hyvinvointiisi.

 

KAKSONEN

Mieti tarkkaan, mitä olet tekemässä. Älä hyppää pää edellä tuntemattomaan, ellet ole selvittänyt ensin taustoja. Kaikki eivät kannata uutta ideaasi.

 

RAPU

Muista kommunikoida avoimesti. Ole kuulolla ja ota läheistesi mielipiteet huomioon päätöksissäsi. Rakkauselämääsi on luvassa onnellinen käänne.

 

LEIJONA

Seuraa sydäntäsi ja panosta kaikkesi peliin. Lähde liikkeelle, kysele neuvoja ja pysyttele ajan tasalla siitä, mitä ympärilläsi tapahtuu.

 

NEITSYT

Älä pidä ketään itsestäänselvyytenä. Tunteet kuohahtavat tänään helposti, kun epävarmuus iskee. Kommunikoi rauhallisesti ja selkeästi.

 

VAAKA

On aika nauttia ystävien seurasta ja selvittää pois tieltä asia, joka vaatii käsittelyä. Ole valmis satsaamaan yhteisiin projekteihin. Kanna vastuusi.

 

SKORPIONI

Mysteeri on sinulle hyväksi. Kokeile jotain uutta ja solmi ystävyyksiä nyt, kun vedät ihmisiä puoleesi. Haasteet kasvattavat sinua.

 

JOUSIMIES

Luvassa on vastalauseita. Et ehkä ole ollut täysin rehellinen tunteistasi puhuessasi. Älä kiirehdi tekemään johtopäätöksiä.

 

KAURIS

Älä syöksy ääripäihin. Kaikki sujuu hyvin, kunhan pysyttelet kultaisella keskitiellä. Sulje välillä korvasi muiden puheilta kokonaan.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Tunteet tekevät sinulle tänään temppuja. Älä tee mitään, mikä voisi vaarantaa maineesi. Harkitse sanojasi ennen kuin puhut.

 

VESIMIES

Viehätysvoimasi ja intuitiosi ovat lyömätön yhdistelmä. Pidä silmät auki, niin kukaan ei pääse käyttämään ystävällisyyttäsi hyväkseen.

 

KALAT

Varo, mitä lupaat. Sitoudu ainoastaan projekteihin, joissa pysyt mukana varmuudella loppuun asti. Selviät haasteista luovuudellasi.

 

OINAS

Saat muutoksia aikaan, jos suunnittelet siirtosi huolellisesti. Päivä sisältää muutaman yllätyskäänteen, jotka aiheuttavat sinulle harmaita hiuksia.

 

HÄRKÄ

Tarjoa apuasi harkitusti ja tyylillä. Lähelläsi on joku, jolla on vaikeuksia tuen vastaanottamisessa. Älä odottele vastapalveluksia.

 

KAKSONEN

Keskity tänään ennen kaikkea itseesi. On aika oppia uutta ja kehittää taitojasi. Juhlista hyviä uutisia rakkaan ihmisen seurassa.

 

RAPU

Kokeile jotain erilaista. Lähde käymään sinulle entuudestaan vieraassa paikassa tai testaa yhteistyötä uuden tuttavuuden kanssa.

 

LEIJONA

Kanavoi energiasi muutoksiin. On aika muuttaa jotain arjessasi ja tehdä elämästäsi tasapainoisempaa. Satsaa terveellisiin elintapoihin.

 

NEITSYT

Kiinnostu uusista asioista ja pidä hyviin tyyppeihin yhteyttä. Tapaat ihmisen, joka antaa sinulle ajattelemisen aihetta. On uusien alkujen aika.

 

VAAKA

Tuttu kasvo menneisyydestä tarjoaa sinulle neuvojaan. Pääset niiden siivittämänä oikealle polulle. Älä anna negatiivisten ajatusten sumentaa logiikkaasi.

 

SKORPIONI

Kotona on ilmassa jännitteitä, jotka mylläävät ajatuksiasi pitkin päivää. Älä menetä hermojasi harmillisen takaiskun vuoksi. Rauhallisuus on valttia.

 

JOUSIMIES

Maisemanvaihdos tekisi sinulle tänään hyvää. Jos et pääse liikkeelle, muuta jotain pientä arkirutiineissasi. Ilmassa on romantiikkaa.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Pysy budjettisi rajoissa, kun suunnittelet muutoksia. Tunnemyrsky voi saada sinut tekemään järjettömiä ratkaisuja. Hillitse impulssejasi.

 

VESIMIES

Tunteet karkaavat helposti hallinnastasi. Älä lähde mukaan kehää kiertävään väittelyyn. Pidä ajatuksesi omana tietonasi toistaiseksi.

 

KALAT

Joku kysyy sinulta yksityisasioistasi. Tee hänelle rajat selviksi, erityisesti jos utelut koskevat rahaa tai terveyttäsi. Pidä työ ja huvi erillään.

 

OINAS

Pidättele intoasi. Älä anna kenenkään kasata sinulle vastuutehtäviä, jotka eivät todellisuudessa kuulu sinulle. Ole valmis pitämään puoliasi.

 

HÄRKÄ

Ota etäisyyttä arvaamattomiin ihmisiin. Etsi elämääsi vakautta ja tasapainoa. Kieltäydy käyttämästä epäreiluja temppuja.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteidesi ottaa valtaa. Erityisesti työasioissa on pidettävä pää kylmänä. Vältä ylireagointia ja varomattomia kommentteja.

 

RAPU

Ole tarkkana rahan kanssa. On aika miettiä luovia tapoja säästää pahan päivän varalle. Nyt ei ole oikea hetki irrotteluun.

 

LEIJONA

Joku hermostuu sanomisistasi. Ota tilanteeseen nopeasti etäisyyttä. Asia on parasta puhua halki rauhallisemman hetken koittaessa.

 

NEITSYT

Saavutat tavoitteesi, jos pidät tahtisi vakaana. Määrätietoisuus vie sinut minne tahansa. Kateus saattaa aiheuttaa tänään ongelmia.

 

VAAKA

Sinun on tiedettävä, mitä haluat. Päädyt oikeisiin ratkaisuihin rautaisen tahtosi ansiosta. Rahakysymykset ovat pinnassa.

 

SKORPIONI

Pidä itsestäsi huolta niin psyykkisesti kuin fyysisestikin. Sinun on tiedettävä, mitä sinulla on vastassasi. Sisulla kumoat esteet tieltäsi.

 

JOUSIMIES

Tarvitset piristeruiskeen. Lähde mukaan uuteen projektiin tai harrastukseen. Itseesi satsaaminen on nyt paikallaan.