Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KALAT

Juttele samanhenkisten ihmisten kanssa. Mieti tarkkaan, minkälaisia muutoksia sinun on tehtävä. Ole määrätietoinen ja sinnikäs.

 

OINAS

Älä kiirehdi päätöksissäsi. Kenenkään ei pidä päästä pomottamaan sinua. Tee itse omat ratkaisusi ja satsaa tärkeään projektiin kaikkesi.

 

HÄRKÄ

Tunnerikas keskustelu voi avata uusia ovia. On aika tehdä päätöksiä tulevaisuutesi suhteen. Rehellisyys on paras valttisi.

 

KAKSONEN

Valitse sanasi tarkkaan, kun puhut sinulle vieraasta asiasta. Voit saada tahattomasti vanhinkoa aikaan, jos et tarkista faktoja ensin.

 

RAPU

Hetki omissa oloisssasi mietiskellen tekee hyvää. Moni asia selviää tänään, kunhan käyt ongelmiin käsiksi rauhallisesti. Muista, että tukiverkostosi on luotettava.

 

LEIJONA

Tee mieltäsi piristäviä muutoksia. Uudet tuulet puhaltavat ja tekevät ihmeitä energiatasollesi. Älä anna kateellisen ihmisen pilata päivääsi.

 

NEITSYT

Lyhytkin maisemanvaihdos tekee hyvää. Päivä tarjoaa sinulle arvokasta tietoa, joka on hyvä painaa muistiin. Luota raha-asioissa sisäpiiritietoon.

 

VAAKA

Paineet tietävät stressiä. Ota tunne-elämän solmu käsittelyyn ennen kuin juttu paisuu ulos mittasuhteistaan. Älä päästä ongelmia niskan päälle.

 

SKORPIONI

Kerro tuntemuksistasi luotettavalle ihmiselle. Saat helpottavia neuvoja ja tarpeellsta tukea. On aika lähteä uuteen suuntaan.

 

JOUSIMIES

Lähde tapaamaan ihmisiä. Nyt ei ole aika synkistellä ryppyotsaisena. Ole avoin ja rehellinen puheissasi, niin vältät väärinkäsitykset.

 

KAURIS

Ole kiitollinen siitä, mitä sinulla on. Ääripäihin lipsuminen tietää ongelmia. Tärkeintä on, että pääset eteenpäin tielläsi kohti unelmiasi.

 

VESIMIES

Älä anna menneisyyden lastin painaa sinua alaspäin. Päästä irti kaikesta, mikä aiheuttaa sinulle huolta. Itsetutkiskelu antaa sinulle vastauksia.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Pysy budjettisi rajoissa, kun suunnittelet muutoksia. Tunnemyrsky voi saada sinut tekemään järjettömiä ratkaisuja. Hillitse impulssejasi.

 

VESIMIES

Tunteet karkaavat helposti hallinnastasi. Älä lähde mukaan kehää kiertävään väittelyyn. Pidä ajatuksesi omana tietonasi toistaiseksi.

 

KALAT

Joku kysyy sinulta yksityisasioistasi. Tee hänelle rajat selviksi, erityisesti jos utelut koskevat rahaa tai terveyttäsi. Pidä työ ja huvi erillään.

 

OINAS

Pidättele intoasi. Älä anna kenenkään kasata sinulle vastuutehtäviä, jotka eivät todellisuudessa kuulu sinulle. Ole valmis pitämään puoliasi.

 

HÄRKÄ

Ota etäisyyttä arvaamattomiin ihmisiin. Etsi elämääsi vakautta ja tasapainoa. Kieltäydy käyttämästä epäreiluja temppuja.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteidesi ottaa valtaa. Erityisesti työasioissa on pidettävä pää kylmänä. Vältä ylireagointia ja varomattomia kommentteja.

 

RAPU

Ole tarkkana rahan kanssa. On aika miettiä luovia tapoja säästää pahan päivän varalle. Nyt ei ole oikea hetki irrotteluun.

 

LEIJONA

Joku hermostuu sanomisistasi. Ota tilanteeseen nopeasti etäisyyttä. Asia on parasta puhua halki rauhallisemman hetken koittaessa.

 

NEITSYT

Saavutat tavoitteesi, jos pidät tahtisi vakaana. Määrätietoisuus vie sinut minne tahansa. Kateus saattaa aiheuttaa tänään ongelmia.

 

VAAKA

Sinun on tiedettävä, mitä haluat. Päädyt oikeisiin ratkaisuihin rautaisen tahtosi ansiosta. Rahakysymykset ovat pinnassa.

 

SKORPIONI

Pidä itsestäsi huolta niin psyykkisesti kuin fyysisestikin. Sinun on tiedettävä, mitä sinulla on vastassasi. Sisulla kumoat esteet tieltäsi.

 

JOUSIMIES

Tarvitset piristeruiskeen. Lähde mukaan uuteen projektiin tai harrastukseen. Itseesi satsaaminen on nyt paikallaan.

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Sinulla on hyvä idea, joka voi avata sinulle ovia. Ole valmis ahkeroimaan asiasi eteen. Yhdistä voimasi hyvän tyypin kanssa.

 

VESIMIES

Katso tarkkaan, keneen luotat. Erityisesti raha-asioissa tulee olla skarppina. Kaiva taustoja, kunnes mikään ei ole enää epäselvää.

 

KALAT

Hoida rahakysymykset pois päiväjärjestyksestä nopeasti. Paperiasioita ei kannata jättää roikkumaan. Valmistaudu yllätyksiin.

 

OINAS

Joku saattaa tarjota apua odottaen vaativia vastapalveluksia. Mielet muuttuvat tänään nopeasti, joten varustaudu yllätyksiin matkan varrella.

 

HÄRKÄ

Voimien yhdistämien on hyvä idea. Joku auttaa sinua ideasi kehittelemisessä, jos vain pyydät hänen apuaan. Pidä tunteesi hallinnassasi.

 

KAKSONEN

Itseluottamuksesi saa tänään nostetta. Saat päivän tapahtumista paremman käsityksen siitä, mihin olet menossa. Romantiikka värittää päivääsi.

 

RAPU

Kekseliäisyydestä saa pisteitä raha-asioissa. Ole tarkkana terveydentilasi kanssa ja selvitä mitä pikimmiten mieltäsi painava yksityiskohta.

 

LEIJONA

Luvassa on tunnemyrskyjä, jos et ole kyllin joustava. Joku loukkaantuu, ellet kuuntele hänen toiveitaan. Tee omaa juttuasi toisia kunnioittaen.

 

NEITSYT

Kiire tekee sinulle hyvää. Haasteet ja tiheä aikataulu ovat juuri sitä, mitä kaipaat pysyäksesi energisenä. Anna romantiikalle tilaisuus.

 

VAAKA

Ota haaste vastaan. Käy läpi viimeaikaisia tapahtumia ja kuulostele tunteitasi. Laadi itsellesi strategia ennen kuin hyppäät seikkailuun.

 

SKORPIONI

Saat vastaasi kovia sanoja, joiden ei pidä antaa lannistaa sinua. Kuuntele sydäntäsi. Löydät etsimäsi vain olemalla rehellinen itsellesi.

 

JOUSIMIES

Pidä ajatuksesi omana tietonasi. Liian aikainen valttiesi paljastaminen ei tiedä hyvää. Kerro joko koko totuus tai vaikene täysin.