Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

RAPU

Vaistosi näyttää sinulle suunnan. Uskalla kuunnella ja seurata sitä tänään. Tunteet saattavat sumentaa logiikkasi.

 

LEIJONA

Hoida terveydentilaasi tai rahaan liittyviä asioita. On aika puhdistaa pöytää ja liikkua eteenpäin. Muistuta itseäsi tavoitteistasi.

 

NEITSYT

Älä elä yli varojesi. Ääripäihin lipsuminen vie sinut nopeasti ongelmiin. Pysy kohtuudessa ja nauti elämän pienistä iloista.

 

VAAKA

Joku yrittää sanella sinulle ehtoja. Älä anna kenenkään määräillä sinua, vaan päätä itse asioistasi. Rajat ovat sinun säädettävissäsi.

 

SKORPIONI

Muutokset ovat tervetulleita, joten pidä ovet auki. Lähde uusiin maisemiin, sillä seuran ja ympäristön vaihtaminen tuo sisältöä elämääsi.

 

JOUSIMIES

Impulsiivinen veto aiheuttaa sinulle rahahuolia. Älä sorru heräteostoksiin tänään. Nyt on aika jarruttaa ja säästää tulevaa varten.

 

KAURIS

Tunteesi myrskyävät tänään. Konflikteja syntyy nyt helposti pikkujutuista. Älä vedä johtopäätöksiä ilman aukottomia tietoja.

 

VESIMIES

Joku kasaa sinulle paineita. Älä lähde tappelemaan asiasta, vaan peräänny rauhanomaisissa merkeissä. Tee omaa juttuasi.

 

KALAT

Hauskapito on nyt pääasia. Sinun on tullut aika ottaa rennosti ja ajatella hyvinvointiasi. On hyvä hetki uuden ystävyyden syntymiselle.

 

OINAS

Valitsemalla sanasi fiksusti onnistut välttämään orastavan riidan. Mielipide-eroja syntyy tänään helposti. Älä anna sen muodostua ongelmaksi.

 

HÄRKÄ

Lähde tapaamaan vanhaa ystävää tai sukulaista. Kuuntele ja ota opiksi muiden tarinoista. Kaikilla muillakin on ala- ja ylämäkensä.

 

KAKSONEN

Joku tekee sinulle kiehtovan ehdotuksen. Pidä jalat maan pinnalla ja mieti, onko juttuun tarttumisesta sinulle hyötyä. Tarvitset onnea matkaan.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

JOUSIMIES

Kotisi kaipaa uutta ilmettä. Siihen ei tarvitse törsätä suuria summia. Stressi unohtuu rakkaittesi seurassa puuhastellessa.

 

KAURIS

Älä tee turhan äkkipikaisia päätöksiä. Harkitsematon veto johtaisi vain tulehtuneisiin väleihin läheisesi kanssa. Anna itsellesi aikaa.

 

VESIMIES

Ole tarkkana yksityisasioittesi kanssa. Varovaisuus kannattaa myös avuliaisuudenpuuskassa. Tarjoa ensihätään kaverille neuvoja.

 

KALAT

Käy motiivisi suurennuslasin kanssa läpi. Mieti, mikä sinua ajaa eteenpäin. Älä hyppää sokkona tuntemattomaan vain katuaksesi myöhemmin.

 

OINAS

Tunnekuohu saa sinut tekemään jotain typerää, ellet ole valppaana. Siirrä tärkeät päätökset tuonnemmaksi. Tarkkaile ja laskelmoi tulevaa.

 

HÄRKÄ

Sinulla on paljon annettavaa, joten älä aliarvioi itseäsi. Ole joustava ja yritä tulla kaikkien kanssa toimeen. Päivä sisältää monenlaisia yllätyksiä.

 

KAKSONEN

Mieti tarkkaan, mitä olet tekemässä. Vastaa tärkeään kysymykseen vasta sitten, kun olet varma asiastasi. Ihmissuhderintamalla on luvassa muutoksia.

 

RAPU

Hoida roikkumaan jäänyt rahakysymys pois alta nopeasti. Huomiosi suuntautuu pian aivan toisaalle. Rakkauselämääsi ilmaantuu jymy-yllätys.

 

LEIJONA

Viehätysvoimasi herättää huomiota tänään. Ota tilanteesta ilo irti ja pyri kiinnostavan ihmisen juttusille. Positiivisuus on paras voimavarasi.

 

NEITSYT

Rahankäyttöä tulee miettiä tarkkaan tänään. Älä kuuntele kohtuuttomia vaatimuksia. Päätä itse, oletko valmis ottamaan askeleen eteenpäin.

 

VAAKA

Ota tunne-elämän dilemma käsittelyyn. Asioiden myöhemmäksi lykkääminen ei ratkaise mitään. Käänny luotettavan ystävän puoleen, jos tarvitset neuvoa.

 

SKORPIONI

Kaikki riippuu tänään sinusta. Älä säästele voimiasi väärällä hetkellä, vaan satsaa nyt kaikkesi peliin. Näytä, mistä sinut on tehty.

 

Lue myös horoskooppisi tälle viikolle!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

SKORPIONI

Pidä tavoitteesi mielessäsi. Älä harhaudu sivuraiteille vain parin ulkopuolisten kommentin vuoksi. Seuraa sydäntäsi päätöksissäsi.

 

JOUSIMIES

Olet tekemisissä vaikutusvaltaisen ihmisen kanssa. Kiinnitä huomiota sananvalintoihisi. Joku testaa kärsivällisyyttäsi tänään.

 

KAURIS

Suuntaa kuohuvat tunteesi johonkin merkittävään. Saat energiallasi paljon aikaan tänään. Ole rehellinen, kun sinulta kysytään motiiveistasi.

 

VESIMIES

Kuuntele, tarkkaile ja ota opiksi. Haali mahdollisimman paljon tietoa siitä, mikä sinua odottaa. Valppaus säästää sinut harmillisilta rahaongelmilta.

 

KALAT

Unohda omat huolesi hetkeksi ja tarjoa apuasi ystävälle. Hyvät tekosi tekevät ihmeitä mielialallesi. Vedät positiivista huomiota puoleesi.

 

OINAS

Älä etene asioissa pakon voimalla. Saatat päästä ryminällä muutaman askeleen eteenpäin, mutta kärsivällisyys vie sinut paljon pidemmälle.

 

HÄRKÄ

Pysy valppaana tänään. On tärkeää, että pidät silmäsi auki ja tarkkailet ympäristöäsi. Anna itsellesi aikaa tottua uusiin käänteisiin.

 

KAKSONEN

Saat lähipiiristäsi arvokasta tukea, joka on tänään tarpeen. Muutoksen tuulet puhaltavat. Ihmissuhteesi on liikkumassa uudelle tasolle.

 

RAPU

Pidä hyvää huolta terveydestäsi. Panosta tasapainoiseen ruokavalioon ja säännölliseen liikuntaan. Hyvinvointisi näkyy myös ulospäin.

 

LEIJONA

Älä anna muutosten sekoittaa päätäsi. Uudet tuulet ovat sinulle hyväksi, mutta pidä jalat tukevasti maassa. Impulssien ei tule hallita elämääsi.

 

NEITSYT

Puuhaat haastavan projektin parissa. Palautteen pyytäminen on hyvä etappi. Tapahtumat saavat odottamattoman käänteen tänään.

 

VAAKA

Kotona nousee pintaan ongelmia, jos joku ei kanna vastuutaan yhteisistä asioista. Ole oma-aloitteinen ja pysy liikkeessä. Aktiivisuudesta saa pisteitä.