Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

RAPU

Ole valmis niin sisäisiin kuin ulkoisiinkin muutoksiin. Muokkaa arkirutiinejasi terveellisempään suuntaan. Tähtää täydellisyyteen omissa projekteissasi.

 

LEIJONA

Ole tarkkana anteliaisuudenpuuskissasi. Rahan lainaaminen on tänään huono idea. Saatat kokea pettymyksiä, jos teet päätöksiä turhan kevyellä asenteella.

 

NEITSYT

Pidä tunteesi hallinnassasi ja keskitä energiasi asioihin, jotka tuottavat sinulle eniten iloa. Elä hetkessä ja ota selvää mahdollisuuksistasi.

 

VAAKA

Auta hankalaan paikkaan joutuneita, mutta älä ota kaikkea vastuuta kantaaksesi. Tarjoa ennen kaikkea henkistä tukea ja neuvoja.

 

SKORPIONI

Lähde tutustumaan uuteen ympäristöön. Päivä on otollinen ajankohta matkustamiselle. Työ ja huvi sekoittuvat tänään kätevästi.

 

JOUSIMIES

Ole tarkkana yksityiskohtien kanssa. Kerro koko totuus, sillä asioiden kaunisteleminen voi viedä sinut ongelmiin. Suojele sitä, mikä sinulle on tärkeintä.

 

KAURIS

Saat väärää tietoa, jonka todesta ottaminen voi johtaa ongelmiin. Ole kriittinen kaikkea kuulemaasi kohtaan. Älä sitoudu mihinkään kysymättä läheistesi mielipiteitä.

 

VESIMIES

Saat tänään päätöksilläsi paljon hyvää aikaan. Ystävyys on tänään keskeisessä roolissa. Kuuntele tarkkaan, mitä sinulle sanotaan.

 

KALAT

Takaiskuja on luvassa, jos vedät johtopäätöksiä liian nopeasti. Odota, kunnes sinulla on enemmän tietoa. Pidä asenteesi positiivisena.

 

OINAS

Kuuntele saamiasi ehdotuksia, mutta tee ratkaisusi itse. Vaistosi kertoo parhaiten, mikä sinulle sopii. Lopeta jahkaileminen ja tee konkreettinen päätös.

 

HÄRKÄ

On aika palata menneisiin. Olet ehkä jättänyt taaksesi idean, jota on syytä lämmitellä uudestaan. Mieti, onko tärkeysjärjestyksesi muuttunut.

 

KAKSONEN

Tunteet ottavat tänään helposti vallan. Älä tee mitään, mikä voi viedä sinut hankalaan asemaan. Joku tarkkailee nyt jokaista siirtoasi.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

JOUSIMIES

Kotisi kaipaa uutta ilmettä. Siihen ei tarvitse törsätä suuria summia. Stressi unohtuu rakkaittesi seurassa puuhastellessa.

 

KAURIS

Älä tee turhan äkkipikaisia päätöksiä. Harkitsematon veto johtaisi vain tulehtuneisiin väleihin läheisesi kanssa. Anna itsellesi aikaa.

 

VESIMIES

Ole tarkkana yksityisasioittesi kanssa. Varovaisuus kannattaa myös avuliaisuudenpuuskassa. Tarjoa ensihätään kaverille neuvoja.

 

KALAT

Käy motiivisi suurennuslasin kanssa läpi. Mieti, mikä sinua ajaa eteenpäin. Älä hyppää sokkona tuntemattomaan vain katuaksesi myöhemmin.

 

OINAS

Tunnekuohu saa sinut tekemään jotain typerää, ellet ole valppaana. Siirrä tärkeät päätökset tuonnemmaksi. Tarkkaile ja laskelmoi tulevaa.

 

HÄRKÄ

Sinulla on paljon annettavaa, joten älä aliarvioi itseäsi. Ole joustava ja yritä tulla kaikkien kanssa toimeen. Päivä sisältää monenlaisia yllätyksiä.

 

KAKSONEN

Mieti tarkkaan, mitä olet tekemässä. Vastaa tärkeään kysymykseen vasta sitten, kun olet varma asiastasi. Ihmissuhderintamalla on luvassa muutoksia.

 

RAPU

Hoida roikkumaan jäänyt rahakysymys pois alta nopeasti. Huomiosi suuntautuu pian aivan toisaalle. Rakkauselämääsi ilmaantuu jymy-yllätys.

 

LEIJONA

Viehätysvoimasi herättää huomiota tänään. Ota tilanteesta ilo irti ja pyri kiinnostavan ihmisen juttusille. Positiivisuus on paras voimavarasi.

 

NEITSYT

Rahankäyttöä tulee miettiä tarkkaan tänään. Älä kuuntele kohtuuttomia vaatimuksia. Päätä itse, oletko valmis ottamaan askeleen eteenpäin.

 

VAAKA

Ota tunne-elämän dilemma käsittelyyn. Asioiden myöhemmäksi lykkääminen ei ratkaise mitään. Käänny luotettavan ystävän puoleen, jos tarvitset neuvoa.

 

SKORPIONI

Kaikki riippuu tänään sinusta. Älä säästele voimiasi väärällä hetkellä, vaan satsaa nyt kaikkesi peliin. Näytä, mistä sinut on tehty.

 

Lue myös horoskooppisi tälle viikolle!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

SKORPIONI

Pidä tavoitteesi mielessäsi. Älä harhaudu sivuraiteille vain parin ulkopuolisten kommentin vuoksi. Seuraa sydäntäsi päätöksissäsi.

 

JOUSIMIES

Olet tekemisissä vaikutusvaltaisen ihmisen kanssa. Kiinnitä huomiota sananvalintoihisi. Joku testaa kärsivällisyyttäsi tänään.

 

KAURIS

Suuntaa kuohuvat tunteesi johonkin merkittävään. Saat energiallasi paljon aikaan tänään. Ole rehellinen, kun sinulta kysytään motiiveistasi.

 

VESIMIES

Kuuntele, tarkkaile ja ota opiksi. Haali mahdollisimman paljon tietoa siitä, mikä sinua odottaa. Valppaus säästää sinut harmillisilta rahaongelmilta.

 

KALAT

Unohda omat huolesi hetkeksi ja tarjoa apuasi ystävälle. Hyvät tekosi tekevät ihmeitä mielialallesi. Vedät positiivista huomiota puoleesi.

 

OINAS

Älä etene asioissa pakon voimalla. Saatat päästä ryminällä muutaman askeleen eteenpäin, mutta kärsivällisyys vie sinut paljon pidemmälle.

 

HÄRKÄ

Pysy valppaana tänään. On tärkeää, että pidät silmäsi auki ja tarkkailet ympäristöäsi. Anna itsellesi aikaa tottua uusiin käänteisiin.

 

KAKSONEN

Saat lähipiiristäsi arvokasta tukea, joka on tänään tarpeen. Muutoksen tuulet puhaltavat. Ihmissuhteesi on liikkumassa uudelle tasolle.

 

RAPU

Pidä hyvää huolta terveydestäsi. Panosta tasapainoiseen ruokavalioon ja säännölliseen liikuntaan. Hyvinvointisi näkyy myös ulospäin.

 

LEIJONA

Älä anna muutosten sekoittaa päätäsi. Uudet tuulet ovat sinulle hyväksi, mutta pidä jalat tukevasti maassa. Impulssien ei tule hallita elämääsi.

 

NEITSYT

Puuhaat haastavan projektin parissa. Palautteen pyytäminen on hyvä etappi. Tapahtumat saavat odottamattoman käänteen tänään.

 

VAAKA

Kotona nousee pintaan ongelmia, jos joku ei kanna vastuutaan yhteisistä asioista. Ole oma-aloitteinen ja pysy liikkeessä. Aktiivisuudesta saa pisteitä.