Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

HÄRKÄ

Lähde liikkeelle ja tutustu uusiin ihmisiin. On aika auttaa pulaan joutuneita. Juhlista hyviä uutisia läheistesi kanssa.

 

KAKSONEN

Älä sekoita työasioita ja yksityiselämääsi keskenään. Suojele mainettasi ikäviltä kolhuilta. Valitse seurasi huolella.

 

RAPU

Anna positiivisen energian kiertää. Näytä tunteesi avoimesti ja kerro, mitä odotat tulevalta. Panosta ihmissuhteisiin täydellä teholla.

 

LEIJONA

Pidä raha-asiasi järjestyksessä. Luvassa voi olla ikäviä yllätyksiä. Nyt ei ole hyvä aika lainata varojasi kaverille.

 

NEITSYT

Ota yhteyttä vanhaan ystävään. Yhdessä muisteleminen tekee hyvää. Löydät nykyhetkeen selkeyttä käymällä läpi menneitä.

 

VAAKA

Älä ota tarpeettomia riskejä. On hyvä hetki haastaa itsesi ja venyttää rajojasi. Suuntaa energiasi uuden rakentamiseen.

 

SKORPIONI

Pysyttele totuudessa ja ole avoin tunteistasi puhuessasi. On tärkeää, ettet liioittele. Ilmassa on piristävä annos romantiikkaa.

 

JOUSIMIES

Tunteet myrskyävät ja aiheuttavat sekaannuksia tänään. Älä päästä ketään manipuloimaan ajatuksiasi. Ota aikalisä hankalasta tilanteesta.

 

KAURIS

Usko itseesi ja suuntaa täydellä höyryllä kohti unelmiasi. Anna mielikuvituksesi johdattaa sinua. Rakkauselämääsi on luvassa onnellisia käänteitä.

 

VESIMIES

Älä anna kenenkään pilata päivääsi. Pysy liikkeessä ja hoida sovitut asiat tehokkaasti. Lähetä eteenpäin positiivista energiaa ja välttele konflikteja.

 

KALAT

Avun tarjoaminen on arvostettavaa, mutta älä rasita itseäsi liikaa. Käy viralliset paperit läpi huolellisesti. Tee parhaasi pitääksesi tunteesi hallinnassa.

 

OINAS

Jaa ajatuksesi muidenkin kuultaviksi. Saat tänään paljon pohtimisen aihetta. Tapaat ihmisen, jonka kanssa kannattaa pysyä yhteydessä.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Sinulla on hyvä idea, joka voi avata sinulle ovia. Ole valmis ahkeroimaan asiasi eteen. Yhdistä voimasi hyvän tyypin kanssa.

 

VESIMIES

Katso tarkkaan, keneen luotat. Erityisesti raha-asioissa tulee olla skarppina. Kaiva taustoja, kunnes mikään ei ole enää epäselvää.

 

KALAT

Hoida rahakysymykset pois päiväjärjestyksestä nopeasti. Paperiasioita ei kannata jättää roikkumaan. Valmistaudu yllätyksiin.

 

OINAS

Joku saattaa tarjota apua odottaen vaativia vastapalveluksia. Mielet muuttuvat tänään nopeasti, joten varustaudu yllätyksiin matkan varrella.

 

HÄRKÄ

Voimien yhdistämien on hyvä idea. Joku auttaa sinua ideasi kehittelemisessä, jos vain pyydät hänen apuaan. Pidä tunteesi hallinnassasi.

 

KAKSONEN

Itseluottamuksesi saa tänään nostetta. Saat päivän tapahtumista paremman käsityksen siitä, mihin olet menossa. Romantiikka värittää päivääsi.

 

RAPU

Kekseliäisyydestä saa pisteitä raha-asioissa. Ole tarkkana terveydentilasi kanssa ja selvitä mitä pikimmiten mieltäsi painava yksityiskohta.

 

LEIJONA

Luvassa on tunnemyrskyjä, jos et ole kyllin joustava. Joku loukkaantuu, ellet kuuntele hänen toiveitaan. Tee omaa juttuasi toisia kunnioittaen.

 

NEITSYT

Kiire tekee sinulle hyvää. Haasteet ja tiheä aikataulu ovat juuri sitä, mitä kaipaat pysyäksesi energisenä. Anna romantiikalle tilaisuus.

 

VAAKA

Ota haaste vastaan. Käy läpi viimeaikaisia tapahtumia ja kuulostele tunteitasi. Laadi itsellesi strategia ennen kuin hyppäät seikkailuun.

 

SKORPIONI

Saat vastaasi kovia sanoja, joiden ei pidä antaa lannistaa sinua. Kuuntele sydäntäsi. Löydät etsimäsi vain olemalla rehellinen itsellesi.

 

JOUSIMIES

Pidä ajatuksesi omana tietonasi. Liian aikainen valttiesi paljastaminen ei tiedä hyvää. Kerro joko koko totuus tai vaikene täysin.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Kerro, mitä sinulla on sydämelläsi. Saat enemmän aikaan olemalla avoin. Älä ujostele, vaan pyydä apua tarpeen vaatiessa.

 

VESIMIES

Satsaa vakaaseen lähitulevaisuuteen. Oma-aloitteisuus on tänään avainsana. Älä paljasta korttejasi liian aikaisessa vaiheessa.

 

KALAT

Päädyt viisaisiin ratkaisuihin, jos kuuntelet vaistoasi. Onni potkii sinua nyt raha-asioissa. Ole tarkkana ja neuvottele tiukan paikan tullen.

 

OINAS

Tunteet myrskyävät ja vievät sinut hankalaan välikäteen. Kuuntele kärsivällisesti, mitä sinulle kerrotaan. Pidä silmällä tavaroitasi.

 

HÄRKÄ

Ota opiksi menneistä. Älä unohda kokemuksiasi, vaan ammenna niistä viisautta nykyhetkeen. Intosi tarttuu helposti myös muihin.

 

KAKSONEN

Ota mielikuvitus käyttöön hankalan tyypin kanssa pallotellessasi. Pääset auttamaan sinulle tärkeää ihmistä. Luovuudesta on tänään hyötyä.

 

RAPU

Eteenpäin lähettämäsi positiivinen energia palaa luoksesi. Ole kärsivällinen jokaista tapaamaasi ihmistä kohtaan. Saat saman kohtelun omalla vuorollasi.

 

LEIJONA

Pidä rahojasi silmällä. Heräteostokset voivat viedä sinut nopeasti ongelmiin. Pysy kohtuudessa kaikessa, mihin ryhdyt tänään.

 

NEITSYT

Vietä aikaa omissa oloissasi. Itseesi satsaaminen ja ansaittu hemmottelu ovat nyt paikallaan. Saat päivästä annoksen uutta optimismia.

 

VAAKA

Aloita uusi harrastus. Liikunnasta tai luovasta puuhasta innostuminen on juuri sitä, mitä kaipaat. Stressi pysyy hallinnassa, kun pidät hyvän tahdin päällä.

 

SKORPIONI

Satsaa kaikkesi peliin saavuttaaksesi päämääräsi. Toivomasi muutokset alkavat näkyä sitä nopeammin, mitä enemmän olet valmis antamaan.

 

JOUSIMIES

Muutokset vetävät sinua puoleensa. Mieti kuitenkin tarkkaan, mitä olet tekemässä. Erityisesti työelämässä tulee välttää äkkipikaisia ratkaisuja.