Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

OINAS

Säästä hermojasi karsimalla aikatauluistasi kaikki ylimääräinen. On turha mutkistaa asioita entisestään. Pidä kiinni suunnitelmistasi.

 

HÄRKÄ

Ole valmis ottamaan näkyvä rooli tänään. Luota vaistoosi, joka ohjaa sinut oikealle polulle. Pidä hyvää huolta terveydestäsi.

 

KAKSONEN

Kuuntele ja ota opiksi. Älä ota tarpeettomia riskejä vain tehdäksesi vaikutuksen uuteen ihmiseen. Pidä rahatilannettasi silmällä.

 

RAPU

Älä tee turhan spontaaneja päätöksiä tänään. Hoida raha-asiat rauhallisesti ja harkiten. Ylireagointi johtaa nopeasti draamaan.

 

LEIJONA

Tarkkaile ympäristöäsi. Pysy taustalla, sillä pää edellä muiden asioihin sekaantuminen tietää ongelmia. Keskity etenemään omissa projekteissasi.

 

NEITSYT

Suuntaa eteenpäin positiivisen asenteen voimin. On aika tutustua uusiin ja inspiroiviin ihmisiin. Päivä tarjoaa arvokkaita opetuksia.

 

VAAKA

Impulsiivisen ihmisen seura voi käydä hermoillesi. Harkitse sanojasi tarkkaan ennen kuin puhut. Säästät itsesi ikävältä mokalta.

 

SKORPIONI

Ystäväpiirissä kuohuu tänään. Pidä lupauksesi, niin vältyt suuremmalta kaaokselta. Vaali tasapainoa ja vältä pikaisia johtopäätöksiä.

 

JOUSIMIES

Pienet muutokset arjessasi piristävät. Vältä turhaa irrottelua ostoksilla, sillä nyt ei ole aika tuhlata. Ole valmis haastamaan itsesi.

 

KAURIS

Tee omaa juttuasi häiriintymättä muiden puuhista. Itsekuri auttaa aikatalujen kanssa. Joku yrittää iskeä kapuloita rattaisiisi.

 

VESIMIES

Menneisyydet haamut voivat aiheuttaa ongelmia tänään. Selvitä käsittelemättömät asiat pois alta. Toimi nopeasti ja käännä katse tulevaan.

 

KALAT

Mene apuun, jos sinua tarvitaan. Luvassa on väittelyitä, jotka saattavat nostaa tunteita pintaan. Älä kuormita aikatalujasi liikaa.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Pysy budjettisi rajoissa, kun suunnittelet muutoksia. Tunnemyrsky voi saada sinut tekemään järjettömiä ratkaisuja. Hillitse impulssejasi.

 

VESIMIES

Tunteet karkaavat helposti hallinnastasi. Älä lähde mukaan kehää kiertävään väittelyyn. Pidä ajatuksesi omana tietonasi toistaiseksi.

 

KALAT

Joku kysyy sinulta yksityisasioistasi. Tee hänelle rajat selviksi, erityisesti jos utelut koskevat rahaa tai terveyttäsi. Pidä työ ja huvi erillään.

 

OINAS

Pidättele intoasi. Älä anna kenenkään kasata sinulle vastuutehtäviä, jotka eivät todellisuudessa kuulu sinulle. Ole valmis pitämään puoliasi.

 

HÄRKÄ

Ota etäisyyttä arvaamattomiin ihmisiin. Etsi elämääsi vakautta ja tasapainoa. Kieltäydy käyttämästä epäreiluja temppuja.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteidesi ottaa valtaa. Erityisesti työasioissa on pidettävä pää kylmänä. Vältä ylireagointia ja varomattomia kommentteja.

 

RAPU

Ole tarkkana rahan kanssa. On aika miettiä luovia tapoja säästää pahan päivän varalle. Nyt ei ole oikea hetki irrotteluun.

 

LEIJONA

Joku hermostuu sanomisistasi. Ota tilanteeseen nopeasti etäisyyttä. Asia on parasta puhua halki rauhallisemman hetken koittaessa.

 

NEITSYT

Saavutat tavoitteesi, jos pidät tahtisi vakaana. Määrätietoisuus vie sinut minne tahansa. Kateus saattaa aiheuttaa tänään ongelmia.

 

VAAKA

Sinun on tiedettävä, mitä haluat. Päädyt oikeisiin ratkaisuihin rautaisen tahtosi ansiosta. Rahakysymykset ovat pinnassa.

 

SKORPIONI

Pidä itsestäsi huolta niin psyykkisesti kuin fyysisestikin. Sinun on tiedettävä, mitä sinulla on vastassasi. Sisulla kumoat esteet tieltäsi.

 

JOUSIMIES

Tarvitset piristeruiskeen. Lähde mukaan uuteen projektiin tai harrastukseen. Itseesi satsaaminen on nyt paikallaan.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Sinulla on hyvä idea, joka voi avata sinulle ovia. Ole valmis ahkeroimaan asiasi eteen. Yhdistä voimasi hyvän tyypin kanssa.

 

VESIMIES

Katso tarkkaan, keneen luotat. Erityisesti raha-asioissa tulee olla skarppina. Kaiva taustoja, kunnes mikään ei ole enää epäselvää.

 

KALAT

Hoida rahakysymykset pois päiväjärjestyksestä nopeasti. Paperiasioita ei kannata jättää roikkumaan. Valmistaudu yllätyksiin.

 

OINAS

Joku saattaa tarjota apua odottaen vaativia vastapalveluksia. Mielet muuttuvat tänään nopeasti, joten varustaudu yllätyksiin matkan varrella.

 

HÄRKÄ

Voimien yhdistämien on hyvä idea. Joku auttaa sinua ideasi kehittelemisessä, jos vain pyydät hänen apuaan. Pidä tunteesi hallinnassasi.

 

KAKSONEN

Itseluottamuksesi saa tänään nostetta. Saat päivän tapahtumista paremman käsityksen siitä, mihin olet menossa. Romantiikka värittää päivääsi.

 

RAPU

Kekseliäisyydestä saa pisteitä raha-asioissa. Ole tarkkana terveydentilasi kanssa ja selvitä mitä pikimmiten mieltäsi painava yksityiskohta.

 

LEIJONA

Luvassa on tunnemyrskyjä, jos et ole kyllin joustava. Joku loukkaantuu, ellet kuuntele hänen toiveitaan. Tee omaa juttuasi toisia kunnioittaen.

 

NEITSYT

Kiire tekee sinulle hyvää. Haasteet ja tiheä aikataulu ovat juuri sitä, mitä kaipaat pysyäksesi energisenä. Anna romantiikalle tilaisuus.

 

VAAKA

Ota haaste vastaan. Käy läpi viimeaikaisia tapahtumia ja kuulostele tunteitasi. Laadi itsellesi strategia ennen kuin hyppäät seikkailuun.

 

SKORPIONI

Saat vastaasi kovia sanoja, joiden ei pidä antaa lannistaa sinua. Kuuntele sydäntäsi. Löydät etsimäsi vain olemalla rehellinen itsellesi.

 

JOUSIMIES

Pidä ajatuksesi omana tietonasi. Liian aikainen valttiesi paljastaminen ei tiedä hyvää. Kerro joko koko totuus tai vaikene täysin.