Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KALAT

Sinun on itse päätettävä, minkä suunnan valitset. Tarkista yksityiskohdat sopimuksista ja muista tärkeistä papereista huolellisesti. Saat selville jotain hyödyllistä.

 

OINAS

Mieti, ovatko motiivisi kohdillaan. Joku saattaa hankaloittaa suunnitelmiasi tänään tahallaan. Selvitä väärinkäsitykset nopeasti pois alta.

 

HÄRKÄ

On tärkeää, että tulet kaikkien kanssa toimeen. Välttele draamoja tänään parhaasi mukaan. On aika ottaa yhteyttä vanhaan ystävään ja pyytää häneltä palvelusta.

 

KAKSONEN

Ole valmis selittämään tunteitasi ja toiveitasi. Avoin kommunikaatio on tänään ehdottoman tärkeää. Onni heittää odottamatton tilaisuuden eteesi.

 

RAPU

Tsemppaa itseäsi eteenpäin, sillä ilman kovaa työpanosta et pärjää. Kuuntele ammattilaisten ja kokeneempien neuvoja. Lisää silti sekaan myös omat mausteesi.

 

LEIJONA

Matkustelu tekee hyvää. Jos et pääse reissuun, sisällytä päivään uuteen tutustumista. Opit paljon ja positiiviset muutokset pääsevät aluilleen.

 

NEITSYT

Laadi kukkarollesi ystävällisiä tapoja pitää hauskaa. Panosta laatuaikaan perheen kanssa. Budjetissa pysyminen pitää stressin loitolla.

 

VAAKA

Ongelmat nousevat pintaan pienestäkin kipinästä tänään. Erityisesti ihmissuhderintamalla saa olla tarkkana. Älä väitä vastaan, vaan tarjoa ratkaisuja.

 

SKORPIONI

Älä jaa yksityisasioitasi ison yleisön tietoon. Joku voi käyttää kuulemaansa sinua vastaan. Olet herkällä tuulella ja taipuvainen ylireagointiin.

 

JOUSIMIES

Yllättävä tulonlähde ilahduttaa sinua tänään. Muistuta itseäsi faktoista. Rakkauselämäsi saa kiinnostavan käänteen.

 

KAURIS

Tunteet myrskyävät ja aiheuttavat ikävän tilanteen, jos hakeudut väärään seuraan. Kärsivällisyytesi ei ole huipussaan. Ole tarkkana pitkin päivää.

 

VESIMIES

Positiiviset muutokset lähtevät liikkeelle sinusta. Valitse reitti, joka poikkeaa totutusta. On aika kokeilla rohkeasti jotain uutta, jotta edistyisit.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Pysy budjettisi rajoissa, kun suunnittelet muutoksia. Tunnemyrsky voi saada sinut tekemään järjettömiä ratkaisuja. Hillitse impulssejasi.

 

VESIMIES

Tunteet karkaavat helposti hallinnastasi. Älä lähde mukaan kehää kiertävään väittelyyn. Pidä ajatuksesi omana tietonasi toistaiseksi.

 

KALAT

Joku kysyy sinulta yksityisasioistasi. Tee hänelle rajat selviksi, erityisesti jos utelut koskevat rahaa tai terveyttäsi. Pidä työ ja huvi erillään.

 

OINAS

Pidättele intoasi. Älä anna kenenkään kasata sinulle vastuutehtäviä, jotka eivät todellisuudessa kuulu sinulle. Ole valmis pitämään puoliasi.

 

HÄRKÄ

Ota etäisyyttä arvaamattomiin ihmisiin. Etsi elämääsi vakautta ja tasapainoa. Kieltäydy käyttämästä epäreiluja temppuja.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteidesi ottaa valtaa. Erityisesti työasioissa on pidettävä pää kylmänä. Vältä ylireagointia ja varomattomia kommentteja.

 

RAPU

Ole tarkkana rahan kanssa. On aika miettiä luovia tapoja säästää pahan päivän varalle. Nyt ei ole oikea hetki irrotteluun.

 

LEIJONA

Joku hermostuu sanomisistasi. Ota tilanteeseen nopeasti etäisyyttä. Asia on parasta puhua halki rauhallisemman hetken koittaessa.

 

NEITSYT

Saavutat tavoitteesi, jos pidät tahtisi vakaana. Määrätietoisuus vie sinut minne tahansa. Kateus saattaa aiheuttaa tänään ongelmia.

 

VAAKA

Sinun on tiedettävä, mitä haluat. Päädyt oikeisiin ratkaisuihin rautaisen tahtosi ansiosta. Rahakysymykset ovat pinnassa.

 

SKORPIONI

Pidä itsestäsi huolta niin psyykkisesti kuin fyysisestikin. Sinun on tiedettävä, mitä sinulla on vastassasi. Sisulla kumoat esteet tieltäsi.

 

JOUSIMIES

Tarvitset piristeruiskeen. Lähde mukaan uuteen projektiin tai harrastukseen. Itseesi satsaaminen on nyt paikallaan.

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Sinulla on hyvä idea, joka voi avata sinulle ovia. Ole valmis ahkeroimaan asiasi eteen. Yhdistä voimasi hyvän tyypin kanssa.

 

VESIMIES

Katso tarkkaan, keneen luotat. Erityisesti raha-asioissa tulee olla skarppina. Kaiva taustoja, kunnes mikään ei ole enää epäselvää.

 

KALAT

Hoida rahakysymykset pois päiväjärjestyksestä nopeasti. Paperiasioita ei kannata jättää roikkumaan. Valmistaudu yllätyksiin.

 

OINAS

Joku saattaa tarjota apua odottaen vaativia vastapalveluksia. Mielet muuttuvat tänään nopeasti, joten varustaudu yllätyksiin matkan varrella.

 

HÄRKÄ

Voimien yhdistämien on hyvä idea. Joku auttaa sinua ideasi kehittelemisessä, jos vain pyydät hänen apuaan. Pidä tunteesi hallinnassasi.

 

KAKSONEN

Itseluottamuksesi saa tänään nostetta. Saat päivän tapahtumista paremman käsityksen siitä, mihin olet menossa. Romantiikka värittää päivääsi.

 

RAPU

Kekseliäisyydestä saa pisteitä raha-asioissa. Ole tarkkana terveydentilasi kanssa ja selvitä mitä pikimmiten mieltäsi painava yksityiskohta.

 

LEIJONA

Luvassa on tunnemyrskyjä, jos et ole kyllin joustava. Joku loukkaantuu, ellet kuuntele hänen toiveitaan. Tee omaa juttuasi toisia kunnioittaen.

 

NEITSYT

Kiire tekee sinulle hyvää. Haasteet ja tiheä aikataulu ovat juuri sitä, mitä kaipaat pysyäksesi energisenä. Anna romantiikalle tilaisuus.

 

VAAKA

Ota haaste vastaan. Käy läpi viimeaikaisia tapahtumia ja kuulostele tunteitasi. Laadi itsellesi strategia ennen kuin hyppäät seikkailuun.

 

SKORPIONI

Saat vastaasi kovia sanoja, joiden ei pidä antaa lannistaa sinua. Kuuntele sydäntäsi. Löydät etsimäsi vain olemalla rehellinen itsellesi.

 

JOUSIMIES

Pidä ajatuksesi omana tietonasi. Liian aikainen valttiesi paljastaminen ei tiedä hyvää. Kerro joko koko totuus tai vaikene täysin.