Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VESIMIES

Luota viehätysvoimaasi, joka on nyt huipussaan. Päättäväisyytesi on omaa luokkaansa, eikä mikään haaste ole sinulle nyt liikaa. Älä vain odottele, mitä tulemaan pitää.

 

KALAT

Käy läpi viimeaikaisia tapahtumia ja tulevaisuudensuunnitelmiasi. On aika avata silmät ja laskea verkkoja vesille. Työrintamalla on tarjolla kaikkea uutta ja jännittävää.

 

OINAS

Anna karismasi puhua puolestasi. Saat helposti tahtosi läpi neuvottelutilanteessa tänään. Raha-asiat saavat lupaavan käänteen.

 

HÄRKÄ

Älä lupaa mitään epärealistista, niin et tuota pettymyksiä. Pysyttele tutun ja turvallisen parissa. Nyt ei ole aika revitellä ja sooloilla turhia.

 

KAKSONEN

Ota yhteyttä ihmiseen menneisyydestäsi. On aika palata tiettyjen taaksesi jättämiesi asioiden pariin. Juuristasi saat voimaa ja uskoa itseesi.

 

RAPU

Älä anna hetken huuman sekoittaa päätäsi. Ole looginen ja katso, mitä lupaat. Joudut tuottamaan vain pettymyksiä ihmisille, jos annat puheidesi karata käsistäsi.

 

LEIJONA

On aika olla sosiaalinen ja pörrätä uusissa ympyröissä. Vietä aikaa mieluisassa seurassa ja laadi tulevaisuudensuunnitelmia. Saat voimaa läheisistäsi.

 

NEITSYT

Ole hienotunteinen. Kotona on ilmassa jännitteitä, jotka purkautuvat ennemmin tai myöhemmin. Valmistaudu tarjoamaan kompromisseja.

 

VAAKA

Sano ääneen, mitä toivot. Mikään ei muutu, jos et puutu tilanteeseen itse. Vaali tasapainoa ja vältä tunteidesi heiteltäväksi jäämistä.

 

SKORPIONI

Haasta itsesi tänään. Kykyjesi aliarvioiminen olisi paha virhe. Ilmassa on romantiikaa, jota kannattaa ruokkia rohkealla vedolla.

 

JOUSIMIES

Pidä salaisuutesi omana tietonasi. Älä usko yksityisasioitasi kenenkään haltuun, jos sinua epäilyttää. Keskity pitämään stressitasosi matalalla.

 

KAURIS

Älä levittele suunnitelmiasi kaikkien tietoon. Salamyhkäisyys on sinulle eduksi. Yllätyselementti voi toimia tänään loistavasti.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

                   

VESIMIES

Älä anna pikkujuttujen häiritä onneasi. Etsi yksinkertaista keinoa asioiden ratkaisemiseen. Liian monimutkaiseen kuvioon ei kannata lähteä mukaan.

 

KALAT

Kanavoi energiasi luovaan tekemiseen. Älä anna takaiskujen lannistaa sinua ja harhauttaa sinua polultasi. Määrätietoisuus vie sinut pitkälle.

 

OINAS

Älä tee merkittäviä muutoksia ottamatta taustoista selvää. Olisi virhe pitää ihmisiä tai sinulle tarjottuja mahdollisuuksia itsestäänselvyyksinä.

 

HÄRKÄ

Ota opiksi näkemästäsi. Lähde mukaan sinua kiinnostavaan hankkeeseen. On hyvä hetki uusien taitojen opettelemiseen.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteiden sekoittaa päätäsi. Tee ratkaisusi vasta sitten, kun olet päässyt tilanteen tasalle. Joku johtaa sinua harhaan tarkoituksella.

 

RAPU

Mielikuvituksesi laukkaa ja vie sinua vauhdilla eteenpäin. Antaudu sen valtaan ja ylläty iloisesti lopputuloksesta. Kerää ympärillesi innostavaa seuraa.

 

LEIJONA

Hermosi voivat olla tänään pinnassa. Kysy lisää sinua askarruttavasta asiasta. Varmista, että jokainen ympärilläsi saa tasa-arvoisen kohtelun.

 

NEITSYT

Tee kotiisi piristäviä muutoksia. Pidä rahanmeno kurissa ja siivoa nurkkia turhista tavaroista. Eteesi avautuu uusia mahdollisuuksia.

 

VAAKA

Saat tietoosi salaisuuksia, joita voi olla hankala sulattaa. Palaa menneisiin ja käsittele vaikea asia pois päiväjärjestyksestä. Rehellisyys kannattaa.

 

SKORPIONI

Päästä itsesi helpommalla. Muutama muutos arkeesi saa ihmeitä aikaan. Terveytesi tulisi kiilata nyt tärkeysjärjestyksen kärkeen.

 

JOUSIMIES

Sinisilmäisyydestä sakotetaan tänään. Älä ole naiivi, vaan suodata kuulemasi jutut huolella. Ole skarppina, niin et tule pettymään.

 

KAURIS

Nyt ei ole aika hullutella rahan kanssa. Pidä elämäsi yksinkertaisena. Älä anna kauniiden sanojen viedä sinua väärälle polulle.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Tunteet tekevät sinulle tänään temppuja. Älä tee mitään, mikä voisi vaarantaa maineesi. Harkitse sanojasi ennen kuin puhut.

 

VESIMIES

Viehätysvoimasi ja intuitiosi ovat lyömätön yhdistelmä. Pidä silmät auki, niin kukaan ei pääse käyttämään ystävällisyyttäsi hyväkseen.

 

KALAT

Varo, mitä lupaat. Sitoudu ainoastaan projekteihin, joissa pysyt mukana varmuudella loppuun asti. Selviät haasteista luovuudellasi.

 

OINAS

Saat muutoksia aikaan, jos suunnittelet siirtosi huolellisesti. Päivä sisältää muutaman yllätyskäänteen, jotka aiheuttavat sinulle harmaita hiuksia.

 

HÄRKÄ

Tarjoa apuasi harkitusti ja tyylillä. Lähelläsi on joku, jolla on vaikeuksia tuen vastaanottamisessa. Älä odottele vastapalveluksia.

 

KAKSONEN

Keskity tänään ennen kaikkea itseesi. On aika oppia uutta ja kehittää taitojasi. Juhlista hyviä uutisia rakkaan ihmisen seurassa.

 

RAPU

Kokeile jotain erilaista. Lähde käymään sinulle entuudestaan vieraassa paikassa tai testaa yhteistyötä uuden tuttavuuden kanssa.

 

LEIJONA

Kanavoi energiasi muutoksiin. On aika muuttaa jotain arjessasi ja tehdä elämästäsi tasapainoisempaa. Satsaa terveellisiin elintapoihin.

 

NEITSYT

Kiinnostu uusista asioista ja pidä hyviin tyyppeihin yhteyttä. Tapaat ihmisen, joka antaa sinulle ajattelemisen aihetta. On uusien alkujen aika.

 

VAAKA

Tuttu kasvo menneisyydestä tarjoaa sinulle neuvojaan. Pääset niiden siivittämänä oikealle polulle. Älä anna negatiivisten ajatusten sumentaa logiikkaasi.

 

SKORPIONI

Kotona on ilmassa jännitteitä, jotka mylläävät ajatuksiasi pitkin päivää. Älä menetä hermojasi harmillisen takaiskun vuoksi. Rauhallisuus on valttia.

 

JOUSIMIES

Maisemanvaihdos tekisi sinulle tänään hyvää. Jos et pääse liikkeelle, muuta jotain pientä arkirutiineissasi. Ilmassa on romantiikkaa.