Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

NEITSYT

Älä päästä tunteitasi hallitsemaan sinua. Vedä henkeä ja katso kokonaiskuvaa. Harkinta pelastaa sinut tyhmältä mokalta tänään.

 

VAAKA

Tarkasta tarjolla olevat mahdollisuudet. On aika tarttua uuteen haasteeseen, joka auttaa sinua kasvamaan henkisesti. Suuntaa eteenpäin täydellä höyryllä.

 

SKORPIONI

Epävarmuus lisääntyy, jos päästät tunteesi elämään omaa elämäänsä. Pidä langat käsissäsi, niin esteet eivät kaada suunnitelmiasi. Luota faktoihin huhujen sijaan.

 

JOUSIMIES

Ole avoin tunne-elämästäsi puhuessasi. Muista myös kuunnella muita. Ylilyönnit aiheuttavat nopeasti ongelmia ihmissuhteissa.

 

KAURIS

Ole oma itsesi esittämättä mitään muuta. Voit tehdä tänään lähtemättömän vaikutuksen karismallasi. Itsevarmuus puhuu puolestaan.

 

VESIMIES

Keksi luovia tapoja rahatilanteesi kohentamiseen. Ota yhteyttä vanhaan tuttuun ja sovi tapaaminen menneiden muistelun merkeissä. Panosta verkostoihin.

 

KALAT

Toisten tunteilla pelaaminen ei ole avain onneen. Pidä rauha maassa ja pysyttele rehellisissä keinoissa tavoitellessasi päämäärääsi. Joustavuus auttaa pitkälle.

 

OINAS

Rahatilanteesi saattaa heilahtaa tänään. Ilmassa on epävarmuutta tulevasta. Kuuntele sydäntäsi myös taloudellisissa asioissa.

 

HÄRKÄ

Älä suostu mihin tahansa. Tunne rajasi ja pidä puolesi vaativaa ihmistä vastaan. Joku voi yrittää kerätä kiitosta aikaansaannoksistasi, jos et ole tarkkana.

 

KAKSONEN

Lue huolellisesti myös rivien välit. Kaikkea olennaista ei sanota tänään ääneen. Luvassa voi olla pettymyksiä ihmissuhdeasioissa.

 

RAPU

Päästä uusia ihmisiä elämääsi. On aika laajentaa reviiriäsi ja innostua jostain erilaisesta. Anteliaisuutesi pelastaa tuttavan päivän.

 

LEIJONA

Mene auttamaan sinne, missä sinua tarvitaan. Toimi sydäntäsi lähellä olevan asian puolesta. Rohkeus palkitaan rakkauselämässä.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Tunteet tekevät sinulle tänään temppuja. Älä tee mitään, mikä voisi vaarantaa maineesi. Harkitse sanojasi ennen kuin puhut.

 

VESIMIES

Viehätysvoimasi ja intuitiosi ovat lyömätön yhdistelmä. Pidä silmät auki, niin kukaan ei pääse käyttämään ystävällisyyttäsi hyväkseen.

 

KALAT

Varo, mitä lupaat. Sitoudu ainoastaan projekteihin, joissa pysyt mukana varmuudella loppuun asti. Selviät haasteista luovuudellasi.

 

OINAS

Saat muutoksia aikaan, jos suunnittelet siirtosi huolellisesti. Päivä sisältää muutaman yllätyskäänteen, jotka aiheuttavat sinulle harmaita hiuksia.

 

HÄRKÄ

Tarjoa apuasi harkitusti ja tyylillä. Lähelläsi on joku, jolla on vaikeuksia tuen vastaanottamisessa. Älä odottele vastapalveluksia.

 

KAKSONEN

Keskity tänään ennen kaikkea itseesi. On aika oppia uutta ja kehittää taitojasi. Juhlista hyviä uutisia rakkaan ihmisen seurassa.

 

RAPU

Kokeile jotain erilaista. Lähde käymään sinulle entuudestaan vieraassa paikassa tai testaa yhteistyötä uuden tuttavuuden kanssa.

 

LEIJONA

Kanavoi energiasi muutoksiin. On aika muuttaa jotain arjessasi ja tehdä elämästäsi tasapainoisempaa. Satsaa terveellisiin elintapoihin.

 

NEITSYT

Kiinnostu uusista asioista ja pidä hyviin tyyppeihin yhteyttä. Tapaat ihmisen, joka antaa sinulle ajattelemisen aihetta. On uusien alkujen aika.

 

VAAKA

Tuttu kasvo menneisyydestä tarjoaa sinulle neuvojaan. Pääset niiden siivittämänä oikealle polulle. Älä anna negatiivisten ajatusten sumentaa logiikkaasi.

 

SKORPIONI

Kotona on ilmassa jännitteitä, jotka mylläävät ajatuksiasi pitkin päivää. Älä menetä hermojasi harmillisen takaiskun vuoksi. Rauhallisuus on valttia.

 

JOUSIMIES

Maisemanvaihdos tekisi sinulle tänään hyvää. Jos et pääse liikkeelle, muuta jotain pientä arkirutiineissasi. Ilmassa on romantiikkaa.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Pysy budjettisi rajoissa, kun suunnittelet muutoksia. Tunnemyrsky voi saada sinut tekemään järjettömiä ratkaisuja. Hillitse impulssejasi.

 

VESIMIES

Tunteet karkaavat helposti hallinnastasi. Älä lähde mukaan kehää kiertävään väittelyyn. Pidä ajatuksesi omana tietonasi toistaiseksi.

 

KALAT

Joku kysyy sinulta yksityisasioistasi. Tee hänelle rajat selviksi, erityisesti jos utelut koskevat rahaa tai terveyttäsi. Pidä työ ja huvi erillään.

 

OINAS

Pidättele intoasi. Älä anna kenenkään kasata sinulle vastuutehtäviä, jotka eivät todellisuudessa kuulu sinulle. Ole valmis pitämään puoliasi.

 

HÄRKÄ

Ota etäisyyttä arvaamattomiin ihmisiin. Etsi elämääsi vakautta ja tasapainoa. Kieltäydy käyttämästä epäreiluja temppuja.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteidesi ottaa valtaa. Erityisesti työasioissa on pidettävä pää kylmänä. Vältä ylireagointia ja varomattomia kommentteja.

 

RAPU

Ole tarkkana rahan kanssa. On aika miettiä luovia tapoja säästää pahan päivän varalle. Nyt ei ole oikea hetki irrotteluun.

 

LEIJONA

Joku hermostuu sanomisistasi. Ota tilanteeseen nopeasti etäisyyttä. Asia on parasta puhua halki rauhallisemman hetken koittaessa.

 

NEITSYT

Saavutat tavoitteesi, jos pidät tahtisi vakaana. Määrätietoisuus vie sinut minne tahansa. Kateus saattaa aiheuttaa tänään ongelmia.

 

VAAKA

Sinun on tiedettävä, mitä haluat. Päädyt oikeisiin ratkaisuihin rautaisen tahtosi ansiosta. Rahakysymykset ovat pinnassa.

 

SKORPIONI

Pidä itsestäsi huolta niin psyykkisesti kuin fyysisestikin. Sinun on tiedettävä, mitä sinulla on vastassasi. Sisulla kumoat esteet tieltäsi.

 

JOUSIMIES

Tarvitset piristeruiskeen. Lähde mukaan uuteen projektiin tai harrastukseen. Itseesi satsaaminen on nyt paikallaan.